TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Aralık 2013, 23:19
seyyid47 adlı üyeden alıntı
inanın üzerinde durursak hallederiz. Dispiritör müdür nedir hepimiz ararız getir deriz arkadaş! garanti dışı kalıyorsa kalsın kabulümüzdür felan. birincisi bu... ikincisi Hindistan'dan parça sipariş etme değil de tanıdık bir kardeşimizden rica ederiz kargo ile gönderir. çok sayıda alınca kargo ücreti de ülke içi fiyata gibi gelir. Mesele şu tanıdık var mı? gidecek parçacıdan orijinal parçaları alacak paketleyip gönderecek. yoksa onlarda bizim gibi serbest parça alım satımı yok mu? yani adamlar satınca sen ne yapacan bu parçaya hangi motora takacan şase motor no vs. şecerelerini mi istiyorlar?[COLOR="Silver"]
Eger öyle bir müdürle konuşursanız bende gelirim istekte bulunup talebi çoğaltırım
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
Reklamlar
-
03 Aralık 2013, 00:12
Arkadaşlar cantları mavi, renge boyatmayı düşünüyorum motorda sarı olunca nasıl olur
-
03 Aralık 2013, 00:18
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar cantları mavi, renge boyatmayı düşünüyorum motorda sarı olunca nasıl olur
Geçen kuryenin teki boyamış ama bildiğin spreyle kötü olmuş ama gerek yok karbon kaplanabilir zordur kaplaması
-
03 Aralık 2013, 00:30
abi astar üstü boya olur fakat fanatik gruba denk gelirsen yandın
-
03 Aralık 2013, 00:43
Hele derbi çıkışına denk geldin mi motoru bırak kaç oradan
-
03 Aralık 2013, 01:02
Valla doğru dediniz bursa sporlular motoru perişan eder bu gün bir bmw görmüştm cantlar koyu maviydi çok hoş görünüyordu fakat benim motor fenerli oluyor o zaman, takımda hiç tutmam
-
03 Aralık 2013, 02:35
500 km bakımını 479 km de yaptırdım
500 km dolduktan sonra ekrandaki tamir ışığı yanmaya başladı
sonra sondu şimdi ilk çalıştırmada bir kaç kere yanıp sönüyor
bu standart uyarı ışığımı yoksa bir sorun mu var
lütfen yardım edin
şimdiden teşekkürler
-
03 Aralık 2013, 10:37
olay adlı üyeden alıntı
lütfen yardım edin
şimdiden teşekkürler
Kardeş uyarı ışığı bakımı yaptırdığın yere git yapsınlar. Nasıl yapıldığını biliyorum ama burada söylemem yanlış olur.
-
03 Aralık 2013, 10:38
olay adlı üyeden alıntı
lütfen yardım edin
şimdiden teşekkürler
O uyarı ışıgıdır.Km odo da iken 2 tuşa aynı anda 20 saniye boyunca basarsan uyarı ışığı kaybolur
-
03 Aralık 2013, 11:37
olay adlı üyeden alıntı
lütfen yardım edin
şimdiden teşekkürler
Benim 3700 km dir yanıyor bi sorun yok Bir daha servise gittiğnde söndürürler nasıl olsa diğer bakımda yine yanıcak Sen söndürücen o yanıcak Kısır döngü oyüzden ben hiç ellemiyorum...
-
03 Aralık 2013, 12:44
Arkadaşlar öncelikle hayırlı günler 2012 model apachelere uygulanabilecek güzel değişikler varmı mesela kafa kısmı filan.
-
03 Aralık 2013, 18:36
http://www.youtube.com/watch?v=YelLutUJLt0
hiç yakışmaz. onun yerıne jantların çıtalarını sarıya boya daha guzel durur.yada sadece çıtalar sıyah kalsın.. yada on taraf sarı arka taraf sıyah olsun arka kuyruguda sıyah kaplarsan super olur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------
erhanmehmet adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar öncelikle hayırlı günler 2012 model apachelere uygulanabilecek güzel değişikler varmı mesela kafa kısmı filan.
çift egzos yapabilirsin. motor ne renkse zinciri o renk yapanilirsin. saplama vidalarını motor renginde boyayabilirsin. ön disk vidaları vb.. ön farı rks 150 farı ile değiştirebilirsin daha çok naked a benzer ozaman. orjinal farını 3 numara cam filmi ile göz şeklinde yapabilirsin (eski kasa cbr gibi)internette reyhanlı manyakları3 die bi video var o çocuk öyle yapmış yakışmış.. ve daha neler neler hayal gücüne kalmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34837266/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34837266/detay
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
03 Aralık 2013, 19:30
arkadaslar bizim apachelerin bakim tamir kilavuzu olan varmi elinde pdf formatinda filan
-
03 Aralık 2013, 20:41
http://www.ekilavuz.com/kilavuz/df56...24/motorsiklet
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
Hayırlı akşamlar bu ampul apacheye uyarmı? fiyatı uygunmudur? yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...38146117/detay
-
03 Aralık 2013, 23:10
dolphin_star adlı üyeden alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=YelLutUJLt0
hiç yakışmaz. onun yerıne jantların çıtalarını sarıya boya daha guzel durur.yada sadece çıtalar sıyah kalsın.. yada on taraf sarı arka taraf sıyah olsun arka kuyruguda sıyah kaplarsan super olur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------
çift egzos yapabilirsin. motor ne renkse zinciri o renk yapanilirsin. saplama vidalarını motor renginde boyayabilirsin. ön disk vidaları vb.. ön farı rks 150 farı ile değiştirebilirsin daha çok naked a benzer ozaman. orjinal farını 3 numara cam filmi ile göz şeklinde yapabilirsin (eski kasa cbr gibi)internette reyhanlı manyakları3 die bi video var o çocuk öyle yapmış yakışmış.. ve daha neler neler hayal gücüne kalmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34837266/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34837266/detay
Hocam o göz gibi yapan arkadaş iyi yapmış aramızda yapan varsa resimli olarak yapabilir mi video dan fazla iyi görünmüyor.
-
04 Aralık 2013, 02:55
Hocam o göz gibi yapan arkadaş iyi yapmış aramızda yapan varsa resimli olarak yapabilir mi video dan fazla iyi görünmüyor.
kardeşim eski motora yapmıştık ama bu benim 2.apache buna yapamadım daha zaman olmadı.
Ama yapan arkadaslarım var ılk fırsatta resmını ceker atarım sana. Ayrıca sınyalları 1 numara siyah fılm ıle kaplayabılırsın. Yada cok ince boyayabilirsin Ve arka stop lambasını. Cok daha guzel duruyor. Beyaz çok cırtlak duruyor bence yani orjinali. Fara gelince 3 numara ışığı gecırmeyen fılm ıle yaptırman. Farın uzerındekı o sıyah camdan baslıyorsun farın en ustunde park lambalarının uzerınden ınce bı cızgı gecıyor tam oranın uzerını kapatıyorsun. Burada amac parkları yarısını kapatıp kısık göz imajı vermek. Daha sonrada film i aşağı dogru tam ortadan ınce bı cızgı halında ındırıyorsun.. o videoyu aç cocuk tam arka kaldırırken kameraya yakınlasıyor. Durdur ve ıncele ben oyle yapmıstım. Hadı kal saglıcakla
-
04 Aralık 2013, 10:46
kardeşim eski motora yapmıştık ama bu benim 2.apache buna yapamadım daha zaman olmadı.
Ama yapan arkadaslarım var ılk fırsatta resmını ceker atarım sana. Ayrıca sınyalları 1 numara siyah fılm ıle kaplayabılırsın. Yada cok ince boyayabilirsin Ve arka stop lambasını. Cok daha guzel duruyor. Beyaz çok cırtlak duruyor bence yani orjinali. Fara gelince 3 numara ışığı gecırmeyen fılm ıle yaptırman. Farın uzerındekı o sıyah camdan baslıyorsun farın en ustunde park lambalarının uzerınden ınce bı cızgı gecıyor tam oranın uzerını kapatıyorsun. Burada amac parkları yarısını kapatıp kısık göz imajı vermek. Daha sonrada film i aşağı dogru tam ortadan ınce bı cızgı halında ındırıyorsun.. o videoyu aç cocuk tam arka kaldırırken kameraya yakınlasıyor. Durdur ve ıncele ben oyle yapmıstım. Hadı kal saglıcakla
Kardeşim ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim video yu tekrar inceliyeceğim ama sen yaparsanda yine resim at çok daha faydalı olur.
-
04 Aralık 2013, 10:59
Çift far gibi görüntü yapan videoyu izledim çok güzel durmuş komple camıyla birlikte kaplamış ama iyi işçilik ister folyoyu keserken far camınıda çizebilirsiniz ben aynaları ve camını kaplamayı düşünüyorum
-
04 Aralık 2013, 11:54
Kardeşim ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim video yu tekrar inceliyeceğim ama sen yaparsanda yine resim at çok daha faydalı olur.
rica ederim ne demek. çok begendiysen kendim yapıştırabilirim dersen, ben burada yapan yer var. taslağı hazırlatır sana gönderirim ptt ile. sana sadece yapıştırması kalır
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
04 Aralık 2013, 12:31
rica ederim ne demek. çok begendiysen kendim yapıştırabilirim dersen, ben burada yapan yer var. taslağı hazırlatır sana gönderirim ptt ile. sana sadece yapıştırması kalır
Hocam nasıl yapıldığını tarif etsen dahi kafi benim kardeş bu konularda yeteneklidir. Sade nasıl yapıldığı önemli gereken her şeyi ben burada ayarlarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler