Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
gecen bi kurye gördüm km 250.000 dedi what dedim öle dedi 2007 öodelmiş motor tabiki tvs apache 150 ne dıyosunuz dogruluk payı yani
günaydın arkadaşlar.kazasız belasız günler dilerim.şu 80 tl lik zenonlardan taktıran varmı aranızda.randıman nasıl idare eder diyorlar ama.
benim bir arkadaşta honda cg vardı 238.000 km de motor açtı piston gömlek sekmanlar sağlam.krank yatakları biraz aşınmış değiştirip topladılar motoru.şanzıman keçelerden yağ kaçırıyordu önemsemedi sıcak bir yaz günü keçe patla sonuç motor kitledi.adamlar iyi çalışan günlük 250-300 km temiz yapanlar var.2 senede bir motor değiştiriyorlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
80 lira h.ı.d bahsediyorsun galiba tamer abi ben taktırmayı dusunuyordum ama zenon bır sure sonra far tasını yaktıgı için vazgeçtim birde orjinal sargı (sanırım stator) kaldırmıyormus gecen hafta sonu aydın usta statordakı bakırları degıstırıyodu apache zenon takmak ıcın
arkadaşlar ben xenonu söktüm motorumdan sadece akşamları yakıyordum ama ne yaptıysak aküyü yinede yedi bitirdi
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
valla kadirim servis sargıyı degiştiriyor,konjektör degişiyor + lamba 350 tl diyor.ama motorun üzerindeki lamba 35 watt.bu 80 tl lik zenon da 35 watt sonuç itibari ile 2 yıl garantili malzeme ve hiç şikayet almadık diyor satıcı.kısalar bayaz ışık uzunlar gün ışıgı yani normal.ikiside mavi ışık olanlarda motor arızası veriyormuş o yüzden satıcı tavsiye etmedi.bi deneyelim bakalım.belkide yine Aydın ustaya yaptırırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 PM ----------
sinanım şimdi önemli olan watt olayı sonuçta ikiside 35 watt ama aydın ustanın yaptığı kapsamlı ve sağlam iş.tam olarak işin gerçegi sormadım konjektörü ve sargıyı degiştirmeden taksak ne gibi sıkıntılar çıkarır diye ama zaten gidicem yanına bir sorarım.bu arada zenon lamba 8000 Kelvin.45 tl bobin 35 tl ampül fiyatı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 PM ----------
gelecek diyipte gelmeyen RTR 160 lıklar.
güzel görüntü ama sadece parçaları ile idare edicez galiba,gelme ihtimali çok düşükmüş.birde tıpkısının aynısı honda hero var buyrun resmi
14 dişli diyenler
15 dişli diyenler
kamuoyu arastırması yapıyorum
canın hangisini isterse onu taktır dene bence. bu sabah hava biraz serindi dedim e-5 te biraz gaz açalım artık motoru açmalı.buldum bir rampa.4.vites 10.000 devir 110 km-5.vites 9.000 devir 120 km.trafik sıkıştı başka yok.denemeye devam bakalım nasıl açılacak motor.km 1500 oldu bu arada.orjinal oynama yok daha motorda resimlerini bir ara eklerim artık.
apachenin 160 lık ve 180 liğinin geliceğini hiç sanmıyorum burası türkiye gelmezzzz
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Suziki ile ortak üretimmiş.. İnternette öyle gördüm..
günaydın Tvs ciler kazasız belasız sürüşler dilerim
beyler bizim motorlara granaj yapılabilen bir yer var mı acaba ?
günaydın arkadaşlar.kazasız belasız sürüşler dilerim.
Herkese iyi sürüşler arkadaşlar...
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)