TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Eylül 2013, 21:15
selo9115 adlı üyeden alıntı
Kanka sabri satsa bile gider yeni kasasini alir yine
kankaa sizin evde ortalama 5 saat kaldıysak 4saati apache konuştuk. erolun telefoncu dükkanı muhabbeti bile döndü dolaştı apacheye bağlandı ben daha başka birşey demiyorum..
Reklamlar
-
12 Eylül 2013, 21:15
zerzura adlı üyeden alıntı
Tam tersi üstad,
havayı kısar. Zengin karışım hazırlar böylecene...
Beykozlu
Havayi kisarsan fakir karisim olmus olur
Bize zengin karisim lazim
Jiklenin calisma prenspni dusun acarsin kelebegi acar ve iceriye fazla hava girer
-
12 Eylül 2013, 21:19
M.balibey adlı üyeden alıntı
lastiklere yanakta olsa birşey sürmenizi tavsiye etmem malum iki teker
beyler çağatayın sözünü dinleyin..güzel gözükcem diye sakata gelmeyin..
-
12 Eylül 2013, 21:19
sbr adlı üyeden alıntı
kankaa sizin evde ortalama 5 saat kaldıysak 4saati apache konuştuk. erolun telefoncu dükkanı muhabbeti bile döndü dolaştı apacheye bağlandı ben daha başka birşey demiyorum..
Knka 2 erkek yanyana olsa apache yi konusurlar
E bizde zamaninda ve halen apache ci olatak gidipte hayabusa konusacak degiliz ahaha
Nerde o la beykozlu
Gezi var beykozlu pazar gunu gelde tanisalim
-
12 Eylül 2013, 21:53
Knka 2 erkek yanyana olsa apache yi konusurlar
E bizde zamaninda ve halen apache ci olatak gidipte hayabusa konusacak degiliz ahaha
Nerde o la beykozlu
Gezi var beykozlu pazar gunu gelde tanisalim
Burda
Selo üstad ben hala jikle olayında tam tersini savunuyorum.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Jikle
Jikleyi açınca havayı kısıyor. Zengin karışım oluyor. Az hava olması demek karışımda, zengin karışım demek.
Pazar günü kaçta buluşma? Bu sefer şeytanın bacağını kırıcam;)
-
12 Eylül 2013, 22:04
-
12 Eylül 2013, 22:07
-
12 Eylül 2013, 22:09
çarşamba sabah gittim. bugün akşamüstü geldim. bi gün kaldım
-
12 Eylül 2013, 22:20
Lastik hava basinclarini kontrol et
abii ben daha yeni hava bastımda nasıl kac hava basımı yapıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
abi onları koydun da sen neresine bindin
motorun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
amin abi nazaera geldim hava basıncı kac psi olmalı arka on
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
sbr adlı üyeden alıntı
yağ azda olsa titreşimi etkiler ama motordaki tüm titreşimi yağın üstüne atmak doğru olmaz..çok kötü yağ kullanırsan motorun bıraz daha fazla titrer ama kaliteli marka yağlar arasında çokta fark yoktur..ercan bari sen titreşimden bahsetme yau
benim görüşüm budur
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
geçmiş olsun fatih. son kazan olur inşallah.
amin abi yya hayırlısı malatya ya gelen yok mu
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
12 Eylül 2013, 22:34
hayatında ilk kez motor sürecek olan için apache 2013 modelini önerir misiniz?
Motor almak isteyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama şu apache'yi görünce resmen aşık oldum.
Kaç bastığı zerre kadar önemli değil kız arkadaşımla rahat rahat gezmek için az sorun çıkartsın yeter. 2013 modellierinde titreşim azaldığı için bu modeli istiyorum.
Son olarak bu motoru bayan rahat kullanabilir mi?
-
12 Eylül 2013, 22:43
O motora 2 kişi daha bindi o yükle
@tgi dostum apache kıza biraz sert gelebilir. Narin yapıda bi kız arkadaşın varsa apacheden vazgeç bence. Ama senin için idealdir.
-
12 Eylül 2013, 22:45
-
12 Eylül 2013, 23:01
tgi adlı üyeden alıntı
Motor almak isteyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama şu apache'yi görünce resmen aşık oldum.
Kaç bastığı zerre kadar önemli değil kız arkadaşımla rahat rahat gezmek için az sorun çıkartsın yeter. 2013 modellierinde titreşim azaldığı için bu modeli istiyorum.
Artçı konforu 2012 modelde artçı için uzun yolda (40km üstü) pek yok ama 2013 için bilmiyorum. İlk kez motora binen bayan artçılarım, mola verdikten sonra hala titriyorlardı.
-
12 Eylül 2013, 23:33
sbr adlı üyeden alıntı
ab çantaların üzerine mi oturdunuz
ben kiminle xenon işin konuşmuştum aydın motora gidebilecek mi acaba adamlar sargıların lehim yerlerini değiştirip konjektörü de başka motorunkiyle değiştirip yapıyorlarmış acaba doğru mu bir gün sargıyı söküp gelirim olmadı
-
12 Eylül 2013, 23:44
Cagatay sen aydin motorla konus kesin gel yaparim derse gel beraber gideriz
Fatih lastik hava basinci 40-50 neyim bas
30 du herhalde yanli ise duzeltin arkadaslar
-
13 Eylül 2013, 00:05
-
13 Eylül 2013, 00:14
sbr adlı üyeden alıntı
büyük çanta benim önümdeydi..istanbuldakiler bilir kuryelerin depo üstünde nasıl çanta taşıdığını, aynı o şekildi. diğer sırt çantasıda artçıdaydı.. ayrıca depodan seleye doğru komple battaniye ve minder kaplıydı
molada çektiğim 2. fotoğraftaki çadır ve hamağıda aramıza aldık..onun dışında arka lastikteki ızgarada bir adet mangal teli ve yelpazesi, bir adet ayakkabı çantası ve bir adet boş damacana mevcut
Yuhhh. Knka benim dobloya digmaz o kadar mazeme
-
13 Eylül 2013, 00:14
sbr adlı üyeden alıntı
büyük çanta benim önümdeydi..istanbuldakiler bilir kuryelerin depo üstünde nasıl çanta taşıdığını, aynı o şekildi. diğer sırt çantasıda artçıdaydı.. ayrıca depodan seleye doğru komple battaniye ve minder kaplıydı
molada çektiğim 2. fotoğraftaki çadır ve hamağıda aramıza aldık..onun dışında arka lastikteki ızgarada bir adet mangal teli ve yelpazesi, bir adet ayakkabı çantası ve bir adet boş damacana mevcut
iyiymiş valla bende arka tarafta 2 tane 50 kglik toz çimento taşımıştım kafa acayip sallanıyordu aynı şekilde oldu mu yoksa benim tüy siklet oluşumdan mı yaptı acaba
-
13 Eylül 2013, 03:22
tgi adlı üyeden alıntı
apache 2013 gerçekten görüntü olarak süper.. benimde ilk motorum ve ilk sürdüğüm motor 2011 apache diyebilirim.. ybr yede artçı oldum kendi apachemede artçı oldum fakat forumda yazılan titreşim konularını okumasaydım bu motorda titreşim var diyemezdim alalı bir ay oldu olacak motoru heyecandanda olabilir fakat titreşimle ilgili bi sıkıntı yaşamadım ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemem.. ama sonuç olarak eğer tekrar motor alacak olsam ybr-tvs-cbf deseler hiç düşünmem aklmda hiç yoktu tvs almak ama her binişimde iyi ki almışım diyorum gerçekten başlangıç için ideal tam kıvamında büyük motor deneyimi olan insanlara güçsüz geliyordur belki bilemem ama performans açısından beni şuanlık tatmin ediyor.. saygılar..
-
13 Eylül 2013, 03:34
tgi adlı üyeden alıntı
Hceylann93 adlı üyeden alıntı
apache 2013 gerçekten görüntü olarak süper.. benimde ilk motorum ve ilk sürdüğüm motor 2011 apache diyebilirim.. ybr yede artçı oldum kendi apachemede artçı oldum fakat forumda yazılan titreşim konularını okumasaydım bu motorda titreşim var diyemezdim alalı bir ay oldu olacak motoru heyecandanda olabilir fakat titreşimle ilgili bi sıkıntı yaşamadım ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemem.. ama sonuç olarak eğer tekrar motor alacak olsam ybr-tvs-cbf deseler hiç düşünmem aklmda hiç yoktu tvs almak ama her binişimde iyi ki almışım diyorum gerçekten başlangıç için ideal tam kıvamında büyük motor deneyimi olan insanlara güçsüz geliyordur belki bilemem ama performans açısından beni şuanlık tatmin ediyor.. saygılar..
gece gece görünce yazayım dedim.
cbf aldım sattım ybr de aldım sattım. iki motorada 10 binlerce kilometre bindim.
eski kasa tvsye de bindim
fakat yeni kasayı başka bi kenara koyarım.
titriyor diyen delikanlı benim motora binsin. titriyor desin göreyim
ön dişli 14. tiger egzozla bu motosiklet titremiyor.
gidişatı huyu suyu değişiyor. hız konusundada değişiyor.
bugun bi ybr 125 denk geldi ışıklarda çin malı egzoz takmış bana ara gaz cekiyordu.
ışıklarda gaza asılacagını biliyordum. ön tekeri kaldırarak yanından bir geçtim. sadece stop lambasını izledi. yanıma yaklaşamadı. (şuan zaten satılıga filan cıkarmıştır)
zaten küçük cc deki motosikletlerin hepsinden daha iyi gidiyor daha az yakıyor cok yakışıklı .
velhasıl kelam. tvs yi kullanmak cok zevkli. allah sattırmasın. motorumdan cok memnunum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler