güzel canta
güzel canta
slm siyah apache siolanlar nasılsınız bendede var bir adet yusuf fun apache si daha güzel ama nasılsın ysuf
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:50 ----------
belkide tanımadın sen kimsin diyeceksin ben reklancı
alper
bende shad 33 lt ve kappa 46 lt iki çanta kullanıyorum.kappa 46 baya güzel 2 kask rahat alıyor ve üzerine mont iyi oluyor kampa filan giderken.birde üzerine demir aparat yaptıracagım hazırları paya para.çadır filan baglamak için güzel oluyor.
buyrun siyah apaçi.sizlerde motorların resimlerini koyun bir bakalım apacheler nasıl duruyor
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Temiz duruyor arkadaşım kazasız belasız
Bende yarın çantalı eklerim =)
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
sadece lastikleri yeniledim
birde koruma demiri
motorun güzelmiş.lastiklerin hangi marka ve yol tutuşu ne durumda bilgi verirsen iyi olur bence.ben arka lastiği yeni değiştirdim mesela golden boy marka 90/90/18 ölçülerinde yağmurlu havada frenleme çok güzel.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
benim lastikler ırc yol tutuşu iyi dün yagmurdada test ettim güzel yani çiftini 110 na aldım sirkeciden arka lastik 100*90*18
Ama lastiklerin görüntüsü pek hoşuma gitmedi sportifliği bozuyor gibi.
Motosikletindeki farlardaki yapışkanlar tam adını bilmiyorum çok güzel duruyor (bence).. Kazasız sürüşler dilerim "trhakan" abimm..
Ben arka ve öne michelin sport pilot yarı silik lastiklerinden alıcam Bir arkadaşım michelin otomobil lastiği satıyor onla konuştum getittiriz dedi
tanesi 110 lira
aksine benimde cok hosuma gitti bana güzel görunuyor bu sekılde derlerya zevkler ve renkler tartısılmaz die öyle işte saol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------
tesekkurler okanco bı kac arkadasımda aynı seylerı soyledi camurlugun onundekı bı kacı kalkmıstı cıkardım kirli gorunmesın dıe ama bu resımdekı sımdıkı halı
günaydın arkadaşlar
selam TVS ciler noldu resimler ekleyemediniz şaka bir yana görelim şu jan janlı Apache leri içimiz açılsın. bende yeni ilave fotolarını çekerim yakın zamanda.can sıkıntısı eksra ekstra. kazasız belasız sürüşler dilerim.
Herkese merhaba arkadaşlar, ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum Motorum 2009 model ve siyah renk, kendisini Black Pearl olarak çağırıyoruz
Uzun zamandır okuduğum bu foruma nihayet iştirak edebilmek ve aranızda olabilmek benim için büyük mutluluk
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)