TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Eylül 2013, 15:16
yanlıştır arkadaşım.. apacheler motor yapısı gereği biraz şşıkırtılı çalışır.. herkeste subap ayarının kaçtıgını sanıp subap ayarı yaptırmaya çalışır..halbuki subap ayarı istemez..bakım sarf malzemeleri pahalı değildir ama kaza yaparsan fiyatlar biraz pahalı gelebilir..[/QUOTE]
fiyatlar biraz pahalı gelebilir derken cbf ve ybr ye göre pahalı parçaları sanırım öylemi ?
bide subap işini söyleyen kişi bi kurye 2009 modelini kullanmış
çok çabuk subap ayarı bozuluyo dedi bana ve ayarlattırması pahalı 250 tl civası falan filan dedi işte
Reklamlar
-
18 Eylül 2013, 15:18
-
18 Eylül 2013, 15:26
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
gaz vermeden o motor nasıl gidiyo anlamadım açıkçası
-
18 Eylül 2013, 16:33
ozangurkan adlı üyeden alıntı
yanlıştır arkadaşım.. apacheler motor yapısı gereği biraz şşıkırtılı çalışır.. herkeste subap ayarının kaçtıgını sanıp subap ayarı yaptırmaya çalışır..halbuki subap ayarı istemez..bakım sarf malzemeleri pahalı değildir ama kaza yaparsan fiyatlar biraz pahalı gelebilir..
fiyatlar biraz pahalı gelebilir derken cbf ve ybr ye göre pahalı parçaları sanırım öylemi ?
çok çabuk subap ayarı bozuluyo dedi bana ve ayarlattırması pahalı 250 tl civası falan filan dedi işte[/QUOTE]
parçalarının pahalı olmasının sebebi yan sanayi parçalarının çok olmamasıdır..ki bir çok parçası hemen hemen aynı paradır.. kurye subap ayarına 250 lira veriyorsa başka da bişey demiyorum ben.
-
18 Eylül 2013, 17:13
arkadaşlar önümüzdeki mart ayı gibi tvs düşünüyorum da 2011 yada 2012 model
bazı duyumlar aldım
subap ayarı tutmuyor sürekli bozuluyor ve
parça fiyatı cbf ve ybr ye göre çok pahalı deniyor
doğrumudur ?
Parçalarının ybr'den pahalı olma ihtimali yok. Tamam ybr iyidir güzeldir sağlamdır candır ama azına sıçıyım ben onun motor gibi. Bak dellendim yine. Ön fren balatası 67 lira, arka balata 54 lira, depo 600 küsür lira, sadece tek ayna, çift demiyorum bak sadece sağ veya sol tane hesabı teki 58 lira. Çifti 116 lira. Ön fren maneti 23 lira. Sele 200 lira. Ön fren diski 131 lira. Sağ Amortisör Komple 844 lira. Karburatör 741 lira. Lan ninja250R ile kapışıyor neredeyse fiyatları. Apache Ybr'nin yanına parça fiyatları olarak yaklaşamaz
Ybr kullanıyorum motorumu seviyorum Allah için güzel motor az yakıyor emsallerine göre apache'den sonra en iyi giden 125cc. Sonra cbf geliyor. Ama parçaları çok pahalı be kardeşim ya.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
18 Eylül 2013, 18:11
canıma tak etti artık şu çanta işi çok lazım oluyor hiç birşey koyacak yer yok okula gidiyom kask mont dizlik yanımda gezdiriyorum.İşim oluyo çantayı biyere koyacam yer yok .Ali abi arwic çantadan memnunsun sen bende almak istiyorum nereden aldın istanbuldan mı ? 100 lira fiyat yazmış bir faceye başka biride 90 liraya yazmış ama arwic e benzemiyor.senin aldıgın yer istanbuldaysa yada kocaeliye yakın biyerse adres numarasını verebilirmisin?
İzmit
-
18 Eylül 2013, 19:13
yanlıştır arkadaşım.. apacheler motor yapısı gereği biraz şşıkırtılı çalışır.. herkeste subap ayarının kaçtıgını sanıp subap ayarı yaptırmaya çalışır..halbuki subap ayarı istemez..bakım sarf malzemeleri pahalı değildir ama kaza yaparsan fiyatlar biraz pahalı gelebilir..
çok çabuk subap ayarı bozuluyo dedi bana ve ayarlattırması pahalı 250 tl civası falan filan dedi işte[/QUOTE]
sübap ayarı için gece bırakırsın motoru ustaya öğlen almaya gidersin 20 tl atarsın 250 tlye ben bütün motoru sana dağıtıp toplarım
-
18 Eylül 2013, 20:51
benim motor büyük ihtimalle yarın gelmiş olucak. plaka işlemlerini başlatıcam geldiği gibi ama plakayı takmadan trafiğe çıkma gibi bir hata yapmayım değil mi? bir de ucuz iş görür bir brandayı nerden bulabilirim?
-
18 Eylül 2013, 21:45
ercan41 adlı üyeden alıntı
canıma tak etti artık şu çanta işi çok lazım oluyor hiç birşey koyacak yer yok okula gidiyom kask mont dizlik yanımda gezdiriyorum.İşim oluyo çantayı biyere koyacam yer yok .Ali abi arwic çantadan memnunsun sen bende almak istiyorum nereden aldın istanbuldan mı ? 100 lira fiyat yazmış bir faceye başka biride 90 liraya yazmış ama arwic e benzemiyor.senin aldıgın yer istanbuldaysa yada kocaeliye yakın biyerse adres numarasını verebilirmisin?
http://imageshack.us/a/img844/2736/hig9.jpg İzmit
ercan kardeşim ben baya oldu alalı temmuz 15 filandı aldıgımda, sahibinden.com dan almıştım sakaryada zirve motor ben 82 liramıydı 84 lira mıydı ama 90 lira değildi. 3 taksitle almıştım
anlaşmalı kargoyla geldi 8 lira da kargoya vermiştim bana tam 90 liraya mal olmuştu onu tam biliyorum bak.
arwic parasına göre cok iyi diyebilirim. en azından ben takıyorum işim oldu mu. işim bitince cıkartıyorum alt tablası digerlerine göre biraz dandikdir. ama yine de bana güvenerek al derim.
adamlada bir konuş. zaten zam gelmesinin sebebi de cok satıyor olması. o zaman demişti zam gelecek diye. güvenip aldım.
2 kask zaten rahat rahat sıgıyor. acma kapaması iyi cıkarması kolay =)
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...30322991/detay
-
18 Eylül 2013, 22:00
ben de givi almayı düşünüyorum 2. el 250 lira diyorlar sıfırı 600 lira. aslında değer mi de bilmiyorum baksanıza 100 liraya sıfır varmış
-
18 Eylül 2013, 22:38
Ewt Ali abi dedigin gibi zamlı fiyatlar demekki bunlar ben alırsam 2 tane almayı düşünüyorum babamda çanta bakınıyordu shad kappa çok pahalı sürüncemedeydi arwic gösterdim yakından görüncede benirse oda alıcak Bakalım bu hafta sonu müsait olursam bir kaçamak yapıp almam lazım .Sadece tablanın motorun gidişine etkisi yoktur tabi dimi ? rüzgar bile almaz ince bişey
-
18 Eylül 2013, 22:58
46 litre cantaya buyuk boy cneden acilir kask ve mafsalli dizlik sigar mi?
-
18 Eylül 2013, 23:15
35 lt ye sigiyor dizligi kaska sokuyosun kalan boslukta da eldiven ve lastik tamir kopugu ve disk kilidi arti yagmurluk alt sadece kappadan sasmayin yolda zangir zangir titrer altligi da kibar dir gorunusu bozmaz saglamligini konusmuyorum fiyati honda gungor den 180 e aldim apache varken hala kullaniyorum ondan once shad kullandim oda iyidir
-
19 Eylül 2013, 10:09
Hangi parçalar daha pahalı diğer markalara göre?
-
19 Eylül 2013, 11:59
arkadaşlar merhaba ben motorumdan memnunum ama kask çantası için arka demir yok + ön koruma demirini biraz daha büyütmek istiyorum onada bi çare bulamadım 2013 modellerin başka koruma demirleri yokmu yardımcı olursanız sevinirim
-
19 Eylül 2013, 12:22
Önümüzdeki haftaya kadar zorunlu trafik sigortamı yenilemem gerek :(
Bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz, internet üzerinden kredi kartı ile ödemesini yapabileceğim, poliçemin bana kargo ile yollanabileceği bir firma var mıdır?
İlla acenteye / bankaya mı gitmem gerekli?
-
19 Eylül 2013, 12:26
zerzura adlı üyeden alıntı
Bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz, internet üzerinden kredi kartı ile ödemesini yapabileceğim, poliçemin bana kargo ile yollanabileceği bir firma var mıdır?
genelde birçok firma poliçeyi kargoyla gönderiyor.kredi kartı numarasıyla da ödeme yapabilirsin. ama 250 300ü gözden çıkar
-
19 Eylül 2013, 12:45
Ben geçen hafta yaptırdım İstanbul da oturuyorum yaşım 25 fiyat 160 tl demir sigorta haftalardır araştırdım en ucuzu bu sonra 231 tl halk sigorta var.
---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:43 ----------
Acentacı arkadaş Gidip tanıştım arkadaşla çok iyi birisiydi baya muhabbet ettik kredi karti ile ödeyip sana kargo ile yollayabiliyor istersen tel numarasını veririm.
-
19 Eylül 2013, 12:49
designserhat adlı üyeden alıntı
Ben geçen hafta yaptırdım İstanbul da oturuyorum yaşım 25 fiyat 160 tl demir sigorta haftalardır araştırdım en ucuzu bu sonra 231 tl halk sigorta var.
---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:43 ----------
Acentacı arkadaş Gidip tanıştım arkadaşla çok iyi birisiydi baya muhabbet ettik kredi karti ile ödeyip sana kargo ile yollayabiliyor istersen tel numarasını veririm.
Telefon numarasını alabilirsem sevinirim
Ben de fiyat aldım Demir sigortadan bir aracı vasıtası ile. 161 lira dediler. İyi gibi geldi bana da...
-
19 Eylül 2013, 12:53
Telefon numarasını alabilirsem sevinirim
Ben de fiyat aldım Demir sigortadan bir aracı vasıtası ile. 161 lira dediler. İyi gibi geldi bana da...
Motorsiklette en düşük sigorta Demir Sigorta 212-538-70-78 0536-470 90 44 Mehmet Perçe Adı arkadaşım geçen sizde motorsikleti sigorta yaptırmış de Serhat adında yerdımcı olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler