Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sertacr8888 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani şimdi elektrik aksamını değişince artık xenonum olacakmı ? yazarken bile agzım kulagıma varıyo :D içimde bir ukte kalmıştı ya. birazda elimde patlamasının verdigi tad da var :D

yaşacakmı doktor benim balast :D
    abi ballasta sorun olsa akü tam doluyken bazen söner kapatıp açınca tekrar yanar yada sürekli flash çakar gibi olurbu arada kaça yapıyormuş abi söyledi mi olmadı bende Selami abiye statörü söküp yollarım yakınmışta belki boş zamanında götürüp yaptırabilir tabi önce keseyi düzeltmek şart sj1000 ve spy alarm aldım bu ay

Alıntı Kaangngr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler kış geliyo bu yüzden diyorumki koruma demirliklerinden rüzgar az vursun diye evlerin dış cephelerini kaplayan köpükten alıp kelepçeyle tutturmayı düşünüyorum nasıl olur yararı olurmu bi öne uzun cam takamazmıyız ?
    köpük sıcaktan eriyebilir onun yerine demirin kavisinde pleksi kestirebilirsin reklamcıda 5 10 tl attın mı yeterde artar bilecam içinse üniversal camlar var haili abi takmıştı hailihayabusa nickliydi sanırım googlea yazınca çıkar sarı apacheli

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sertacr8888 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ballasta sorun olsa akü tam doluyken bazen söner kapatıp açınca tekrar yanar yada sürekli flash çakar gibi olurbu arada kaça yapıyormuş abi söyledi mi olmadı bende Selami abiye statörü söküp yollarım yakınmışta belki boş zamanında götürüp yaptırabilir tabi önce keseyi düzeltmek şart sj1000 ve spy alarm aldım bu ay

köpük sıcaktan eriyebilir onun yerine demirin kavisinde pleksi kestirebilirsin reklamcıda 5 10 tl attın mı yeterde artar bilecam içinse üniversal camlar var haili abi takmıştı hailihayabusa nickliydi sanırım googlea yazınca çıkar sarı apacheli
    benimki ilk açılışta biraz sallanma yapıyo 5 saniye sonra geçiyodu. yarım saat far açık kaldıgında farı kapatıp açmaya çalıştıgında açmıyordu. aküyü boşalttıgından sanırım güç toplayamadıgından yakmıyordu. akü şarj edince biraz açmayı denedigimde açıyordu. durum buydu yani. sence nedir sorun akü ve statör olayımı sadece ?

benimki ilk açılışta biraz sallanma yapıyo 5 saniye sonra geçiyodu. yarım saat far açık kaldıgında farı kapatıp açmaya çalıştıgında açmıyordu. aküyü boşalttıgından sanırım güç toplayamadıgından yakmıyordu. akü şarj edince biraz açmayı denedigimde açıyordu. durum buydu yani. sence nedir sorun akü ve statör olayımı sadece ?
    ilk 5 saniye hepsinde titreşim yapar ampul içindeki gaz soğuk olduğundan ısınmaya geçiyor onun titreşimi abi bu anlattıklarına göre motorun kronik sorunu yani şarj yetmiyor dinamo 5 bin devirden sonra 1 amper güç gönderiyor aküye xenonsa ısındıktan sonra aküden 3.2 amper güç çekiyor tabi buda aküyü boşaltıyor abi para işini konuştunuz mu
    sertacr8888 bunu beğendi.

Motosikleti
    Tracer900
    ilk 5 saniye hepsinde titreşim yapar ampul içindeki gaz soğuk olduğundan ısınmaya geçiyor onun titreşimi abi bu anlattıklarına göre motorun kronik sorunu yani şarj yetmiyor dinamo 5 bin devirden sonra 1 amper güç gönderiyor aküye xenonsa ısındıktan sonra aküden 3.2 amper güç çekiyor tabi buda aküyü boşaltıyor abi para işini konuştunuz mu
    konustuk aynı fiyat üstüne xenonuda taktırcam. birde selektörde tutukluk var benim meme yapmış sanırım onada baktırırız :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

senin kamera ne oldu ya harbiden ? bende istiyorum birtane action kamera. yutupda takipçisi oldugum adam var ona özeniyorum valla gerçi onda husqvarna nuda 900 var ama olsun

konustuk aynı fiyat üstüne xenonuda taktırcam. birde selektörde tutukluk var benim meme yapmış sanırım onada baktırırız :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

senin kamera ne oldu ya harbiden ? bende istiyorum birtane action kamera. yutupda takipçisi oldugum adam var ona özeniyorum valla gerçi onda husqvarna nuda 900 var ama olsun
    kamerayı sipariş edeli daha 10 gün olmadı abi o yüzden daha vakti var ampul trye gelmiş bakalım ne zaman elime geçicek sellektör tutukluk yapıyorsa farın üzerinde röle var o bozulmuştur bende de oldu röleyi değiştirdim montaj olurken hangi motorun konjektörünü kullandıklarını sorabilir misiniz

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Cagatay kamerayi kaca aldin bende 59 liraya satilanlardan alicam bende kamerasi deilde ayagi lazim ayak bulamadim benim kameraya

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    dün akşam aynı şirkette çalıştığımız oğuz arkadaşım, taksimde yaptığı motor kazasında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah yakınlarına sabır versin.
    sertacr8888 bunu beğendi.

SerkanApache - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR150
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------

[IMG][/IMG]

Motosikleti
    Tracer900
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün akşam aynı şirkette çalıştığımız oğuz arkadaşım, taksimde yaptığı motor kazasında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah yakınlarına sabır versin.
    Allah rahmet eylesin. O tüneli yapıldıgıdnan beri hiç begenmedim çok sert bir virajı var çok tehlikeli bir yer. herkesi uyaralım...

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Allah rahmet eylesin nasil oldu
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin nasil oldu
    kazayla ilgili kamera kayıtları yok. virajı alamayıp kaldırıma çarpıp savrulduklarını biliyoruz. artçı arkadaşımızda kırıklarla atlatıyor. biraz kendine gelince detayları öğreniriz.
    TRANSALP XL700

Pashapache - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Tvs Apache, 2014 Pulsar 200NS
    Allah rahmet eylesin, rabbim geride kalanlara sabır versin, artçı arkadaşa da büyük geçmiş olsun inşallah düzelir ve eski sağlığına kavuşur. bu tarz haberler almak çok can sıkıcı, çok dikkatli olmamız gerekiyor. tekeriniz düz bassın beyler.

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Sabri kardeşim başınız sağolasun Allah Rahmet eylesin Dün paylaşmıştım o haberi burada

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Sabri abi başınız sağ olsun. Allah sevenlerine sabır versin.

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    sağolun arkadaşlar. cenazesini yarın öğlen kaldıracağız..

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    allah rahmet eylesin..
    ben de bugün motoru alıyorum siparişimden tam 10 gün sonra geldi normalde 3 günde gelir demişlerdi.. neyse artık geldiğine sevinelim..

Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cagatay kamerayi kaca aldin bende 59 liraya satilanlardan alicam bende kamerasi deilde ayagi lazim ayak bulamadim benim kameraya
    78 dolara aldım abi bütün aksesuarlarıyla

abi başın sağolsun artçıda sakatlık çıkmaz inş

http://www.n11.com/45-litre-motosiklet-cantasi-P15276579
    88 liraya 45 lt çanta. fiyatı iyi gibi geldi bana. apachede iyi durur mu?

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    78 dolara aldım abi bütün aksesuarlarıyla

abi başın sağolsun artçıda sakatlık çıkmaz inş
    sağolasın çağatay. artçı kızdı. bir kaç kırığı var. inşalla Allah şifa verirde en kısa zamanda aramıza döner.
    TRANSALP XL700

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Merhaba arkadaşlar. TVS ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. YBR 125 kullanıcısıyım 1 yıldır ve motorumdan tek bir sebep yüzünden memnun değilim. SÜRAT. motorun üzerine yattığımda ancak görebildiğim son hız 100 km. Ben yazları yazlığa gitmek için birkaç kez motorla gitmeyi tercih ettim fakat defalarca ya bir kamyonun yada bir otobusun arkasında esir kaldım. Çünkü şehirler arası yollarda bu araçların seyir ettikleri hız benim çıkabildiğim son hız oluyor. Sollamaya kalksan olmuyor zaten gaz fişeği dipte. Ya frene basıcan salıcan gidicek önündeki yada adamın aklına esicek şu garibana bir yol vereyim dicek. Yani YBR'nin uzun yol kavramı bana uymuyor. Kendim edirne'de oturuyorum ve burada tvs'nin satıcısı ve servisi olan yer çok yakın dostlarım. Hatta ybr nin bakımlarını bile orda yaptırıyorum. Bana sürekli TVS sana göre diyorlar fakat alışıla gelen şu sorunun cvbını bir türlü aklımdan çıkaramadığım için TVSye geçemiyorum. VİBRASYON. Nedir bu vibrasyon sorunu. Ben YBR'de hiç bir titreşim hissetmiyorum ama Altın Elbiseli Adam bu motorda bir zangır zangır titreme var diyor. Kahretsin ki bir tane TVS'ye denk gelmedim ki binip bir tur atabileyim. Yani bendeki mi şans yoksa bu TVS edirne'de yokmu anlamadım. 2013 modelinden satıcı arkadaşların elinde bir adet var kırmızı-siyah renginden. Ama oda vitrinde olduğu için çalıştırılmadı bile daha. onuda deneyemiyoruz. Bana 120 km hızları rahat görebilecek ybr gibi sağlam az yakan parçası bulunabilen beni üzmicek bir motor bulmak istiyorum. Sanırım TVS için bu forumda Serkan Bey yetkili olarak birkaç bilgi paylaşımında bulunmuş. Yani YBR yi bırakıp TVS alsam titreşiminden şikayet edermiyim. Şu iki motoruda kullanan varmıdır şu forumda. Bilgisi olan varsa paylaşım yaparsa çok sevinirim. Herkese hayırlı forumlar...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler