tamam üstad cuamrtesi kapanma riskide var gerçi o saatlerde ama bu akşam erken çıkmaya çalışıp bir gideyim oraya kapanmışsa bile en azından saati öğrenirim. sizin içinde fiyat alırım.
aydın motoru tanıyorsan eğer benim için fiyat alabilirmisin nedir kaça yaparlar bi fikrim olsun en azından ya çok önemli birşey bu.
100 tl çok değilmi ya ? xenonu 60 a mı ne almıştım.
işin içinde işçilikte var motorun sol kapağı açılacak keçe değişecek statörün lehimleri değişecek tekrar kapanacak sonra yeni konjektör(fiyatı ne kadardır bilmiyorum) takılacak maliyet hesabı yapsak 15 tl keçe 45-50 tl konjektör desek geriye 35 40 tl kalıyor işçilik ve statör için çok değil aslında
beyler şu yeni gelen bajaj pulsar 200ns hindistanda bizimkilerin en büyük rakibi gelince degiştirmeyi düşünen olurmu ? Benim aklımı çelmeye başlıyor ama sağlamlıgı konusunda soru işaretleri var kafamda...
AYDIN OKUMUŞ - AYDIN Motor
0(216)348 69 64
Sertaç adamı ara gerekli açıklamayı sorularını sor ne yapılacak ne değişecek mazeme ne kadar işçilik ne kadar alıyorsunuz
c.tesi günü işte senin gelebileceğin saati söyle o saatte gelirsen yapabilirmisin çok mu sürer felan diye
belki adamın elinde o güne dair işleri vardır sana bügün git yarın gel diyebilir
her ayrıntıyı konuş randevunu al sonra gel kadıköye ben seni alır götürürüm.
Aradıım sağolasın. cumartesi günü bi aksilik olmazsa 3 civarı orada olmaya çalışcam, sistemi yapıp xenonuda takacak inşallah . ben kaydettim numaranı senin işten çıktıgımda direk arıcam seni. o güne kadarda senin ledleri ayarlıcam açık yakalarsam dükkanı fiyat öğrenip arayıp seni alıcam ;) plan tamam.
dostum bu arada yeni farkettim çanta çok süper ya benim ki kappa 2. el bi ürün oldugudna biraz çizikleri vardı. zımpara boya yaptım çantaya düzellttim biraz ama idare ediyoruz en azından sallanma tıkırtısı yok neyseki Plakanda ki nazar boncuguda güzel durmuş da Dinimizde sakıncalıymış diye biliyorum nazar boncugunu. yine de çok takılmam ama onun yerine süs niyetine ben kırmızı uğur böceği buldu mbitane onu yapıştırdım :D
Deponun üstündeki karbon görünümlü plastiğin altınada motorum için özel bir muska hazırlattım onu sıkıştırdım
güle güle kullan.
karşı yaka bana göre ayrı bir memleket gibi geliyor pek bir yer mekan bilmem anca boğa heykeline sora sora gideri mveya senin bildigin bulunmsaı kolay neresi varsa orası olabilir. sora sora gelcem çünkü, olmazsa telefondan navigasyona giricem adresi
Arkadaşlar Bugün Motorun Sigortasını yaptırdım geçen sene ergo sigorta 85 olan bu sene ergo vermedi yaştan dolayı nedense bi hasar yok ankara sigortaya yaptırdım 116 lira motor 2011 model 16 plaka yaş 25 bilginiz olsun.
Merhaba arkadaşlar...
Motorumun egzosuna okul servisi vurdu kaçtı motoru düşürmedim ama egzos kapağında çizik var.
Şimdi ben bu egzos kapağını değiştirirsem motor hasarlı durumuna geçip 2.el olarak satarken daha ucuza mı satacağım ?
ercan ben bu tvs yi alırken hindistandaki forumları bile okudum.
bu hindistanda 3 büyük firma var hint malı olarak.
Hero bajaj ve tvs
pazardaki payı tvs nin digerlerine göre daha az olarak görmüştüm.
Hero ve bajajın saglamlık ve satılma durumuna göre bakıldıgında tvs den daha daha cok satıyorlar.
yani tvs nin satış rakamları hindistan içersinde yüzde 10 15 arası birşeydi.
bajaj ve hero ise pazardaki rakamları ise 30 civarında filandı cok şaşırmıştım.
saglamlık olarak sıkıntı olacagını sanmıyorum.
yedek parca konusunda sıkıntı olacagını biliyorum
edit: rakamları yanlış hatırlıyormuyum diye tekrar baktım yanlış hatırlıyor muşum.
hatta hero motor için 5 yıl garantiyle gelecek filan diyorlar.
sanırım hintliler baya baya ezber bozacak.
# motosikletle.blogspot
ozaman şu bajaj ve hero tvs yi koltugunda edicek Ali abi Birde sen 15w50 kullanıyordun yağı dimi bi fark görebildinmi 10w40 la arasında benimde son aldıgım yağ 15w50 kalın gelmez inş kışın
sertaç şu nazarlık olayını koruduguna inanıpta takmadım görsel olarak gözüme güzel geldigi için yapıştırdım.Muskayı iyi hatırlattın o işe bende bir el atayım
Korumak değilde işte bende ilk önce renkli şekilli falan diye takıcaktım da yeri yokmuş diye öğrendim bizde vazgeçtim muska korur ama sanırım sen yinede akl-ı selim sür üstadım
fazla yayma etrafa değiştirdiğini başka bir kapak al değiştir ve o olayı unut ufak bir egzoz kapağı çiziğinden bişi olmaz söylemenin bir mantığı yok büyük bir kaza olmadıkça Allah göstermesin ;)
Arkadaşlar motoru 40.000-50.000 km kullanan var mı ?
Masraf açıyor mu ?
Beyler kış geliyo bu yüzden diyorumki koruma demirliklerinden rüzgar az vursun diye evlerin dış cephelerini kaplayan köpükten alıp kelepçeyle tutturmayı düşünüyorum nasıl olur yararı olurmu bi öne uzun cam takamazmıyız ?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)