TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Ekim 2013, 17:54
O sekilde cc buyuten servisler yok malesef
kendin arastiracan mazemeleri bulup iyi bir usta yaptiracaksin
Ama en guzl cozum 250 cc tercih etmendir
Apache de bir yere kadar sonrasi cc ister
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------
Aleykum selam bu arada
Reklamlar
-
24 Ekim 2013, 18:17
-
24 Ekim 2013, 19:16
arkadaşa geçmiş olsun malum tehlikeli bir ulaşım aracına biniyor en azından kaskımızı takalım da tehlikeyi bir nebze olsun azaltalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
Selami abi alarmı 75 dolara aldım bu arada yazmayı unutmuşum kusura bakma
-
24 Ekim 2013, 19:30
-
24 Ekim 2013, 21:03
-
24 Ekim 2013, 21:08
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, arkaya birini bindirmek çok sakat iş, aynı arabada direksiyona müdahale eden yolcu gibi.
ben %80 artçı ile dolaşıyorum ve gayet memnunum ama artçı olarak sorumluluklarını bilmeyene anlatıcaksın olayı öyle oturtucaksın
-
24 Ekim 2013, 21:20
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi çift yönlü bu menzilde baya var 5000 metre yazıyor scorpionlar dahada pahallı
satarkende söküp başka motor takarım en güzel yanıysa motosikletin etrafında yarım tur atınca hem kumandaya uyarı geliyor hemde alarm ötüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
ledli sinyalleri tavsiye eder misiniz yoksa orjinal lamba içine ledli ampul mü alayım
Peki kalabalik bir ortama girdiginde nasil olacak surekli calmazmi
-
24 Ekim 2013, 21:22
abi çift yönlü bu menzilde baya var 5000 metre yazıyor scorpionlar dahada pahallı
satarkende söküp başka motor takarım en güzel yanıysa motosikletin etrafında yarım tur atınca hem kumandaya uyarı geliyor hemde alarm ötüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
ledli sinyalleri tavsiye eder misiniz yoksa orjinal lamba içine ledli ampul mü alayım
bence led sinyal kullanman daha iyi ama cok yayilmaya basladi her onune gelen yapmaya basladi apachede ilk yapanlar zevkini aldi bitti. Alicaksan cok farkli bi led sinyal al. Orjinallerine gore daha kucuk oluyo ve daha guzel yaniyor tabi.
-
24 Ekim 2013, 22:13
selo9115 adlı üyeden alıntı
Peki kalabalik bir ortama girdiginde nasil olacak surekli calmazmi
abi motora teğet geçmezse çalmıyor zaten ayarı var onunda
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
bence led sinyal kullanman daha iyi ama cok yayilmaya basladi her onune gelen yapmaya basladi apachede
ilk yapanlar zevkini aldi bitti. Alicaksan cok farkli bi led sinyal al. Orjinallerine gore daha kucuk oluyo ve daha guzel yaniyor tabi.
bursada nerelerde satılır hiç bilmiyorum orjinalin içine ledli ampul takayım dedim ama oda pek bulunmuyormuş
http://www.aliexpress.com/store/prod...574657130.html
-
24 Ekim 2013, 22:14
yuvası ve watt deperleri uygunsa ve tabi sarı ise rengi neden olmasın içine sığar sonuçta. geriye tek kalan bunu aramak ve bulmak
-
24 Ekim 2013, 22:20
yuvası ve watt deperleri uygunsa ve tabi sarı ise rengi neden olmasın içine sığar sonuçta. geriye tek kalan bunu aramak ve bulmak
yuvası bu şekilde orjinal ampulün ampul 10w ledler 1.5 w
-
24 Ekim 2013, 23:40
yuvası bu şekilde orjinal ampulün ampul 10w ledler 1.5 w
evet öylede bir durum var. mesela benim arka led sinyallerde 20 tl lik dandik damla şeklinde ama öndeki led sinyaller yarış motorlarına takıalcak sinyallerden demir kasalı falan. watt değerleri aynı olmadıgından sinyallerim 2 yılda bir yanıyo o derece yavaşları. aklında bulunsun alacaksan ön ve arkaya aynı anda alacaksın veee ikisinide aynı model alcaksın. yoksa ekstradan bi duy mu hat mı ne alman gerekiyormuş.
Selami abi 2 gün kaldı abi bence detayları artık belirtelim yavaş yavaş ?? avrupalıların buluşma yeri muhtemelen feshane önü olacaktır sanırım. saat olarakda ne kadar erken o kadar iyidir. gezilecek ve aksiyon yapılcak çok yerler var sizinle buluşmamız 9 en geç 9:30 falan olmalı diye düşünüyorum sizce nasıl?
-
25 Ekim 2013, 00:28
evet öylede bir durum var. mesela benim arka led sinyallerde 20 tl lik dandik damla şeklinde ama öndeki led sinyaller yarış motorlarına takıalcak sinyallerden demir kasalı falan. watt değerleri aynı olmadıgından sinyallerim 2 yılda bir yanıyo o derece yavaşları. aklında bulunsun alacaksan ön ve arkaya aynı anda alacaksın veee ikisinide aynı model alcaksın. yoksa ekstradan bi duy mu hat mı ne alman gerekiyormuş.
Selami abi 2 gün kaldı abi bence detayları artık belirtelim yavaş yavaş ?? avrupalıların buluşma yeri muhtemelen feshane önü olacaktır sanırım. saat olarakda ne kadar erken o kadar iyidir. gezilecek ve aksiyon yapılcak çok yerler var
sizinle buluşmamız 9 en geç 9:30 falan olmalı diye düşünüyorum sizce nasıl?
Bizi ordan siz karsilayacaksiniz feshane meshane bilmem ben
Daha ortak biyer olsun kolay bulunsun
1. Veya 2. Koprü cikinsinda bulusalim
Hangisi yakinsa oraya soyle gelelim
Koordinoyu sen yapacaksin artik
Saat 9 -10 arasi iyidir
-
25 Ekim 2013, 00:38
selo9115 adlı üyeden alıntı
Bizi ordan siz karsilayacaksiniz feshane meshane bilmem ben
Daha ortak biyer olsun kolay bulunsun
1. Veya 2. Koprü cikinsinda bulusalim
Hangisi yakinsa oraya soyle gelelim
Koordinoyu sen yapacaksin artik
Saat 9 -10 arasi iyidir
Koordinoyu büyüğümüz olarak bayram abi yapar artık. ama köprü çıkışı bize ters kalıyo ollabilir bilemiyorum şimdi bişi demiyim Bayram abi bi okusun plan yapsın o zaman. ama 10 çok geç olur dediğin gibi 9,30 gibi veya olmadan uygun bi yerde buluşmayı tamamlamıaz gerek kanımca.
şu listenin son güncel halini yazalım ya tekrar dan varsa gelcek olan eklesin.
1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 kuroscu
7 kaan
8 CBF1000RR engin
9 Mustafa (mahalleden arkadaş sarı apache)
10 ??
-
25 Ekim 2013, 00:40
Selami abi 2 gün kaldı abi bence detayları artık belirtelim yavaş yavaş ?? avrupalıların buluşma yeri muhtemelen feshane önü olacaktır sanırım. saat olarakda ne kadar erken o kadar iyidir. gezilecek ve aksiyon yapılcak çok yerler var
sizinle buluşmamız 9 en geç 9:30 falan olmalı diye düşünüyorum sizce nasıl?
ben diyot almamak için hemde tasarruf olsun diye bu ampullerden arıyorum bakalım bulunca haber ederim
-
25 Ekim 2013, 00:44
http://www.aliexpress.com/item/2-x-B...665298449.html
kask içi intercom almak istiyorum fakat avrupa markaları 500 liradan başlıyor çifti. yukarıda paylaştığım intercom beni ve artçımı paklar mı birkaç yıl? ne eksisi olur kaliteli intercomlara göre? bu siteden güvenle alışveriş yapabilir miyim?
-
25 Ekim 2013, 00:47
1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 kuroscu
7 kaan
8 CBF1000RR engin
10 mustafa( selami"in kardesi gri apache)
-
25 Ekim 2013, 00:50
Koordinoyu büyüğümüz olarak bayram abi yapar artık. ama köprü çıkışı bize ters kalıyo ollabilir bilemiyorum şimdi bişi demiyim Bayram abi bi okusun plan yapsın o zaman. ama 10 çok geç olur dediğin gibi 9,30 gibi veya olmadan uygun bi yerde buluşmayı tamamlamıaz gerek kanımca.
şu listenin son güncel halini yazalım ya tekrar dan varsa gelcek olan eklesin.
1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 kuroscu
7 kaan
8 CBF1000RR engin
10 ??
daha 1000 olamadik yahu bi sifiri atin ordan ezmeyin beni bu kadar ezildim iyice karsidan gelecek olanlari karsilayabilirim hatta karsiya gecer geri donebilirim sorun deil gidicemiz yeri biliyorum
-
25 Ekim 2013, 01:13
Engin1987 adlı üyeden alıntı
daha 1000 olamadik yahu bi sifiri atin ordan ezmeyin beni bu kadar ezildim iyice
karsidan gelecek olanlari karsilayabilirim hatta karsiya gecer geri donebilirim sorun deil gidicemiz yeri biliyorum
tabi gidip karşılarsın bizimde altımızda o makine olsa afganistandan gidip alırım gelecek olanları :D
ne mustafaymış :D yokmu başka arkadaşı mustafa olan apachele :D
-
25 Ekim 2013, 01:20
ALLAH (c.c.) kazazedelerimize şifa versin, kimseyi de kaza ile sınamasın. Amin.
kask demişken abiler bakınız : http://www.youtube.com/watch?v=ww25Q-TCmZo
http://www.youtube.com/watch?v=Me92ffAzoFE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler