TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Kasım 2013, 15:23
yol da bitmez benzin de bitmez. doğru orantı
Reklamlar
-
09 Kasım 2013, 17:24
Kuroscu Bayram abime sesleniyorum yarın için planın nedir abi gidiyormuyuz kros yarışlarına ? senden bir plan bekliyorum saat kaçta nerde buluşcagımıza dair. ?
Gelmek isteyenlerede duyurulur yarın güzel bir yarış planı var ..
-
09 Kasım 2013, 18:39
Nerdeymis o yaris vede ne yarisi?
-
09 Kasım 2013, 19:38
Arkadaşlar merhaba , benim ön tekerde sürtme var. Disk sürtüyor sesini duyuyorum motoru apartmana çekerken falan. 500 bakımında sordum ön fren kullan biraz azalır dedi. Yağ falan sıktı disk'e ama hala var sonuç olarak. 650 km deyim. ön fren kullanıyorum %80 zaten ama balata sürtmeme kıvamına gelene kadar kaç km daha gidicez yani saçma geldi bana. Sizinde başınıza geldi mi merek ettim ?
-
09 Kasım 2013, 19:54
vardar1903 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba , benim ön tekerde sürtme var. Disk sürtüyor sesini duyuyorum motoru apartmana çekerken falan. 500 bakımında sordum ön fren kullan biraz azalır dedi. Yağ falan sıktı disk'e ama hala var sonuç olarak. 650 km deyim. ön fren kullanıyorum %80 zaten ama balata sürtmeme kıvamına gelene kadar kaç km daha gidicez yani saçma geldi bana. Sizinde başınıza geldi mi merek ettim ?
disk sıcakken motoru yıkarsan ya da suya girersen disk yamulur. orta sehpadayken tekeri elinle döndür normal dönüyorsa sorun yok. ön freni kullandıkça geçer.
-
09 Kasım 2013, 22:54
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
Kuroscu Bayram abime sesleniyorum yarın için planın nedir abi gidiyormuyuz kros yarışlarına ? senden bir plan bekliyorum saat kaçta nerde buluşcagımıza dair. ?
Gelmek isteyenlerede duyurulur yarın güzel bir yarış planı var ..
arkadaşlar yarın sabah 10 da feshanenin önünde buluşalım.yol ve güzergah tamamen asfalt olup yarışın yapılacagı yere kadar asfalttayız toprak yada çamur yada kum çakıl vs yok gittigimiz yere yeni asfalt atılmış ayazaga mezarlıgının karşısında olacak yarışlar 11 de başlayacak biz 10 da çıkarsak rahatlıkla yetişiriz
-
09 Kasım 2013, 23:08
orjinal lastikleri kötüdür elbette her mtoorun öyle fakat orjinal lastikler ile 20bin km kullanan insanlarda var yok değil. Kış geldi yerler genellikle ıslak olacak artık sabahları çiğ düşmesi flaan derken buz gibi olacak bu yüzden daha tırtıkları iri ve kaliteli bir lastik almanız en mantıklısı. yaz mevsiminde almış olsaydın gerek yok derdim o kadarda.
ben ön orjinal lastikle tam 20000km yaptım
-
10 Kasım 2013, 01:45
kuroscu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yarın sabah 10 da feshanenin önünde buluşalım.yol ve güzergah tamamen asfalt olup yarışın yapılacagı yere kadar asfalttayız toprak yada çamur yada kum çakıl vs yok gittigimiz yere yeni asfalt atılmış ayazaga mezarlıgının karşısında olacak yarışlar 11 de başlayacak biz 10 da çıkarsak rahatlıkla yetişiriz
Bayram abi forum olarak geliniyor. Ekstradan üye olmayan 2 arkadaş daha var gelecek olan caymazlarsa bi duke 200 bide cbr 125 daha var gelecek olan. avrupa yakası full geliyo yani bir aksilik olmazsa.
Şimdiden iyi eğlenceler bize
Feshanenin ilk ana girişi önünde saat 10 da orada oalcak şekilde toplanılıyor. Forum sakinlerine duyurulur.
-
10 Kasım 2013, 01:59
Haftaya da bi uzun yol yapalim yahuu arayi acmayalim ozluyorum
-
10 Kasım 2013, 02:11
Bayram abi forum olarak geliniyor. Ekstradan üye olmayan 2 arkadaş daha var gelecek olan caymazlarsa bi duke 200 bide cbr 125 daha var gelecek olan. avrupa yakası full geliyo yani bir aksilik olmazsa.
Şimdiden iyi eğlenceler bize
Feshanenin ilk ana girişi önünde saat 10 da orada oalcak şekilde toplanılıyor. Forum sakinlerine duyurulur.
Abi beni beklemeyin sabah,boğazım acayip ağrımaya başladı yine.öksürük öksürük canım cıktı,motordan inince böyle oluyom hep.İyi eğlenceler sizlere affedin..
-
10 Kasım 2013, 02:14
Tony_Montana adlı üyeden alıntı
Abi beni beklemeyin sabah,boğazım acayip ağrımaya başladı yine.öksürük öksürük canım cıktı,motordan inince böyle oluyom hep.İyi eğlenceler sizlere affedin..
Geçmiş olsun benimde kurye takımlarımı takmam lazım artık görüntü kötü ama mecburum
-
10 Kasım 2013, 02:20
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun benimde kurye takımlarımı takmam lazım artık görüntü kötü ama mecburum
Sağolasın kaan,gittikçe kötüye gidicek yarın motora binip çıkarsam.aralıksız öksürmeye başladım motordan indiğimden beri :/
-
10 Kasım 2013, 02:24
Sağolasın kaan,gittikçe kötüye gidicek yarın motora binip çıkarsam.aralıksız öksürmeye başladım motordan indiğimden beri :/
Tek tekerin sakincalari bunlae Ozkancim gecmis olsun
-
10 Kasım 2013, 02:26
designserhat adlı üyeden alıntı
Tek tekerin sakincalari bunlae Ozkancim gecmis olsun
abi 1 hafta oldu nası öksürük bu ciğerlerim cıktı eve geldiğimden beri ya :(
-
10 Kasım 2013, 02:31
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Birak goruntuyu tak ortuyu on numara numara ya sicacik
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:27 ----------
abi 1 hafta oldu nası öksürük bu ciğerlerim cıktı eve geldiğimden beri ya :(
Ozkan ince giyiniyorsun cok o mont seni kazada korur tamam da soguktan korumaz icine kazak yada polarli seyler giy
-
10 Kasım 2013, 03:22
ercan41 adlı üyeden alıntı
Yağmur olmadıkça orjnal lastikler sorun olmaz kardeşin için ...
Beyler bu arada iridyum buji bi ara tartışıldı ama ben net bi cevap alamdım okuduklarımdan bobinin iridyuma yetmedigi gibi bişeyler vardı gerek varmı iridyuma yoksa orjinal buji ile mi degişim yapıyım 4bin km ye geldim bu arada geçenlerde Kocaeli-Eskişehir git gel yaptım yolda 110 -115 stabil gittim .14 dişli olması çok işe yaradı.
İridyum buji takarsam son sürati arttırabilirmiyim ?
bujiye giden akım sabit olduğundan buji yine aynı seviyede ateşleme yapacak. akımı biraz yükseltebilirsen faydası olacak benzin daha iyi ateşlenecektir. Akımı yükseltmesen ise şöyle bir faydası olacaktır. iridyum iile diğerlerinden daha uzun süre yol katedebileceksin (tabi hiç bell olmaz)kurum felan bağlaması diğerlerine göre daha azdır felan filan. akım ayarını tutturamayıp piston patlatıldığına şahid oldum.
-
10 Kasım 2013, 03:34
apache me kavuştum sonunda
size birkaç sorum olacak
yeni olduğum için en ufak şey canımı sıkıyor
motor rolantide 4000 devirde çok değil mi ?
bide lastik hava basıncı kaç olması gerekiyor?
biliyorum çok soru soruyorum
kusura bakmayın
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
-
10 Kasım 2013, 03:38
olay adlı üyeden alıntı
size birkaç sorum olacak
kusura bakmayın
rolanti 1250-1500 civarı olmalı
lastik basıçları arka çatalın sol tarafında yazıyor.
-
10 Kasım 2013, 03:44
benimki neden 4000 anlamadım
yeni olmasıyla alakası olabilir mi diye duşundum ama çok fazla
durduğum yerde bağırıyor motor
yarın gidip ayarlattırayım
-
10 Kasım 2013, 03:44
olay adlı üyeden alıntı
size birkaç sorum olacak
kusura bakmayın
Hayirli olsun. 2013 lerin kirmizisi gercekten harika.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler