1680 km de 2009 moddel
1680 km de 2009 moddel
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ne kadar düşünüyorsun fiyat olarak?
kaç kuruş eder fikir alışverişinde bulunalım
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
selam TVS ciler. kazasız belasız sürüşler dilerim
tvs almayı dusnuyorum
izmir de kullananlar varsa bana ozelden telefon numarası verebilir mi ?
yetkili servis izmir de bi tane var bu beni dusunduruyor.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Selam arkadaşlar!
Maddi sebepler yüzünden motorumu ACİLEN satmam gerekiyor. İlgilenen arkadaşlar PM' den mesaj atabilirler.
Model : 2009
Tip : TVS Apache
Km : 16.000
Eder : 2.600 TL
Yer : İstanbul - Anadolu
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Arkadaşlar bana aciL 2.El Marş Otomatiği gerekiyor ( Marş Rölesi olarakda geçer )
Benimki arızalandı su almış içine değişmesi gerekiyor.Antalya'dayım varmı elinde marş otomatiği olan ??
Merhaba arkadaslar
Bu motor icin gorusleriniz nedir ?
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem
Bir arkadas motoru satanı tanıyormus biraz pazarlık payı oldugunu soyledi ,
Cbf 150 dusunuyordum ama bu ayarda bir cbf 3000-3200 tl arasında
En cok siyah renk yakısıyor ama motorsuz da kalmak istemiyorum,
Vibrasyon ybr de hic yoktu bunda da aynı seyi soylemek mumkun mu ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
ben 2008 24500 km demotoru 2400 tl ye satmıştım ama sıfır motor gibiydi bakımlı.üste kevın satıyor motorunu hem 2009 model bir düşün bence.
2005 ybr'yle takas etmek isteyen varmı? hem motorsuz kalmasın hemde cebine 2-3 kuruş para girsin
motorum bu.
[QUOTE=erdal3323;1827588]meraba arkadaslar mersinde dun aksam arkadasımın apachesı calınmıstır goren arkadaslar bana ulasırsa sevınırım.plakası 33 ahz 10 siyah renk ,çanta var.cantlarda nikelaj yapılmıs.o.cocukları araba ile tasıyıp gotrmusler goren veya benzerbi motor goren olursa bana bu nodan ulassınlar lutfen 05464394617
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------
http://www.sahibinden.com/mersinde_t...XQQdisplayitem[/QUOTEvalla kimsenin günahını almak gibi olmasın ama gittigidiyorda adanadan satılan 2009 model denmiş ilanda ama üzerinde plaka yok ve jantlar jelatinli ayrıca deponun etrafında serit var o calınan motor gibi bir arastırın derim ben !!!
selam TVS ciler.kazasız belasız günler dilerim.
selam herkese hayırlı pazarlar
hayırlı pazarlar arkadaşlar geçen gün ilk defa arkadaşın tvs kullandım gerçekten rahat motor kullanımı acayip rahat geldi bana ..
banada rahat geliyor yakısıklı bide
herkeze selam ne zamandır uğramıyorum buraya yani apache topiciğine
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)