Hoşgeldin aramıza: )
Hoşgeldin aramıza: )
hoş geldın yenı arkadaş okanco sen ne almayı dusunuyosun
hayırlısı olsun kardeşim allah gönlüne göre versin güzeldir apache bende 3 aylık felan bende yenı sayılırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:58 ----------
motor 3 aylık
hoş geldiniz TVS ciler.sayı artıyor gibi yavaş yavaş. aman Allah kaza bela vermesin,yolumuz açık depomuz dolu olsun. yokmu ilginç TVS resimleri arkadaşlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
selam kaptan hoş geldın benım iş saatım geldı resımlerı paylaşalım) forum canlansın
bende işe gidicem hakan sana hayırlı işler dilerim akşam yine iş yerinde şu apache yi biraz canlandırayım diyorum
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Üstat, motorun üzerinde oynamalarla ilgili ilginç resim beklemeyin benden, ben sade seviyorum çünkü Ama güzel kareler yakalarsam müsait bir zamanımda seve seve paylaşırım
Bu topic çok faydalı ve düzgün bir topic, buraya üye olsun olmasın gayet iyi bilgiler öğreniyorlar apache hakkında, topicin canlı ve hareketli olması herkes için faydalı olur diye düşünüyorum...
bizde topik canlı kalsın diye ugraşıyoruz ama tıkır mıkır hesabı gidiyoruz işte.birde derler TVS hızlı,kimse tutamaz yakışıklı motorlar nerde derken ben bir kaç foto yapıştırayım bari hareket olsun yorumları sonra alırız artık
bu da mavi led takmış oldugun ön far görüntüsü
tank ped de güzel durmuş gibi ne de olsa Türk bayragı her daim güzel duruyor
ön far güzel gibi
sökülmüş hali pekte çirkin duruyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 ----------
değişik açılardan bir kaç foto daha
gösterge içine beyaz led taktım akşam çok güzel duruyor tavsiye ederim sizlere de
evet gelsin fotolar
Satılık TVS arıyorum arkadaşlar, alıyorum artık sonundaaaaa...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
arkadaslar apache almayi dusunuyorum.ancak ben motorda konfor ariyorum bu yuzden kullanan arkadaslar apache nin konforu ve titresimi hakkinda bilgi verebilirmi?
ozellikle titresim konusunda hassasim.
linkteki motoru almak istiyorum yorumlariniz nedir?
http://www.sahibinden.com/acele_sati...XQQdisplayitem
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
ilandaki motor için mesaj attım, biriyle anlaşmış, umarım sensindir, kaçırdım hergün bakıyordum ilanlara oysa
ben degilim.
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
Arjantinli69 abim TVS'en için baya emek harcamışın.. Yakışıklı motorunu daha da yakışıklı yapmışın ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------
www.sahibinden.com dan arama yapabilirsin ;)
Hayırlı olsun şimdiden , Apache kullanıyorum 1 senedir , hayırlısıyla Pazartesi Kawasaki ER5 alıcam
Antalya'dan yardıma ihtiyacın olursa ederim , benim TVS vardı satılık ama gidicek 2 güne kaçırdın
Çoğalıyor TVS'ciler ; önyargı kırıldıkça ve motora binildikçe inmek istemiyor binenler
Bendende bir resim gelsin Aranızdan ayrılıyorum ama bu topicte olucam
far süper olmuş. apachenin far şeklini açıkçası sevmiyordum . hatta yuvarlak far daha çok yakışıyorgibiydi.
önden tam foto var mı
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)