Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Pashapache adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya beyler eminim aynı durumdan muzdaripsinizdir çoğunuz. Şu ön kafadan gelen, gürültü, zırıltı, horultu artık ne karın ağrısıysa nasıl giderebiliriz. motoru aldığım günden beri ha geçti ha geçicek derken 4.800 km ye geldik halen devam ediyor. Kendi çabalarımla birşeyler yapabilirmiyim? Bu sorunu gidermiş arkadaşlar allah rızası için yardım edin. 1. ve 2. viteste ön taraf bildiğin can çekişiyor... :(
    kafayla göstergenin oldugu boşluk yere ben sarı bez sıkıştırıyorum ses kesildi
    sertacr8888 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pashapache - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Tvs Apache, 2014 Pulsar 200NS
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kafayla göstergenin oldugu boşluk yere ben sarı bez sıkıştırıyorum ses kesildi
    Ön siperlik ile göstergenin arasındaki boşluktan bahsediyorsan. bende bez koyuyorum oraya. Bezle hallolucak bir işmiş gibi gelmiyor bana dostum :(

Motosikleti
    Demir At
    Ön siperlik ile göstergenin arasındaki boşluktan bahsediyorsan. bende bez koyuyorum oraya. Bezle hallolucak bir işmiş gibi gelmiyor bana dostum :(
    hacım ben kafayı söktüm komple. zırıltı yapacak heryere çift taraflı bant yapıştırdım şu plastik kalın olanları var.
    bezi de koydum oraya benim kafadan pek ses zırıltı gelmiyor.

sllnbs.okn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax 2014
    o kafa zırıltısı icin soguk silikon işe yarıyor.ve kesin cözüm denebilir tabi bilen biriyle yapılırsa

Motosikleti
    Demir At
    şunu soracaktım bi ampul buldum kullanıcıları tarafından baya iyi diyorlar
    bu çift flamanlı mı?
    http://www.motobakkal.com/?urun-5617...2V-35-35W.html

sertacr8888 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    şunu soracaktım bi ampul buldum kullanıcıları tarafından baya iyi diyorlar
    bu çift flamanlı mı?
    http://www.motobakkal.com/?urun-5617...2V-35-35W.html
    HS2 ama bu ? uyumlu ki bizim yuvaya ? olmazsa yuvayı değiştirmeyi deneyebilriiz banada güzel gibi geldi. Akşama gidip ugrayayım maslak otosanayiye belki bulurum kapanmazsa tabi orası.

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    ya beyler eminim aynı durumdan muzdaripsinizdir çoğunuz. Şu ön kafadan gelen, gürültü, zırıltı, horultu artık ne karın ağrısıysa nasıl giderebiliriz. motoru aldığım günden beri ha geçti ha geçicek derken 4.800 km ye geldik halen devam ediyor. Kendi çabalarımla birşeyler yapabilirmiyim? Bu sorunu gidermiş arkadaşlar allah rızası için yardım edin. 1. ve 2. viteste ön taraf bildiğin can çekişiyor... :(

Senin bu sorununu cozecek bilgi verecek kisi sabri dir
    Onunla irtibata gec
    O kafayi sokup silikonla sesi kaldirmisti ortadan
    Nasil yaptigini bu mesaji okuduktan sonra cevaplayacaktir

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Yumusak plastik parcayi sunger gibi olacak ornek koltugun altinda var oyle bisi farla gosterge arasina sikistiriyosun ses gider viraj demir lastigi olabilir bak iyi aklima geldi herhangi bi arabanin tofas olursa ucuz olur kesin cozum

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı sertacr8888 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HS2 ama bu ? uyumlu ki bizim yuvaya ? olmazsa yuvayı değiştirmeyi deneyebilriiz banada güzel gibi geldi. Akşama gidip ugrayayım maslak otosanayiye belki bulurum kapanmazsa tabi orası.
    sertaç gözünü seveyim bi ampul bul güzel aydınlatan, bi bak sor çift flamanlı mı diye.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin bu sorununu cozecek bilgi verecek kisi sabri dir
    Onunla irtibata gec
    O kafayi sokup silikonla sesi kaldirmisti ortadan
    Nasil yaptigini bu mesaji okuduktan sonra cevaplayacaktir
    bu mesajı okudum ve cevap veriyorum kafa komple sökülür, far ile far çerçevesi arasına bol bol yedire yedire silikon sıkılır, siyah siperlik ile far çerçevesi arasına aynı bollukta silikon tatbik edilir.. ayrıca gösterge etrafındaki siyah lastik kısım ile kafa grenajı arasına boydan boya şamriyel parçası kesilir ve monte edilir..son olarak sinyallerin cam kısmı ile siyah plastik kısım arasında boşluk olup olmadığına bakılır( hafife almayın çok ciddi ses yapıyor) eğerki varsa bir kaç damla japon ile yapıştırın..silikonun kuruması için bi gece bekleyin. sabah sonucu buraya yazın. geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

sertaç gözünü seveyim bi ampul bul güzel aydınlatan, bi bak sor çift flamanlı mı diye.
    o ampul olmaz ali.. duyu değiştirmen lazım.
    sertacr8888 bunu beğendi.
    TRANSALP XL700

Motosikleti
    [QUOTE=sbr;3151271]bu mesajı okudum ve cevap veriyorum kafa komple sökülür, far ile far çerçevesi arasına bol bol yedire yedire silikon sıkılır, siyah siperlik ile far çerçevesi arasına aynı bollukta silikon tatbik edilir.. ayrıca gösterge etrafındaki siyah lastik kısım ile kafa grenajı arasına boydan boya şamriyel parçası kesilir ve monte edilir..son olarak sinyallerin cam kısmı ile siyah plastik kısım arasında boşluk olup olmadığına bakılır( hafife almayın çok ciddi ses yapıyor) eğerki varsa bir kaç damla japon ile yapıştırın..silikonun kuruması için bi gece bekleyin. sabah sonucu buraya yazın. geçmiş olsun.[COLOR="Silver"]

sbr bunu beğendi.

Pashapache - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Tvs Apache, 2014 Pulsar 200NS
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu mesajı okudum ve cevap veriyorum kafa komple sökülür, far ile far çerçevesi arasına bol bol yedire yedire silikon sıkılır, siyah siperlik ile far çerçevesi arasına aynı bollukta silikon tatbik edilir.. ayrıca gösterge etrafındaki siyah lastik kısım ile kafa grenajı arasına boydan boya şamriyel parçası kesilir ve monte edilir..son olarak sinyallerin cam kısmı ile siyah plastik kısım arasında boşluk olup olmadığına bakılır( hafife almayın çok ciddi ses yapıyor) eğerki varsa bir kaç damla japon ile yapıştırın..silikonun kuruması için bi gece bekleyin. sabah sonucu buraya yazın. geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

Sabri reis teşekkürler. bakalım becerebilecekmiyiz.
    sbr bunu beğendi.

sllnbs.okn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax 2014
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

işi bilen biri ile yapman lazım diye buna dedim
    you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)

Motosikleti
    süper aragaz diye ben buna derim

sertacr8888 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    bende olmaz diye düşünmüştüm aslıdna. duyu mu değiştirsek ne ama benim alacagım ampul mutlaka 5000k olmalı yoksa sarı yanacaksa kalsın daha iyi.
    Bugun bi motor servisine söyledim benzincilere bak dedi opete falan bak bulabilirsin dedi. biz göklerde ararken cebimizde aramamızı söylüyor adam ya

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı sertacr8888 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende olmaz diye düşünmüştüm aslıdna. duyu mu değiştirsek ne ama benim alacagım ampul mutlaka 5000k olmalı yoksa sarı yanacaksa kalsın daha iyi.
    Bugun bi motor servisine söyledim benzincilere bak dedi opete falan bak bulabilirsin dedi. biz göklerde ararken cebimizde aramamızı söylüyor adam ya
    sertaç bi ayar cek sen. ben netten arıyorum bişi olursa haber veririm.

ara gaz bu adamın işi

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    yok mu hacı başka güzel aydınlatan ampul.
    akşam yol yapıyorum, far berbat bazen ara yollarda sırf uzunla gidiyorum bu seferde 1 metre önümü göremiyorum
    Bende aradım bulamadım son çare bunu ayarlayabildim cree led li bazı sonradan takma farlar var az akım çeken ama onlar karşıdan geleni kör edicek gibi ışık verdiginden sakıncalı cbf li birisi yapmıştı bu forumda maliyeti 65-100 lira arası bişey ama sokak lambası gibi ışık veriyor

Benim kafada zırıltı yoktu şu ampulu degiştirmek için kafayı söktüp taktım 4-5 bin devir arasında incedn zırıldıyor bi gün kafama tak ederse yine açıp her yeri sabitlicem

Progressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    Sabri ya senin arka lastikte basınç düşmesi devam ediyor mu? Bende biraz arttı gibi..

Ön ve arkaya hangi basınçta hava basıyorsun?

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Valla ugur aynen devam ediyor. Bayadır kontrol etmıyordum. Gecen gun bı baktım 24 e kadar dusmus. Bende sınırlendım 35 hava bastım. Bundan sonrasını can anlatabılır😃 kalkısta gotu bası atmaya basladı. 30 hava ıdeal ama lastıkte kac yazıyor bılmıyorum

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    sabri abi istanbuldan nereden alıcam 14 dişiliyi ? yağmurluk branda arwic çanta hoşuma giderse başka aksesuarlada olabilcek bir yer biliyormusun ?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler