TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
31 Ağustos 2013, 16:50
Arkadaşlar shark egsoz nerden bulabilirim ? Deneme amaçlı alıcam tiger alıcak kadar many yok bide garantiyi etkiliyomu onu sormayı unuttum ?
Reklamlar
-
31 Ağustos 2013, 17:05
-
31 Ağustos 2013, 17:11
ben normal dişliyle 138 gördüm inanmayan varsa resim upload edicem bakarsınız benim makina acıldı 5790 km de
-
31 Ağustos 2013, 17:11
arkadaşlar merhaba. sonu gelmeyen "cbf mi ybr mi tvs mi" kısır döngüsünden de bıkmış durumdayım üçü de farklı ruhlara hitap eden motorlar. bana da apache uygun geldi. ben de kısa bir süre içerisinde apache alacağım. herşeyini araştırdım motorun. fakat çoğu apache kullanıcısı şu dişli sayısına takmış durumda. nedir bunun hikmeti? biri sade bir şekilde açıklayabilir mi acaba?
-
31 Ağustos 2013, 17:13
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar shark egsoz nerden bulabilirim ? Deneme amaçlı alıcam tiger alıcak kadar many yok
bide garantiyi etkiliyomu onu sormayı unuttum ?
internette sahibinden com da var sanırım 85 tl idi.
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
-
31 Ağustos 2013, 18:31
Ön lastiğin 90-80-17 olması, hız göstergesinde yukarıya doğru sapmaya yol açar.
-
31 Ağustos 2013, 20:11
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar shark egsoz nerden bulabilirim ? Deneme amaçlı alıcam tiger alıcak kadar many yok
bide garantiyi etkiliyomu onu sormayı unuttum ?
ben 250 ye aldım tigerı
100 lira ona verene kadar tiger al.
araştır nakit parada saglam indirim oluyor
tigerın trioval 700 780 800 serisinin hepsi aynı sesi veriyor sadece dışı değişik
-
31 Ağustos 2013, 20:25
zerzura adlı üyeden alıntı
Ön lastiğin 90-80-17 olması, hız göstergesinde yukarıya doğru sapmaya yol açar.
Bu bilgiyi neye dayanarak soluyorsunuz ? Sordugum butun motor ustalari yanlismi biliyo. Isim vermiyim saglam yerler .
-
31 Ağustos 2013, 20:51
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
Bu bilgiyi neye dayanarak soluyorsunuz ? Sordugum butun motor ustalari yanlismi biliyo. Isim vermiyim saglam yerler .
Öğrenim hayatımda aldığım fizik derslerine dayanarak söylüyorum dostum. Saygılar.
-
31 Ağustos 2013, 20:58
Öğrenim hayatımda aldığım fizik derslerine dayanarak söylüyorum dostum. Saygılar.
aga yanlış anlama fizik mi okuyorsun? ne okuyorsun?
-
31 Ağustos 2013, 21:06
Tsubasa adlı üyeden alıntı
aga yanlış anlama fizik mi okuyorsun? ne okuyorsun?
Lütfen sizler de yanlış anlamayın. Ben sadece arkadaşa bilgi vermek amacıyla sapma olacağından bahsettim. Amacım tartışma çıkartmak değil.
Fizik değil, elektronik
-
31 Ağustos 2013, 21:11
Lütfen sizler de yanlış anlamayın. Ben sadece arkadaşa bilgi vermek amacıyla sapma olacağından bahsettim. Amacım tartışma çıkartmak değil.
Fizik değil, elektronik
anladım mantıgın hoşuma gitti diye sordum.
ben de baskı ve grafik ögretmenliğini bitirdim atama bekliyorum.
sen öyle diyince fizik mühendisi filan sandım seni
-
31 Ağustos 2013, 21:17
arkadaş doğru söylüyo lastiğin yanak kalınlığı orjinaline göre10mm ince buda lastiğin diş çapını küçültücek bir turda gittiği mesafeyi azaltacak.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
-
31 Ağustos 2013, 21:47
Fizik olaarak evet hakli olabilirsin ben diyenlerin yalancisiyim ama sanirim cok buyuk bi sapma olmaz okadar sonuc olarak zaten son hizi 130 140 olan bi alet bu simdi diskiyide buyuttuk benim suan rahat kadranda 140 i gormem lazim o zaman
Ayrica neden tartisma olsunki 8 yasinda cocukmuyuz bizler bilgini paylasiyosun dogrulugunu ogrenmek istedjm
Saygilar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Tsubasa adlı üyeden alıntı
anladım mantıgın hoşuma gitti diye sordum.
ben de baskı ve grafik ögretmenliğini bitirdim atama bekliyorum.
sen öyle diyince fizik mühendisi filan sandım seni
Ustad yas kacsenin. Bende grafik tasarimciyim ayni meslekdas sayiliriz belki ogrenecegim seyler olur sendende )
-
31 Ağustos 2013, 21:50
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
Fizik olaarak evet hakli olabilirsin ben diyenlerin yalancisiyim ama sanirim cok buyuk bi sapma olmaz okadar sonuc olarak zaten son hizi 130 140 olan bi alet bu
simdi diskiyide buyuttuk benim suan rahat kadranda 140 i gormem lazim o zaman
Ayrica neden tartisma olsunki 8 yasinda cocukmuyuz bizler bilgini paylasiyosun dogrulugunu ogrenmek istedjm
Saygilar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Ustad yas kacsenin. Bende grafik tasarimciyim ayni meslekdas sayiliriz belki ogrenecegim seyler olur sendende
)
26 yaşındayım =) memnun olurum
-
31 Ağustos 2013, 22:51
0-60 km hızlanma süresini ölçüyor.
harunbir adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
Kontağı açtığımda servis lambası 5-6 kere yanıp yanıp sönüyor. Sonra tamamen sönüyor.
Servis vakti mi geldi, arıza mı var. (Motor 2900km'de)
Fikri olan varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Az önce ekrandan motorun saatini ayarlamak isterken st-7.9 yazan bir yere girdim, MODE tuşuna basılı tuttum ve sonra alttaki resimdede göreceğiniz gibi st-9.9 oldu.;
http://img692.imageshack.us/img692/3831/imag2435.jpg
1- Saat nasıl ayarlanır?
2- Bu "st 7.9 / 9.9" ayarı ne işe yarar.
Hepinize teşekkürler..
-
31 Ağustos 2013, 23:10
Herkese hayırlı akşamlar,
Arkadaşlar son zamanlarda motorum sürekli musluktan benzin damlatıyor öyle şıpır şıpır damlamasa da vidalar ıslak durumda
motoru park halindeyken bıraktığımda musluğu off konumuna (kapalı) konuma getirsem de 1-2 gün olduğu yerde bekleyince motor blogunun üzeri hep benzin oluyor...
Vidaların üçünüde iyice sıktım ama malesef hala sorun devam ediyor
2 hafta evvel sürat motora bakıma götürdüm o zaman söylemiştim ustaya o da vidayı sıkarım bir şeyi kalmaz deyip üstün körü geçti
Motoru sürekli kullanamıyorum çoğunlukla fırsatım olmuyor hafta sonu haricinde esenlerden kağıthaneye servise gitme imkanım da yok malesef
Kısacası motor bloğunun üzerinde kuruyan benzin motor çalıştıktan sonra bloğun ısınmasıyla alev alma riski var
Motorun musluğunu keşke iyice kontrol etseymiş usta o anda değiştirseymişiz ama sadece vida sıkıp geçiştirdi...
İlk fırsatta gideceğim ama servis garantiden musluğu değişir mi acaba?
-
31 Ağustos 2013, 23:25
musluğun üstünde iki vida var ya onlar gevşemiştir yada hortum çatlamıştır , benimde öyle oldu vidaları sıktım hortumu değiştirdim düzeldi.
-
31 Ağustos 2013, 23:32
sllnbs.okn adlı üyeden alıntı
ben normal dişliyle 138 gördüm inanmayan varsa resim upload edicem bakarsınız
benim makina acıldı 5790 km de
Selam kardeş. motorun açıldığını nasıl farkediyorsun ? 4.000km olmak üzere benim makina? Nasıl anlaşılıyor motorun açıldığı. bu konuda mantıklı birşeyler söyleyebilecek birileri varmı ?
-
01 Eylül 2013, 00:01
Felis Leo adlı üyeden alıntı
bende aynen bu şekilde kullanıyorum ekseriyetle 5 bin devir motor bağırdı mı huzursuz oluyorum zaten... ama zaman zaman TEM insanın aklını çelmiyor değil o zaman bu küçük sıpaların limitini zorlamak istiyor insan
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler