TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Ekim 2013, 16:28
"Bozkurt" adlı üyeden alıntı
Emeği geçen herkes sağolsun özellikle selami kardeşime çok emeği var semaver mangal çiğ köfte eline sağlık Allah cc razı olsun son anda karar verdim hastaydım iyi gelmemişim biraz geç katıldım foruma hastalık hat safaya ulaştı yeni yeni kendime geldim nice başka gezilere yav fotolara ne oldu can hayırlı olsun ehliyetin ne çektin bu ehliyetsizlikden
ıslatalım pazar günü gibi olmasında
afiyet olsun ne demek dostum herzaman başın gözüm üstüne keyif aldıysanız eğlendiyseniz ne mutlu bana
ızgara mangal formalite önemli olan dostluklar ki,sizin gibi arkadaşlar la tanışmak nasip oldu
serkan resimleri ayarlamaktayım bugün koyacam inşallah ordanda faceye atarım
Reklamlar
-
08 Ekim 2013, 18:00
"Bozkurt" adlı üyeden alıntı
Emeği geçen herkes sağolsun özellikle selami kardeşime çok emeği var semaver mangal çiğ köfte eline sağlık Allah cc razı olsun son anda karar verdim hastaydım iyi gelmemişim biraz geç katıldım foruma hastalık hat safaya ulaştı yeni yeni kendime geldim nice başka gezilere yav fotolara ne oldu can hayırlı olsun ehliyetin ne çektin bu ehliyetsizlikden
ıslatalım pazar günü gibi olmasında
Abi hele bir alıyım şu ehliyeti de isterseniz yıkarım hepinizi ıslatmak ne kelime
Evet Arkadaşlarım, abilerim saygı değer forum sakinleri. Öhö öhö İnşallah bu h.sonu yeni bir buluşma-etkinlik daha doğuyor. Serhat'ın önerisi üzerine ve Selami abi'nin de okey'i vermesiyle Rumeli Fenerinde yine güzel bir gün geçirmek için toplanalım diyoruz. Ben bu sefer mangal vs değil de, poğaça,börek,tatlı,çay,meyve suları,kola,fanta vb. şekilde içeceklerle bir aktivite düşünüyorum. Mangal işi hem biraz uğraştırıcı oluyor.
Benim düşüncem mesela 12 kişiyiz diyelim. 3 kişiyi görevlendirelim kişi başı 3 poğaçadan 12 kişi 36 poğaça eder. Geriye kalan 9 kişiden 3'ü aynı şekilde kürt böreği, yine geri kalan 6 kişiden 3'ü kuru pasta, tatlı vb en son 3 kişi de çerez, çekirden içecek vs şekilde bölelim dedim.
Selami abi öyle karışıklık olur herkes kafasına göre kendine yeticek kadar poğaça börek neyse getirir artık dedi. Ama biz hepimiz abi kardeş olduğumuz için kimse kendini düşünmez geçen sefer ki gibi bol bol alır ziyanlık olur diye düşünüyorum. 3'lü gruplar halinde kararlaştırıp bir şeyler yaparsak yiyecekler de ziyan olmaz.
Bu konuda sizlerin fikirleri nelerdir? Gelicek olanlar isimlerini eklesin diyelim;
1.Can
2.Selami abi
3.Sabri abi
4.??
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
08 Ekim 2013, 18:23
-
08 Ekim 2013, 19:24
Twin adlı üyeden alıntı
Abi hele bir alıyım şu ehliyeti de isterseniz yıkarım hepinizi ıslatmak ne kelime
Evet Arkadaşlarım, abilerim saygı değer forum sakinleri. Öhö öhö İnşallah bu h.sonu yeni bir buluşma-etkinlik daha doğuyor. Serhat'ın önerisi üzerine ve Selami abi'nin de okey'i vermesiyle Rumeli Fenerinde yine güzel bir gün geçirmek için toplanalım diyoruz. Ben bu sefer mangal vs değil de, poğaça,börek,tatlı,çay,meyve suları,kola,fanta vb. şekilde içeceklerle bir aktivite düşünüyorum. Mangal işi hem biraz uğraştırıcı oluyor.
Benim düşüncem mesela 12 kişiyiz diyelim. 3 kişiyi görevlendirelim kişi başı 3 poğaçadan 12 kişi 36 poğaça eder. Geriye kalan 9 kişiden 3'ü aynı şekilde kürt böreği, yine geri kalan 6 kişiden 3'ü kuru pasta, tatlı vb en son 3 kişi de çerez, çekirden içecek vs şekilde bölelim dedim.
Selami abi öyle karışıklık olur herkes kafasına göre kendine yeticek kadar poğaça börek neyse getirir artık dedi. Ama biz hepimiz abi kardeş olduğumuz için kimse kendini düşünmez geçen sefer ki gibi bol bol alır ziyanlık olur diye düşünüyorum. 3'lü gruplar halinde kararlaştırıp bir şeyler yaparsak yiyecekler de ziyan olmaz.
Bu konuda sizlerin fikirleri nelerdir? Gelicek olanlar isimlerini eklesin diyelim;
1.Can
2.Selami abi
3.Sabri abi
4.??
Aslında Selami abi'mle konuştukta buluşmalar çok yakın oldu bir biriine. Selami abim söyledi de belki kurban bakmaya giden, bayram için memleketine giden olabilir dedi. Eğer böyle bir durum varsa erteleye biliriz. Karar yine sizlerin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Twin adlı üyeden alıntı
Az önce Serhat'la telefonda konuştukta kendisi Rumeli Feneri'nde öyle kahvaltı vs yemek yenilebilicek bir yer olmadığını oturmak için kumsal ve kayalar olduğunu söyledi. Onun üzerine bende Kahvaltı veya da öğle yemeği saate göre değişicek Emirgan Parkında yeme içme işini halledip oradan sahilden Rumeli Fener'ine geçip çerez, çay türü yiyecek içecekleri de sohbet eşliğinde orada yapalım dedik.
1.Can
2.Selami abi
3.Sabri abi
4.??
Gezinin ayrıntılarında değişiklikler oldu tekrar bir okuyun.
Dediğimiz gibi bayram alışverişi, bayram tatilini memlekette geçiricek olanlar varsa çoğunluğun durumuna göre geziyi erteleyebiliriz.
-
08 Ekim 2013, 19:51
Twin adlı üyeden alıntı
Aslında Selami abi'mle konuştukta buluşmalar çok yakın oldu bir biriine. Selami abim söyledi de belki kurban bakmaya giden, bayram için memleketine giden olabilir dedi. Eğer böyle bir durum varsa erteleye biliriz. Karar yine sizlerin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Gezinin ayrıntılarında değişiklikler oldu tekrar bir okuyun.
Dediğimiz gibi bayram alışverişi, bayram tatilini memlekette geçiricek olanlar varsa çoğunluğun durumuna göre geziyi erteleyebiliriz.
Arkadaşlar Can bahsetmiş bende konuya açıklık getireyim.Rumeli Feneri bir karadeniz köyü ve köyün 1 kaç km ilerisinde bir koy var ve2 tarafı orman ortası deniz.Şile deki gibi oturacak yer wc çeşme vs gibi şeyle yok tamamen doğal bir yer bu sebeple temel ihtiyaçlarınızı karşılamayabilirsiniz ama orman bol ve müsait istediğiniz yere de yapabilirsiniz. Benim için sorun olmaz derseniz gidebiliriz.Yemeğimizi kumda, kaya da yada orman da yiyebiliriz.Yada Can 'ın dediği gibi Emirgan parkında buluşup orada birşeyler yiyip sahilden Rumeli Fenerine ulaşabiliriz.
-
08 Ekim 2013, 20:35
-
08 Ekim 2013, 20:47
Selami kardeşim keyfimiz herşey çok güzel geçti sağolasın can bayramda memlekete gidiyorum hayırlısıyla başka gezilere inşallah fotolarda çok güzel olmuş elinize sağlık
-
08 Ekim 2013, 20:54
Abilerim, Arkadaşlarım gezi işini ben başlattım ama bir bakıma pişman oldum gibi bir durum ortaya çıktı. Sonuçta bayram geliyor herkes alışverişe gidicek, belki de bayram için tatile gidicek. Öyle olduktan sonra hep bir arada olamadıktan sonra keyifli olmaz diye düşünüyorum. Bayramdan sonraya erteleyelim mi buluşmayı???
-
08 Ekim 2013, 21:05
ooooooo adamlar gezmiş yahu. bravo valla satış olmamış. güzel gezmişiniz.
-
08 Ekim 2013, 21:29
selo9115 adlı üyeden alıntı
Selami abicim ellerine kolalrına sağlık süper fotograflar.
Twin adlı üyeden alıntı
1.Can
2.Selami abi
3.Sabri abi
4.Sertaç
5. ?
Listeye beni yazmadığın büyük ayıp
En başa bide kendini yazmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
Twin adlı üyeden alıntı
Abilerim, Arkadaşlarım gezi işini ben başlattım ama bir bakıma pişman oldum gibi bir durum ortaya çıktı. Sonuçta bayram geliyor herkes alışverişe gidicek, belki de bayram için tatile gidicek. Öyle olduktan sonra hep bir arada olamadıktan sonra keyifli olmaz diye düşünüyorum. Bayramdan sonraya erteleyelim mi buluşmayı???
Birkac gun gecsin bakalim kimler geliyor. Gelen sayisina gore baska bir plan yapariz. Ama illaki yapariz. Bayramin 3 . 4. Gunude olabilir hic fark yapmaz bana ben cadirlarla kampa gidelim isteyen biriyim )
-
08 Ekim 2013, 21:48
Vayy bizim tayfaya bak ist park basıyor adamlar
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=y_LIPCnFuBY
Twin adlı üyeden alıntı
-
08 Ekim 2013, 21:50
motorum 580 km ye geldi. bugün ilk defa son gaz vurdum. gidiş yolunda yatmama rağmen 112 yi geçmedi dönüşte 116. motor daha 580 km de. bu hız normalmi. daha hızlanır diye düşünüyorum ama. aramızda tecrübeliler cevap veirse sevinirim
-
08 Ekim 2013, 22:05
canca54 adlı üyeden alıntı
motorum 580 km ye geldi. bugün ilk defa son gaz vurdum. gidiş yolunda yatmama rağmen 112 yi geçmedi dönüşte 116. motor daha 580 km de. bu hız normalmi. daha hızlanır diye düşünüyorum ama. aramızda tecrübeliler cevap veirse sevinirim
Kasma motoru daha o kmlerde. 5 bin olsun km onda sonea bas.
-
08 Ekim 2013, 22:16
bu km ye kadar ortalama 60 km civarı devamlı vites değiştirerek gittim. 500 ü geçtikten sonra deneme amaçlı bastım zaten. bu arada 99 kiloyum :D
-
08 Ekim 2013, 22:44
-
08 Ekim 2013, 23:19
Benide ekleyin çok büyük bir aksilik olmazsa ordayım
-
08 Ekim 2013, 23:20
sbr adlı üyeden alıntı
eneeee biziz la harbi
nerden dikkat ettin yau.. yoksa videonun en başından beri bizimi arıyordun
banada 19 yada 20 ekim daha uygundur gibi geldi ama herkes uygun olduğu tarihi yazarsa daha sağlıklı kararlaştırırız. rumeli feneri de nefis bi yerdir. bu seferde avrupalıların dediği olsun
Evet aynen bayram sonu daha musait olur
Rumeli fenerine gidelim sabrinin dedigi gibi avrupalilarin dedigi olsun nede olsa avrupa gormus insanlar abi
-
09 Ekim 2013, 08:01
Bayram sonu iyidir bende yokum cunku
-
09 Ekim 2013, 08:07
Arkadaşlar buluşma bayram sonrasına ertelenmiştir. Tarih tekrar bayram sonrası herkes ile beraber kararlaştırılır.
-
09 Ekim 2013, 11:26
bayramda bende otobüste olacağım... motorcu görünce arkasından sıkıştırıp havalı kornaya basayım.. görün gününüzü...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler