Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Burayada yapıştıralım.
http://www.motosiklet.net/forum/nbc-...-motor-da.html
ben inceledim çok güzel bence ybr yide sollayabilir tasarımı daha şIK
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
hasta oldum bu motora yaza kadar beklicem 160RTRından bi tane almayı düşünüyorum tabi 2.eli çıkarsa o ana kadar ilk fiyatı kaç olucak acabaa bilen arkadaşlar varmı?
ben honda cg125 ile 13 lt benzin = 450 km.
hesaplayalım. 1 lt benzin 2.950 olsa 13 lt 38.350 ytl olur.
450 / 38,350 = 85 binlira
tvs eğer 15 litre bile alıyor olsa 125 ykr yakıyor demektir
sirkecide bi kuryeyle sohbet ederken 6 kuruş/60bin lira yaktığını söyledi
arkadaşlar çin malıysa uzak durun derim
hindistan malıymış, iyi bilirim bizim teknolojimizden daha gelişmiş bir teknolojileri var
ewet arkadaşlar denildiği kadar süper bir makina ben aldım 3 gün oldu we 235 km ye geldi insanın altından kaçı weriyo serilik olarak mükemmel bir alet hız zaten mükemmel ne diyeyim tamamen MÜKEMMEL.. resim koymayı beceremedim yapabilirsem en kısa zamanda eklerim resimlerini
kesinlikle çin malı değil muratti ark. hindistan malı we gerçekten hakkını wererek yapmışlar.
hazır topic canlamışken bende eksik kalmayım 1100 km ye geldim çok memnunum ama şikayetlerimde var mesela ön tekerin yer kavrayışı çok zayıf sürekli bi tedirginlik yapıyo bende 1.viteste çok çabuk fırlyo ama 2.vitese atmakta gecikirsen atar atamaz motor bi yığılıyo öne doğru çok rahasızlık verici motoru 1.viteste kullnmak benim gibi acemiler içi bir hayli sıkınıtlı oluyor.benzin almayı sürekli unutuyorum hatta geçen kapağın yerini unuttum bir kötü yanıda üretimi durmuş bir motor TVS üst modelleriylde piyasa girmesse olmayan piyasa zaten hepten yok olucak.çok şatafatlı fiyatına göre enfes motor ama acaba bi twister mı alsaydım diyorum bazen(dikkat cbf 150 diil)
İki kişinin bindiği motor değildir.
walla benimki 1 2 3 4 5 de asla yığılma yapmıyo bazen korkup gazı kesiyorum lastik durumu ewet orjinal lastikleri yağışlı hawalar için sakat bende kar lastiği takmayı düşünüyorum malüm kış geliyo ayrıca apache seri üretime geçip yeni modeller yapmalı dediğin gibiyse arkadaş piyasadan silinir ama yeni modellerin geleceğine inanıyorum özellikle türkiyede bu kadar çook motor kullanıcısı warken!!!
apache kardeşim lastik alırsan bana da haber ver bende alıcam üzerindeki dandik lastikler yüüznden kaza bilen yaptım.hemen değişcem valla yağmurda bunlarla gezmek çok tehlikeli zaten ön teke basmıyo
İki kişinin bindiği motor değildir.
üstte bir arkadaşımız apache'nin 125 kuruş yaktığını söylemiş bence yanlış arkadaş.. ben 10 ytl'lik benzinle 124 km gittim buda 80 kuruşa denk geliyo üstelik bu motor açılmadı şuanda fazla yakıyo bu motorlar basarsan 80 yawaş gidersen 60 yakıyo arkadaşlar kuryelerdende bilgi alabilirsiniz
tabiki sanada haber weririm ewet haklısın pekte meraklı tek teker üstünde gitmeye huyları kurusun
apache ile uzun yol yapmış birini bulamadım bildiğin warmı senin arkadaş?
...BUGÜN İTİBARİYLE 40.000 KM OLDU .(yazıyla kırkbin) halen yağ değiştir benzin doldur non stop yola dewam..40.000 kere maşallah .ALLAHIM KEM GÖZLERDEN KORUSUN-- bu motoru beğenen tüm arkadaşlara Allah daha iyisini nasip etsin--..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
gerçekten maşallah kırkbin kere bende bu sitedeki olumlu yazılardan dolayı aldım inşallah benimkide böyle sorunsuz gider
bu motor hakkında çok olumlu şeyler duydum gerçekten güzel motora benziyo tekrar 150 cc ye dönmek istesem kesinlikle alacağım motor olurdu alanları tebrik ediyorum iyi seçim
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
tşkler arkadaş. bende daha önce asya 150 t2 wardı hiç memnun değildim nede olsa çin malı gerçekten çok kötü motordu bu markayı araştırdım sitelerden aklıma yattı aldım bakalım şimdi çook memnunum inşallah hep böyle dewam eder
inşallah üzmez seni ilerleyen günlerde bakıma falan gittiğinde yaşadıklarını yazarsan sevinirim genelde kronik bi sorunu yok anladığım kadarıyla belki benimde bi gün kafama eser gider alırım bi tane son zamanlarda dikkatimi en çok çeken motor güle güle kullan
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)