Orjinal farı benimde hoşuma gitmiyor açıkçası fakat TVS'ye orjinallik katıyor TVS olduğunu anlıyorsun hiç değilse özgün bir far şekli.
Bu nedenle ufak değişiklik yapmıştım uzun zaman oldu yakıştı gibi ama çıkarmadım o yüzden: ) Şuan eski haline döndürdüm satıyoruz diye oda gidicek 2 güne motor dediğim gibi hayırlısıyla: )
@osmaniyeli önden fotolar;
@Sysroot
çok güzel görünüyor
eline sağlık
Selam Tvs ciler kazasız belasız günler
bi önceki sayfadaki ilan hoşuma gitti temiz ve ucuz
http://www.sahibinden.com/acele_sati...XQQdisplayitem
arada kaynamasın ihtiyacı olan varsa baksın
param olsa 2. motor olarak düşünürdüm şelepsizim p
bu arada titreşim olayından kaynaklandığını duydum göstergede dengesizlik oluyor (örn: 60 la giderken ibre bi 55 bi 60 arası gidip gelioyr)
nasıl düzelebilir ?
Bende' de 2009 model vardı, bu sorun baya can sıkıcı idi. 2 sefer garanti den gösterge değiştim. Ama servislerde göstergeyi tamir edebiliyorlar.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Arkadaşlar bugün o ilan koyulur koyulmaz biz şahısla irtibata geçtik. Verdiği telefon numarasına başkası çıktı. Benim motorum gri, neden böyle bişey yapmışlar bilmiyorum dedi. Yani ilan sahte, şikayet ettik yakında kalkar.
Evet de birilerinin duyması iyi oluyor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
14 dişli taktım, kalkışta aniden şahlanması azaldı... Vites araları biras uzadı, uzun yolda yakıtı düştü... 4.viteste 115-120 km görebiliyorum...
:P
Arjantinli69 ve Sysroot,
her ikinizin motoru da çok çok güzel olmuş, maşallah diyelim kazasız belasız... Sysroot sen de satıyormuşsun, inşallah kıymetini bilen birine gider, Allah yeni makineni gönlüne göre versin Amma dua ettim )))
Bu resimler yeni Apache fanları oluşmasında faydalı, resimler için bana gösterdiğiniz sabra teşekkür ederim
Benimki gidiyor büyük ihtimalde, Antalya'daki bütün Apache ilanlarını bilirim Apachesi olanlarda benim motorumu bilir görünüm olarak az farklı olduğundan Yardım isteyen olursa Antalya'da Apache konusunda yardımcı olurum hangi motorcunun Apache'den anladığıdan tutun servisler konusundada bütün servislerini dolaştım acı tecrübelerimiz oldu ama tecrübe oldu yani Egsoz modifiyeleri olsun & Zenon vs.. yardımcı olurum.
Antalya'da tek 2009 satan benim şuanda ilanlara bakarsak tabi.Benimkide satılıyor 2009 şuan yok satan , arkadaşımın var 2009 model 6000 km'de onunda satmaya niyeti yok gibi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
Benimkide 14 dişli , tabiki rahatlatıyor motoru en ideal 14 Dişli Apache'de.
Ben 15'de taktım berbat oldu motorun özelliği zaten seriliği , 15 dişli seriliği kesti resmen motorda
Aslında ben benim makinenin resimlerini hala koyamadığım için gösterilen sabrı kastetmiştim ama ince düşünceli bir kardeşimiz olduğun belli,bunlar güzel yanlış anlamalar Ancak haklısın, bu forumdaki resimler gerçekten de biröok insanın Apache almasına faydalı oluyor.
Sakıncası yoksa yeni makine ne düşünüyorsun sorabilir miyim?
Türkiye'de olmayan Apache RTR 160 CC Fi Modeli Full Enjeksiyon
Arkadaşlar çok acil bir sorum var. Kimi tvs 160 kadran, kimisi 140. Hangisi kaç model oluyor bilgisi olan acil yazarsa sevinirimmm...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
tvs 150 nin kadranı 160 gösteriyo 140 gösteren 125 likler olabilir tam emin deilim
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)