selam arkadaşlar nasılsınız...
tvs ye ve apache ye ihanet yaptım.. 2013 cbr 125 r beyaz aldım... ama gezide olamayacağım... sağlık durumu motorun üzerinde çok durmamı ve çok soğuk yememi engelliyor.. ama kalbim sizlerle...
selam arkadaşlar nasılsınız...
tvs ye ve apache ye ihanet yaptım.. 2013 cbr 125 r beyaz aldım... ama gezide olamayacağım... sağlık durumu motorun üzerinde çok durmamı ve çok soğuk yememi engelliyor.. ama kalbim sizlerle...
Hepinizin sonu böyle olacak..... Hahahahaha erol tas gibi oldu ama.. sattiracam len hepsin satin cabuk herkez cıbır alsın 250 de olur yakarım valla topigi
ben geçen gün sürdüm biraz cıbır 125 i oturulu falan çok güven vericiydi. sesi yoktu ama aerodinamiği güzeldi. apachelerin tek sorunu rüzgarı delip geçememesi. ancak yumulcan motora öyle deviri sonladıgında bile çok birşey hissetmiyorum. ama yok apacheye ihanet edemem şimdilik. belki önümüzdeki yaz cbr 250 ile aldatabilriim
Delicem len hepinizi kaniniza giricem cibir satacaksiniz bende yoksa sizdede olmasin uleeen mazlumu cagirin bana ... Galiba bugun maximus u fazla kacirdim
Açken sen, sen değilsin Erol abi Snickers
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Selami abim. Akşama belki forumda olamayabilirim. Dayımları gideceğiz ailecek. Eğer burda olamaz isem son durumu bana mesaj hakkın varsa bildirirsin dimi güzel, kaslı, kral abicim
Tavuk yicez dimi selo kizarmis nar gibi alalim ama tek basima yiyemem bak yardim edeceksiz yoksa cizerim deponuzu
La olum siz beni hic dinlemiyosunuz ki:(
Erol haci kizarmis almican cig alacan biz kizartacaz
Tekrar soylim o zaman
Herkes 2 adet but (izgaralik parcalatilmis) birde 1 adet kangal sucuk birde icecek mesrubat kola fanta v.s
Birde ben semaver getirecem sabah kahvalti gibi
Bisey yapacagiz
Bu sebebten dolayi istegen diyorum zoraki kosmuyorum esine ablasina annesi kek pogaca borek tarzi seyler yaptirabilir sizden istediklerim bu kadar
Mangali odunu komuru tabagi canagi bardagi cayi sekeri felan sabri ile ben tedarik edecegiz
Kim ne getirmek istiyorsa buyursun getirsin
Aksam 22.00 herkes burda ona gore
Can sana durumdan bilgi veririm
Guncel liste
1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7 tan
8 turkishpower
9 Özkan
10 Can
11 Serhat
12 beykozlu
13?
Gencler numaramı yazıyorum beni almadan gıtmeyın aksam nete giremeyebılırım. 0539 896 72 82 sertac Seninle yakınız haberlesıp beraber gıdebılırız istersen
Benimle birlikte 1 tane cbf de gelebilir. Eğer artçım olmassa bana ulaşın motoru olmayanlar bayrampaşadayım beraber gideriZ 0538 307 7540
Avrupa yakasindan gelcek olanlar. Yarin ruzgar olursa seferler iptal olur bunu unutmayin. Ben vapura yakin oldugumdan direk orada olacam eger gezi yapilirsa. Bence sizde direk kimseyi beklemeden direk gelin. Vapura binmeden once ki siradan once bekleyelim birbirimizi. Ve bir saat belirleyelim bence artik. 8.30 da eminonu vapur iskelesinde olalim hepbirlikte.
Ben balatta oturuyorum 10 dk surmez vapura varmam. Kendinizi tam 8.30 da vapurda olcak gibi ayarlarsaniz yolda karislariz zaten yarin hava guzel sadece soguk olabilir. Oda no problema
Bu alacağımız but sucuk felan karşıya geçip bi kasapta halletsek olurmu ben artçımla geliyorum bu arada sabah eminönü vapurun orda buluşup beraber geçelim ?
546 597 61 60 saat 9 marsa basmak icin motorun basinda bekliyor olucam arkadaslar selo senden istedigim guzergahi tarif et beni alacaginiz yeri soyle okey
saati bir kararlaştırırsa selami abi daha iyi olurdu ben 8.30 dedim eminönüde buluşmak için ama oda onaylasın. 7:30 da facede olmak biraz erken
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)