ben bir dahaki yaza avrupa turu planları yapıyorum benim tvs ile. bakalım amacım fransaya kadar gidip başka bir rotadan geri dönmek. şimdiden ekonomiyi ayarlamaya başladım ona göre. ne kadar tutar nerde kalırım ne yerim içerim yavaş yavaş planlıycam. zaten öğrenci olduğum için minumum harcamayı maksimum gezmeyi yapmalıyım bedeni de yormadan. tek düşündüğüm acaba o büyük otobanlarda çok mu yavaş kalırım diğer taşıtlara göre?
arkadaşlar önceki sayfalardada paylaşmıştım bizim motor için 35w ampul lazımdı yurtdışı falan bu olmazmı peki?
http://www.hudsonderi.com/?urun-3393-inwlls-H4-Far-Ampulu.html
metzeller me22 iç lastiklimi tubeless mi acaba bilen birisi yardımcı olabilir mi
burdada birisi yazmştı sanırım bana iç lastikli diye ama gezerken şunu gördüm??
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/116042-tvs-apache-ye-metzeler-me22-lastik-aldim.html yorumlarda tubeless yazıyo :/
Hayır arkadaşım Metzeller Me22 normal şambriyelli kullanılması gereken lastik bende geçen lastiğim patladığında öğrendim burda motorcu bir abimiz var lastikçi kendisi bu lastikler tubeless değil dedi hatta gösterdi lastiğin yanağında bir yerde yazıyo da hatırlayamadım tubeless olanlarda yazıyor tubeless diye. ayrıca lastiğin iç kısmında ince bir katman olması gerekiyor me22 içi hafif pütürlü o katmanda içeriden yama yapmak için kullanılıyormuş. neyse ben zorda olsa içten yama yaptırdım tubeless şeklinde kullanıyorum bir sıkıntı çıkarsa gidip şambriyel taktırıcam 3000 km civarı oldu bende lastiklerimi takalı. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım Yağmurda ani gaz verdiğimde tekere geliyor motor test ettim kolay kolay yanlamıyor. Ama kuru zeminde soğukken yanlıyabiliyor.
Çoğu kişi Tubeless diye alıyor metzeler ME22 yi ama değil şambriyelle kullanmak gerekir bilginize.
hocam cok tesekkür ederim paylaşımınız için.. bende iç lastikli diye biliyordum önceki sayfalarda sormuştum sağolsun birisi iç lastikli demişti daha sonra attığım linkteki paylaşımı görünce bütün akşamdır bunu araştırıyorum.. takıntılıyım bu konuda malesef benim niyetim iç lastikli kullanmak orjinalden şaşmak istemiyorum tubeless evet cok faydalı ama takıntılıyım zaten yağışlı havalarda binmiyorum kuruda biniyorum.. motosikletim 25binde ve üstünde orjinal lastikleri duruyor daha kuruda kaydıramadım yanlama falanda olmuyor 1-2 kere ani frenlemelerde bile kayma yaşamadım ama içim rahat etsin diye lastikleri değiştirmeyi planlıyorum orjınal ayarda lastik olsun dedim metzeller kafama yattı
Merhaba arkadaşlar şile gezisinden sonra bir türlü toparlanamadık.Pazar günü hava açık gözüküyor.Daha öncede kararlaştırdığımız gibi rumeli fenerine gidelim derim ben öncesinde emirgan parkında kahvaltı yaparız sonrasında sahilden o muhteşem yollardan akıp gideriz.Avrupa yakasından gelecek arkadaşlarla ortak bir noktada buluşup emirgan parkına gideriz.Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar da fsm yi geçtin sonra sağ dan etiler balta limanı diye yol ayrımı var oradan girdikten sonra o yol emirgan parkına götürüyor.Gelmek isteyenler ismini sonrasında detayları ortak kararlar doğrultusunda buradan paylaşabiliriz.
1-Serhat
2-Sertaç
üstadım bişi eklemeye gerek yok süper plan. balta limanına gelmeden kııda banklar vardır tam ışıkların orada. orası benim 2. mekanımdır motorla gidip arkadaşlarla gidip gece 1 e kadar bişiler atıştırıp muhabet ederiz hep. sevdiğim yollar yani onu demek istiyorum. bi saat belirleyelim şimdi. karşıdan gelen olursa bekleriz orada 8 veya 9 gibi geç olmadan. doğum günüm çünkü o gün benim eve bişiler almam gerekiyor akşam için
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
öle bi yazmışsınki gelmicem ama gelicek gibi yapımde gönlü olsun herkesin gibi bekliyoruz aga seninde bak ehliyeti olmayanlar var daha forumda onları düşün biyere gidi pgelemiyorlar ahhahahaha
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)