Evet arkadaşlar mucitlerimiz boş durmuyor http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=715813
evet arkadaşlar apache egsoz alev çıkartma
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
güzel. ama bulanık çıkmış
önce karanlıkta çektim sonra aydınlanınca kamera bulanıklaştı ondan dolayı
Tiger ayri ozellkile kaan inki kiyas bile edlilemez
Fakat pahali
Shark biraz daha ucuz ve daha çok bağirmakta
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Gezilerde mangal yerine sucuklari bununla kizartmayi düşünüyorum
Ben memnunum valla polis görünce vitesi çekiyorum yukarıya susuyo arkaya çanta demirine sürekli yanan çakar koydum güzel oldu pilli yalnız
Evet arkadaşlar bu h.sonu da yeni bir buluşma ile karşınızdayız. Aklımıza da Kumkapı sahil'de bir mangal keyfi yapmak var bir yandan da muhabbet sohbet ve gır gır şamata. Oradan istikamet direk Ramazan abi Kendisi sağ olsun bizim için semaveri hazırlamış, hep beraber mangalımızı, makara gır gır şamatamızı yapıp oradan Ramazan abi'nin yanına geçmeyi düşünüyoruz. Bir yorgunluk çayı içip, muhabbet sohbet'ten sonra yavaş yavaş evlerimize dağılırız. Herkes lütfen kendisine yetecek kadar köfte, but, incik cincik yani mangal türü şeyler getirebilir. Listeye isminizi eklemeyi unutmayın. Gezi herkese açıktır buyrun Saat olarak kesin birşey belirlemedim ben, karar sizlerde...
1. Selami
2. Sabri
3. Can
4. Alican
5. Engin
6. Kaan
7. Serhat
8. Veysel (Ama kesin değil dedi)
9. Nihat (Abi seni mutlaka bekliyoruz
10. Kim bu şanslı 10 numara adam ????
Ramazan kimdir tanimiyorum ben bir tanitsaniz ya kumkapida guzel bir yer varmidir hem ayrica niye bu kadar bilindik ve yakin bir yer sectiniz ?
Can Benin adım neden yok listede unuttunmu beni
www.erkakurye.com
can listeye benide ekleyiverin yoğun kar yagisi olmassa geliyorum.hem apache zincir yaglama sisteminide denemis olurum (el yapimi tabiki)
Bu arada bazi arkadaslarda ben varim diye gelmiyolar herhalde
İsmi lazim degil baş harfi nihat ( celikatli )
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)