1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7 tan
8 turkishpower
9 Özkan
10 Can
11 Serhat
12?
şimdi arkadaşlar saat olarak sabah ne kadar erken çıkarsak yola daha iyi olur daha fazla eğlenmiş gezmiş oluruz
Avrupa yakası buluşmak için siz orada toplanın ortak yer belirleyin kendinize
bizde burda belirleyelim sonra hep beraber buluşacağımız yeri belirleriz buraya kadar anlaşıldı
yeme içme derken mangal yapmayı planlıyoruz
herkes kendi yiyeceği kadar,alman üsülü gibi alacak sonra onu toplayıp karıştırıp
pişirip servis yapacağız
kimisi tavuk sever veya sevmez diye sucuk ta getirebilirler
yani kısaca şöyle söylüyeyim
herkes adam başı 2 adet but(ızgaralık parçalanmış olacak) 1 adet kangal sucuk ve son olarakta içecek ne severse kola fanta v.s
karışıklık olmasın kimse bişey unutmasın diye mangalı kömürü tabağı çanağı bardağı çatalı v.s ben tedarik edeceğim
size ricam arkadaşlar sadece eti sucuğu ve içecek almanızdır gerisine karışmayın
ahçı başı ben olarak yamağımda sabri olacak şekilde sizlere keyifli bir piknik yapmayı planlıyoruz
ekstra bir teklif öneri olursa ekleyin değerlendirelim arkadaşlar.
Anadolu yakasi neomarin avm uygundur iradan tem 1 dk bulusma yeri iyimi ..
selo listedeki arkadaşların hepsi yan çizmeyip gelirse, bize bir tane mangal yetmez..bence iki mangal yakalım..birde sen aşçı ben yamak olursakta bunların hepsi aç kalır kanka
domates, biber,sogan, cekırdek kuruyemıs cips,ıslak mendıl,kuru mendil ,masa örtüsünü de ben getiririm..
herkes aklına gelenleri yazsın sonra orda vay efendim şunu unuttuk, vay efendim şuda olaydı iyiydi demeyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
selo anadolu yakası bakkalköy ışıklarda buluşalım
Serhat orayu bilmiyorum diger arkadaslara sormak lazim ama sile tarafi da musait orman deniz havasi gayet temiz izgara mangal yapilacak yerler tam orasi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Kanka babam ahcidir az cok kapmisizdir ondan biseyler baktik olmuyor millet ac kaldi dayaniriz peti bör püsküviye
İsteyen istedigi seyi getirebilir ben ekstradan cigkofte yapacagim sabri kankama sozüm vardi
Bulusma noktasi nerede cokluk olursa orada olabilir erölll ün dedigi mantikli orasi olabilir hem. Hem bilindik biyer olsun kimse aramak zirunda kalmasin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------
Kanka kuzu isi iyi fikir artci olarak getir yok ben gelmem artci olarak der ibnelik yaparsa keser yeriz
selo arkadaşlar aç kalacak derken aşçılığına laf etmedim. mangal başında biz yeriz onlar aç kalır demek istedim
ben şile diyorum arkadaşlar.. bol virajlı geniş geniş güzel yolları var..
Arkadaşlar herkese selamlar,
Yoğunluktan dolayı uzun zamandır forumu takip edemedim. Sorun, şikayet veya yardımım olacak bir konu varsa lütfen bana mail atın.
Saygılar,
serkandinc@isotlar.com.tr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)