TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ekim 2013, 09:57
Bence motorun orjinalini bozmak yanlış bunun fabrikasında mühendisler hangisi uygunsa onu yapmışlardır eksoz dişli bunlara para vermek boş ve gereksiz ayrıca motoru satarkende bu yapılan masraflar çöpe gider , ben motora extra para harcamak istemiyorum yakın zamanda satıp orjinal güzel sesli ve daha güçlü bir motor alacağım bu motorumu bu haliyle beğenerek almıştım zaten bir süre daha kullanıp hevesimi aldıktan sonra satarım bir yeni motor heveslisi kardeşime uygun fiyata veririm gider.500 lira daha eksoza para vereceğime 3500 e değilde 3000 liraya daha çabuk satarım
Reklamlar
-
23 Ekim 2013, 10:11
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Bence motorun orjinalini bozmak yanlış bunun fabrikasında mühendisler hangisi uygunsa onu yapmışlardır eksoz dişli bunlara para vermek boş ve gereksiz ayrıca motoru satarkende bu yapılan masraflar çöpe gider , ben motora extra para harcamak istemiyorum yakın zamanda satıp orjinal güzel sesli ve daha güçlü bir motor alacağım bu motorumu bu haliyle beğenerek almıştım zaten bir süre daha kullanıp hevesimi aldıktan sonra satarım bir yeni motor heveslisi kardeşime uygun fiyata veririm gider.500 lira daha eksoza para vereceğime 3500 e değilde 3000 liraya daha çabuk satarım
mühendisler motoru yaparken belirli standartlara uygun yapmak zorundadırlar..tüm şartlarda optimum değerleri yakalamak için motorları dizayn ederler. ortalama değerler düşünülerek 13 dişli takılan bir motora 50kg adamın 14 dişli takması son derece mantıklıdır.başka bir örnek; hindistan gibi toz toprak içinde olan bir memleket de düşünülerek tasarlanan bir hava filtresini, çok temiz tozsuz bir yerleşkede performans hava filtresi ile değiştirmek bence yine mantıklıdır.motoru satarkenki değerine gelirsek, bir çok arkadaşımız motoru satarken orjınal egzozuyla teslim ediyor yada aldıgı egzozla teslim edip fark istiyor. yani ortada çöpe gidecek bir masraf söz konusu değil..her malda oldugu gibi sadece ikinci el değer kaybı yaşanacaktır. ayrıca motorda yapılan değişikliklere karşı olmanıza rağmen farı siyah folyoyla kaplamışsınız..bu görüntüden başka birşey değildir, ayrıca görüş mesafesini azaltır (abi amacım gergin ortam yaratmak değilde sanki çok üstüne gittim )
-
23 Ekim 2013, 10:24
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Titresim gitmez ancak alisip kabullenirsin zaten ancak titremeyen motora binince anlarsın neyin ne oldugunu disli titresimmi keser mantık lutfen tvs nin bilmedigim civatası yoktur ilk egzoz takan da benim youtube deki dukkan icinde olan video yıl 2007 eroll88 nik
evet aynen öyle abi. titreşimi sınıflandırmak gerekirse piyasdaki onlarca motordan 10 kat daha iyi fakat lanet olsunki var işte yinede. bi cıbır kullanmadan önce bende yok falan der bütün kullanıcıları ama attan indim eşşeğe durumu olunca kötü oluyo
sbr adlı üyeden alıntı
mühendisler motoru yaparken belirli standartlara uygun yapmak zorundadırlar..tüm şartlarda optimum değerleri yakalamak için motorları dizayn ederler. ortalama değerler düşünülerek 13 dişli takılan bir motora 50kg adamın 14 dişli takması son derece mantıklıdır.başka bir örnek; hindistan gibi toz toprak içinde olan bir memleket de düşünülerek tasarlanan bir hava filtresini, çok temiz tozsuz bir yerleşkede performans hava filtresi ile değiştirmek bence yine mantıklıdır.motoru satarkenki değerine gelirsek, bir çok arkadaşımız motoru satarken orjınal egzozuyla teslim ediyor yada aldıgı egzozla teslim edip fark istiyor. yani ortada çöpe gidecek bir masraf söz konusu değil..her malda oldugu gibi sadece ikinci el değer kaybı yaşanacaktır. ayrıca motorda yapılan değişikliklere karşı olmanıza rağmen farı siyah folyoyla kaplamışsınız..bu görüntüden başka birşey değildir, ayrıca görüş mesafesini azaltır (abi amacım gergin ortam yaratmak değilde sanki çok üstüne gittim
)
doğru, mantıklı ve açıklayıcı bi cevap olmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
sbr adlı üyeden alıntı
serkan orjinal dişlisi 13. sertaç 14 taktı zincir azda olsa vurma yapıyor.
hee tabi bu arada sabri abi vurma yapma olayını bilemem ben öyle sanmıyoru mherşeyi uyumlu kulakçıgı bile ama ben alt bölümden sadece sesden dolayı şikayetçi oldum oda zincirin pis olmasından kaynaklanıyo büyük bi ihtimal sabah baktım gös gözü görmüyordu titreşimi azalttı yoksa 14 dişli birazda olsa onu unutmadan ekliyim.
-
23 Ekim 2013, 10:47
Tsubasa adlı üyeden alıntı
bize teşekkür yok muu
ben ne dedim? titreşim sıkıntısı egzozdan + 13 dişliden.
ikisini değiştiğin zaman ne titreşim kalıyor ne de başka bişi =)
hayırlı olsun.
biz cok mutluyuz tiger ve 14 dişliyle herkese tavsiye ederim.. uzun yolda bayılmıyor. serilik köpek gibi. ses 6 bin devirden sonra canavar gibi
tvs egzozla ses aşık oluyorsun =)
hatta ben bi küçük bi aparat koydum sakalı takmak için resmi yükleyeyim buraya
---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
resimde bu parca mutfak dolaplarına koyuyolarmış nalburdan aldım. büktüm taktım.
http://o1310.hizliresim.com/1g/q/tu94u.jpg
selamun aleyküm. bende dişli ve egzost düşünüyomda. dişli değişince garanti bitiyo söylentisi doğrumu acaba. yada başına böyle bişi gelen varmı
-
23 Ekim 2013, 10:47
Pazar günü geridede kalsam gelirim 😆
-
23 Ekim 2013, 10:50
Engin1987 adlı üyeden alıntı
Pazar günü geridede kalsam gelirim
Ezik ama konforlu sen gene de yanına 1 litre yağ al ne olur ne olmaz
-
23 Ekim 2013, 10:50
Engin sende geliyorsun dimi pazar gunu
o kadar apache nin icinde bir tanede cbf olsun yoksa kimi tokatliyacagiz
-
23 Ekim 2013, 10:51
canca54 adlı üyeden alıntı
selamun aleyküm. bende dişli ve egzost düşünüyomda. dişli değişince garanti bitiyo söylentisi doğrumu acaba. yada başına böyle bişi gelen varmı
Serviste değiştir garantiden çıkmaz.
-
23 Ekim 2013, 10:55
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Serviste değiştir garantiden çıkmaz.
eyvalla teşekkürler. tiger sormuştum geçenlerde 150 tl falan demişti.
-
23 Ekim 2013, 11:07
150 mi? Oyleyse 5 tane felan alirim
-
23 Ekim 2013, 11:25
selo9115 adlı üyeden alıntı
150 mi? Oyleyse 5 tane felan alirim
aynen 150 tl dedi tiger ında ucuzu yada pahalıları varmı. 150 dediği işimi görürmü
-
23 Ekim 2013, 11:28
Engin1987 adlı üyeden alıntı
Pazar günü geridede kalsam gelirim 😆
senin için 2 metre zıplıcam birdahakine bir dahada yere inmicem
-
23 Ekim 2013, 11:38
150 tl ye tiger mı soğuk suyu hazırlayın hemen 380 tl verdim
-
23 Ekim 2013, 11:41
canca54 adlı üyeden alıntı
eyvalla teşekkürler. tiger sormuştum geçenlerde 150 tl falan demişti.
bayi satış fiyatı 385 tl trioval 700 ün peşine belki indirim yaparlar..
şuan trioval 700 350 tl ye bile vermiyorlar.
o senin dediklerin sanayipovic egzozlar..
Felis Leo adlı üyeden alıntı
bu motosikleti tasarlayan mühendisler bunu çevir içi kullanımı için commuter sınıfında bir motosiklet beklentisine yönelik tasarlamış.
bizim türkiyede benzin 5 lira olunca. malesef bir üst sınfıa segmente geçilmiyor,
benim bu motosikletten beklentim. ara sıra uzun yol yaparken bayılmasın. 100 110 la stabil gitsin. az yaksın, sesi düzgün olsun. motosiklet zaten yakışıklı.
bu yüzden gidipte gidip 250 cc almam konfor için filan.
türkiye şartlarında bu motosiklet yeter cogu insana.
bu arada yeni motosiklete başlamadım 5. motosikletim bu tvs.
ama maddi durumum ilerde düzeldiğinde viraj yapmak için sırf r6 yada 636 alacagım..
-
23 Ekim 2013, 11:43
-
23 Ekim 2013, 12:08
1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 kuroscu
7 kaan
8 ?????????
Guncel liste
-
23 Ekim 2013, 12:30
Arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi 29 ekim de Suadiyeden Edirnekapı şehitliğine kadar toplu sürüş yapılacak. Sizden de katılacak olan var mı?
-
23 Ekim 2013, 12:48
SerkanApache adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi 29 ekim de Suadiyeden Edirnekapı şehitliğine kadar toplu sürüş yapılacak. Sizden de katılacak olan var mı?
Her sene ki gibi Ben katılacam bir aksilik olmazsa
-
23 Ekim 2013, 12:50
-
23 Ekim 2013, 12:53
Bu sene katılırım 29 ekimde serhat abiyle beraber geliriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler