http://www.sahibinden.com/2009_model...XQQdisplayitem
Fotolardan görebilirsin 140 olduğunu.
http://www.sahibinden.com/2009_model...XQQdisplayitem
Fotolardan görebilirsin 140 olduğunu.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
O gösterdiğin motor benim motorum , orjinal ibresi arızalandı yamaha ibresi taktım.
Bütün Apache 150 CC motorlar 160 kadran tekrarlıyorum.
Ciddi misin?
Sağol yaaaa.... Eee sattın mı??
Ciddiyim
Pazar günü İzmir'e gidiyoruz motor bakmaya beğenirsek takasa girip üzerine para verip alıcaz ( Kawasaki ER5 ) Beğenmezsek satılık tekrardan motor
Apache alıcaksan yardımcı olurum her konuda , sahibinden.com daki diğer ilanlar olsun 1 senedir kullanıyorum az çok temizmi değilmi bilirim
http://www.sahibinden.com/arac_fazla...XQQdisplayitem
Şu ilanda ki kişi ile konuştuk sabah. Nişanlım gitti gördü. Sen ne diyorsun bu motor için ? Alınır mı ?
temiz gibi duruyo ama yakından görüp incelemek lazım
Peki Falcon düşünür müsün ? Benim nişanlımın Nx4 ü var satmaya karar verdik.
Görmeden üzerine binmeden birşey söylemek yanlış olur.Dışarıdan temizdir fakat orjinal parçaları değişmiştir gidişi kötüdür görmeden hiçbirşey denmez kısaca.
2007 Apache'ye 2600 verilmez benim bir arkadaşım daha baktı aynı şeyi pazarlık payı vardır ufaktan zaten ama yinede fiyat fazla.Fiyatı bariz oranda düşürürsen ancak öyle oda temizse tabiki.
2008'lere bakmanı tercih ederim.
Eğer 2009 arıyorsan arkadaşımın var satmak istiyormu sorarım.
2.500 yapsa yine verilmez değil mi çok.. Ama herkes çok uçuk fiyat söylüyor, açıkçası 2009 model bakıp ona da 3.000 veremem. Bir de üzerime alcam, o zaman vercem falan. Sıfır alırım daha mantıklı olur yani.
Bir de Antalya'da olduğumuz için çok fazla seçenek kalmıyor. Bulduğuma şükretcem ben o derece yani. Arkadaşın kaça satar ki???
2006 modele 2600 bence cok
daha uşt moelını bu fıyata alabılırsın 2008 felan düşün bencede birde acele etme arastırmakta fayda var
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem
O zaman öylesine vermiştik ilanı sonra karar değiştirdik. Nişanlım binmiyor uzun süredir. Motor garajda yatıyor. Beat var onda onu sürüyor.
merhaba arkadaşlar, internetten tvs apache için hava filtresi, yağ filtresi, sele gibi yedek parçaları sipariş edebileceğimiz güvenli bir yer varmı acaba. nette bakınmıştım önceden sahibinden.com da var bulabildigim.
bir aklıma takılan soruda gaz musluğunu her motordan indiğimde kapatıyorum. binerken açıyorum. bir iki kere açmayı unuttugum zaman oldu. akşam park ederkende kapalı bırakıyorum. sürekli açıp kapamak işe yararmı. yoksa uzun süre (yani 3-4 gün den fazla) bırakacağımız zamanlar mı kapatsak sadece.
Peki benim bir sorum daha olacak... Titreşim olayı nasıl çok mu oluyor??
rahatsız edici bi durum yok emin ol bende işe gidiş gelişlerde kullanıyorum 100 yabtıgımda oluyo titreşimi hissetmıyorum desem yeridir yada ben anlamıyom
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 ----------
neden gaz muslugunu kapıyorsun
bilmediği bişi var heralde
İyi içim rahatladı. Bir forumda acayip abartmışlar da. Sırf titreşim yüzünden alınmaz demişler.
benim motordaki kadar titreşim yoktur eminim.. azer bülbül gibi vallahi...bende tvs arıyorum amma velakin elimdeki motoru satmam lazım..
korpse.. ayağın nasıl oldu kırlımıştı yanlış hatırlamıyorsam...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
yok titreşim rahatsız etmez güvenebılırısn bu konuda alıcan zamaan deneme sürüşüde yap
abartanlar kulaktan dolma bilgilerle konusan kişilerdir
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)