evet dün duyduğuma göre Aydın usta'ya 160 lık kitler gelmiş.hadi hayırlısı bakalım kullanmadan yorum yapamayacağım.nasıl oldu görmek lazım .
evet dün duyduğuma göre Aydın usta'ya 160 lık kitler gelmiş.hadi hayırlısı bakalım kullanmadan yorum yapamayacağım.nasıl oldu görmek lazım .
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
günaydın arkadaslar
arjantinli peki 160 lık motorun fiyatı nedir bizim motorlarla birebir aynımı ve ne kadar beygir farkediyor
::sefereee
günaydın TVS ciler. şimdi emrah arkadaşım kit olarak.tam olarak ne var bilemicem ama gömlek,piston,sekmanlar kesinde başka neler değişiyor ve fiyatları nedir onu sormadım ama bugün müsait olursam sormayı düşünüyorum,hatta bulursam kullanmayıda düşünüyorum.ama üst sayfalarda var aydın ustaya veya murat tan bilgi alabilirsiniz parça ve fiyat hakkında.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
arjantinli arkadaşım senden haber bekliyorum mutlaka sor iyi iftarlar herkese
İlk önce herkesin Raman Bayramı Kutlu olsun arkadaşlar.kazasız belasız sürüşler dilerim. diğer konuya gelince Aydın usta çok yoğun adamcağız harıl harıl çalışıyor daha denemek kısmet olmadı bayramdan sonraya kaldı dene me işi.denedikten sonra ayrıntıları yazarım. bizi izlemeye devam edinnnn
AntaLya
TVS Apache - 2009 - Siyah - 10000 Km
http://www.sahibinden.com/2009_model...XQQdisplayitem
ba ay sonu itibariyle ötv indirimi kalkacağından motor fiyatları artacakmış satan ve alıcak olan arkadaşlara duyurulur.tvs sıfır fiyatı 4550 tl olucakmış. kış ta geliyor fiyatmı yükseltilir kardeşim. bu da benim ilanın son güncel hali. http://www.sahibinden.com/2008_model...XQQdisplayitem
motorunuzun değerini bilin apacheyi 8 ay kullandım kız gibiyken 2200 e ölü fiyata sattım sonra aldığım 650 de çok zarara girdim hep aynı şey motoru büyütmek istiyosunuz o motor süper tasaruflu ve güçlü kıyılmaz ona
Motosiklet mucidi
sehir dışında nasıl apache ler vibrasyonu saymazsak stabil olarak 100 km ile gidebilirmi ?
Bende büyük zarara giriyorum ama motor büyütücem mecburen satmam gerekiyor..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 PM ----------
100 - 110 şehir içi gidiyorum : ) rahat gider merak etme
Vibrasyonundan rahatsız değilim rahatsızdan 13 Orjinal dişliye 15 takarsın titreşim büyük oranda azalır , bizzat denedim çok rahat oluyor.Maliyetide 5-10 ytl bişi
arkadaşlar neden suskun kalmış burası hayırdır
valla benim moto fazla zorlamazsan 8-9 krş yakıyor km de.çok az mola vererek molada sayılmaz 350 km çok rahat gidiyor.80-100 km arası titreşim biraz daha düşüyor orjinal dişli ile.ama durdugu yerde orta sehpada gaz verince motor resmen geziyor kendi kendine her güzelin bir kusuru olur bunun kusuruda bu bence titreşim.benım motora 2.500 tl verdiler ama malesef zam gelmiş fiyatlara vaz geçtim.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Noluyor yine burda şimdide dişli muhabbetimi benim motorda önde 15 dişli var herşeyiyle çok rahat gidiyor motor artçı olsada olmasada banamısın demiyor xenonumda var gündüzleri açmıyor ama akümü yiyor yoksa
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
İkinci el piyasası niye böyle bu apachelerin satamıyorum ne zamandır motoru sinirimi bozmaya başladı
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Orjinal Egsozu zaten mevzut , üzerindeki egsoz 200 Lira anlıyan egsozu yanında vermiyeceğimi bilir , alt motorda hiçbir oynama yok sadece görünürde oynamalar var.
Alt motorda oynama olan ne YBR'ler biliyorum ciklet gibi satılan , işte marka konuşturamıyoruz bizim motorları bilmediklerinden satılmıyor kolay kolay
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)