TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Ekim 2013, 23:52
Kanka kamerayi bigun gezide getirde ben takayim hiz denemesi yapalim
Reklamlar
-
24 Ekim 2013, 00:41
selo9115 adlı üyeden alıntı
Cagatay alarm hosuma gitti ha kac para kolaymi montaji
abi çok kolay aslında fakat ingilizce bir şema olduğundan biraz teredütte kalmıştım ama çözdüm sadece uzaktan çalıştırması kaldı
sbr adlı üyeden alıntı
oh ohh maşallah.. sensörmü var alarmda? nerden biliyor etrafında adam dolaştıgını
montaj yapta bir video ekle nasılmış bakalım.[COLOR="Silver"]
aynen abi sensör var şu cc. araçların alarmları gibi montajı yaptım fakat foto yok tek kişi olduğumdan çekemedim birde sonunda kontağa bağlarken kablo sıyırıcı ile sol işaret parmağını derin kestim tuz biber oldu üstüne
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
bu arada benim ikincil hava enjeksiyonu hortumu tam bağlantıdan yırtılmış nerede satılır bu hortum yada almasam bir sorun çıkar mı filtreden sonra yırtılmış çünkü
-
24 Ekim 2013, 01:06
arkadaşlar selamın aleyküm nasılsınız baya zaman oldu forma uğramayalı eski sayfaları dolaştım azcık keyifli sohpetler ve geziler yapılmış ne güzel bu gün motoru bakıma soktum başıma bi olay geldi onu paylaşıyım dedim bi ara formda bu konuda çok şikayet eden vardı şu motordan gelen şıkırtı ile ilgili kimi ekzantirik kimi subab falan diyordı benim motordada az bi şıkırdama vardı bakım yaptırırken dedim ustama bide subab ayarı çeki versen ses geliyor ve üst kapaktan hafif bir yağ sızdırması var diye açtı üst kapağı bide baktık silindirle üst kapak arasında conta yok daha önce yetkili servis açmıştı yine ayar için conta takmamış şerefsiz sıvı conta basıp kapatmıs bi conta kestirip taktırdım neyse bakım bitti motoru kapattık topladık marş yaptık subablardan acayip şıkırtı gelmeye başladı usta dedi çok gevşettik heralde birazdaha sıktı çıkıp 3-5 km dolaştım şıkırtı hala var geri döndüm dedim hala şıkırtı var usta diye tamam bırak bi bakayım dedi 3 saat sonra gittim motor hazırdı (çok güvendiğim bir yer yoksa hayatta motorun başından ayrılmam) marş yaptım motor bebekler gibi makineden gelen tek ses motorun sesi başka tık yok ne olmuş dedim senin bu alet az enteresan normalde üst kapağı açtınmı açtığın gibi kapatırsın ama bunda öyle değil dedi şu vites kolunun orda alyan bi büyük vida varya onu söküp ordan subab kolumudur nedir onu çeviriyor içinde bi t harfimi ne gözüküyomuş neyse işte ayarı yaptıktan sonra ordan çevirip kırıcıyı atlatmak gerekiyormuş kapağı kapatmadan önce dedi şu an motorda tık yok daha önce uğraşıpta subab sesinden kurtulamayan arkadaşlar vardı başıma böle bi şey geldi anlatayım belki yardımcı olur dedim
-
24 Ekim 2013, 01:30
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selamın aleyküm nasılsınız baya zaman oldu forma uğramayalı eski sayfaları dolaştım azcık keyifli sohpetler ve geziler yapılmış ne güzel bu gün motoru bakıma soktum başıma bi olay geldi onu paylaşıyım dedim bi ara formda bu konuda çok şikayet eden vardı şu motordan gelen şıkırtı ile ilgili kimi ekzantirik kimi subab falan diyordı benim motordada az bi şıkırdama vardı bakım yaptırırken dedim ustama bide subab ayarı çeki versen ses geliyor ve üst kapaktan hafif bir yağ sızdırması var diye açtı üst kapağı bide baktık silindirle üst kapak arasında conta yok daha önce yetkili servis açmıştı yine ayar için conta takmamış şerefsiz sıvı conta basıp kapatmıs bi conta kestirip taktırdım neyse bakım bitti motoru kapattık topladık marş yaptık subablardan acayip şıkırtı gelmeye başladı usta dedi çok gevşettik heralde birazdaha sıktı çıkıp 3-5 km dolaştım şıkırtı hala var geri döndüm dedim hala şıkırtı var usta diye tamam bırak bi bakayım dedi 3 saat sonra gittim motor hazırdı (çok güvendiğim bir yer yoksa hayatta motorun başından ayrılmam) marş yaptım motor bebekler gibi makineden gelen tek ses motorun sesi başka tık yok ne olmuş dedim senin bu alet az enteresan normalde üst kapağı açtınmı açtığın gibi kapatırsın ama bunda öyle değil dedi şu vites kolunun orda alyan bi büyük vida varya onu söküp ordan subab kolumudur nedir onu çeviriyor içinde bi t harfimi ne gözüküyomuş neyse işte ayarı yaptıktan sonra ordan çevirip kırıcıyı atlatmak gerekiyormuş kapağı kapatmadan önce dedi şu an motorda tık yok daha önce uğraşıpta subab sesinden kurtulamayan arkadaşlar vardı başıma böle bi şey geldi anlatayım belki yardımcı olur dedim
ordan pistonu üst ölü noktaya getiriyor bildiğim kadarı ile normalde üst kapakta metal conta var diye duymuştum servisten
-
24 Ekim 2013, 01:51
bu motora subab ayarı yapılması lazım diyen bi zihniyet var 2000 bakımında
daha motor acılmamış rodajı bitmemiş
gecen malın biri denk geldi aynı bu muhabetten para alacak ya artiz artiz konuşuyor bunun subabına bakalım filan
elletirmeyin şu subab ayarını filan. acan içine edip öyle kapatıyor
-
24 Ekim 2013, 09:17
Kanka kamerayi bigun gezide getirde ben takayim hiz denemesi yapalim
titreşimsiz motorum var diyorsun yani tamam kanka getireyim ama sen yinede bi hatırlat biliyosun unutkanım
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi çok kolay aslında fakat ingilizce bir şema olduğundan biraz teredütte kalmıştım ama çözdüm sadece uzaktan çalıştırması kaldı
aynen abi sensör var şu cc. araçların alarmları gibi montajı yaptım fakat foto yok tek kişi olduğumdan çekemedim birde sonunda kontağa bağlarken kablo sıyırıcı ile sol işaret parmağını derin kestim tuz biber oldu üstüne
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
bu arada benim ikincil hava enjeksiyonu hortumu tam bağlantıdan yırtılmış nerede satılır bu hortum yada almasam bir sorun çıkar mı filtreden sonra yırtılmış çünkü
rekorcularda vardır o hortum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
aynı işi bizim ustalar ayak marşıyla yapıyor..tabiki anlattıgın gibi yapmak en sağlıklısı.
-
24 Ekim 2013, 09:37
Herkese günaydın. Maalesef üzücü bir haberim var sizlere. Üyelerimizden Tvs apache kullanıcısı fatih çelikk'in abisi motorun lastiği patlaması sonucu kaza yapmış ve 7 gündür yoğun bakımda olup kanamaları henüz yeni durmuş arkadaşımızın söylediğine göre. Benden bunu foruma yazmamı ve onlar için dua etmemizi rica etti.
Abisi için Allah'tan acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda kendini toparlar.
-
24 Ekim 2013, 11:03
1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 kuroscu
7 kaan
8 1000 RR engin
9 ?????
Guncel liste
-
24 Ekim 2013, 11:38
Tamam abi ya ezmeyin beni bu kadar pismanim zaten cbf ye bindigim icin ama bi gun buyucek elbet
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Kaza yapan arkadasa Allah tan acil sifalar cok gecmis olsun uzucu bi durum :(
-
24 Ekim 2013, 11:45
Twin adlı üyeden alıntı
Herkese günaydın. Maalesef üzücü bir haberim var sizlere. Üyelerimizden Tvs apache kullanıcısı fatih çelikk'in abisi motorun lastiği patlaması sonucu kaza yapmış ve 7 gündür yoğun bakımda olup kanamaları henüz yeni durmuş arkadaşımızın söylediğine göre. Benden bunu foruma yazmamı ve onlar için dua etmemizi rica etti.
Abisi için Allah'tan acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda kendini toparlar.
Allah acil şifa versin inşallah sağlığına kavuşur.Üzüldüm...
-
24 Ekim 2013, 11:53
Twin adlı üyeden alıntı
Allah'tan acil şifalar diliyorum..
-
24 Ekim 2013, 12:11
Twin adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun allah acil şifalar verir inşallah...
-
24 Ekim 2013, 13:11
Twin adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Lastik herhalde şambrel ve ani patladı muhtelen.
-
24 Ekim 2013, 13:28
Arkadaşlar bir süredir formumda yoktum hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
Allah cümlemizin ibadetlerini makbul olanlardan eylesin
Hasta kardeşlerimize acil şifalar versin
Bayramda bende eşimle günü birlik Edirne merkeze gittim ilk uzun yol deneyimimdi
Şiddetli rüzgar biraz yıpratsada (soğuktan dişlerim takırdadı ağzım uyuştu resmen ) herşeye rağmen güzel bir deneyim oldu...
Umarım sizlerinde bayramı güzel geçmiştir
-
24 Ekim 2013, 13:35
Arkadaslar siz siz olun kasksiz bakkala bile gitmeyin
Fatih celiki aradim olayi anlatti
İki kisi uzun bir rampa asagi gidiyorlarmi iki kisi fakat tek kask oldugu icin fatihin abisi kaskini artciya vermis
Hizlari bayagi varmis rampa asagi
Birdwn arka lastik patlayinca artci panik yapip
Asagi atlamis abisi ise dengeyi kaybedip suruklenmis ve kafada kask olmadigi icin kafayi kaldirima vurmus
Vucudunda herhangi bir kirik cikik bisey yok
Sadece kafada sorun olmus
Doktorlar 1 haftadi uyutuyorlarmi
Beyninde ödem olusmus o nun dagilmasini bekliyorlamis
Sonra uyandiracaklarmis
Sizlerden bol bol dua bekliyor
Aman deyim kasksiz yola cikmayin kazanin nerden gelecegi belli olmaz...
-
24 Ekim 2013, 14:20
İki kisi uzun bir rampa asagi gidiyorlarmi iki kisi fakat tek kask oldugu icin fatihin abisi kaskini artciya vermis
Asagi atlamis abisi ise dengeyi kaybedip suruklenmis ve kafada kask olmadigi icin kafayi kaldirima vurmus
Sonra uyandiracaklarmis
Allah acil sifalar versin. Tez zamanda iyileşip aramıza döner inşallah.
-
24 Ekim 2013, 15:43
Sonra uyandiracaklarmis
gecmis olsun allah acil sifalar versin.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
-
24 Ekim 2013, 15:53
Geçmiş olsun, arkaya birini bindirmek çok sakat iş, aynı arabada direksiyona müdahale eden yolcu gibi.
-
24 Ekim 2013, 16:59
Allah acil şifa veriir inşallah..besmelesiz basmayın marşa..
-
24 Ekim 2013, 17:35
SelamünAleyküm
Beyler acil yardım lütfen...
servisin bana dediğine göre daha öncede sorun olan piston setinin 2 nci kez değişmesi gerekiyormuş. Daha önce 430 tl ödemiştim. Sorun şu ki ben motorun performansından memnun değilim zaten bu motora uygulanabilecek cc yükseltme için görüşlerinizi paylaşırmısınız ? Uygulama yapabilecek yerler nerededir ? Saygılar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler