TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Ağustos 2013, 14:37
pandominyum adlı üyeden alıntı
dostum ilgin için teşekkürler. söylediğin gibi yaptım en azından bilgi alırım diye, perşembe günü karakola gittim ki gitmez olaydım. sağolsun polis arkadaşlar çok güzel yardımcı oldular. olayı anlatır anlatmaz beni sorgulamaya başladılar; ehliyetin var mı? kaza günü hastaneye gittin mi? plakayı arkadan gelen taksi şoförü aldı diye belirtmeme rağmen, plakadan emin misin? aracında fazla hasar yoksa boş ver uğraşmaya değmez falan diyerek beni çileden çıkardıkları yetmezmiş gibi nerdeyse beni suçlu duruma düşüreceklerdi. haliyle olayın peşini bırakmaya karar verdim bu da bir tecrübe oldu, motosiklet kullanırken iki kişilik dikkat etmek gerektiğini öğrendim. bir kendim için bir de diğer şoförlerin hataları için.
malesef bazı polisler masa başından kalkmak istemiyor bu gibi durumlar için arabada ve motorda kamera şart ama paraya kıyıp bende bir türlü alamadım işaretlediğim yerde eğitimin önemini en güzel şekilde açıklıyor maddi imkan varsa katılmak gerek keşke üsteleseydiniz geri çantamız çalındığında polisler hırsız haklı biz suçluyuz gibi davranmışlardı ve çantayı bulan çöpçü olmuştu parmak izinden hırsızın kimliği ortaya çıktığı halde(biriküçük 9 10 yaşlarıında diğeri reşit olmuş) hiç bir şey yapmamışlardı eğer olay yeri jandarma bölgesiyse birde onlara git askerden yardımcı olur
Reklamlar
-
30 Ağustos 2013, 14:45
pandominyum adlı üyeden alıntı
dostum ilgin için teşekkürler. söylediğin gibi yaptım en azından bilgi alırım diye, perşembe günü karakola gittim ki gitmez olaydım. sağolsun polis arkadaşlar çok güzel yardımcı oldular. olayı anlatır anlatmaz beni sorgulamaya başladılar; ehliyetin var mı? kaza günü hastaneye gittin mi? plakayı arkadan gelen taksi şoförü aldı diye belirtmeme rağmen, plakadan emin misin? aracında fazla hasar yoksa boş ver uğraşmaya değmez falan diyerek beni çileden çıkardıkları yetmezmiş gibi nerdeyse beni suçlu duruma düşüreceklerdi. haliyle olayın peşini bırakmaya karar verdim bu da bir tecrübe oldu, motosiklet kullanırken iki kişilik dikkat etmek gerektiğini öğrendim. bir kendim için bir de diğer şoförlerin hataları için.
polisle ne işin var?
git savcılıga ver dilekçeyi birde savcılıga gitmeden 155i ara olayı bildir. kayıtlara geçsin,
savcılıkta durumu anlat 155i aradıgın telefonun numarasını saatini söyle olayı savcılık haletsin
polise gittin mi iş boka sarar. seninkide o şekilde,
polisle muhattap olmayın arkadaşlar, 155 sürekli kayıt altındadır 155 çare bulmak zorundadır.
savcılıga gittiğinde dilekçenin altına 155i aradıgın telefon numarasını ve saatini yazdın mı
o işe 1 haftada care bulurlar polislerin kulaklarını cekerler.
-
30 Ağustos 2013, 22:18
kimse yok ne iştir?
14 dişli işi salıya kaldı. sürekli bi aksiliktir gidiyor.
uzun yol işi de hafta içine kaldı, bursa yalova izmit istikametine dogru ezanla beraber cıkmayı düşünüyordum bu gece için.
-
30 Ağustos 2013, 23:08
Tsubasa adlı üyeden alıntı
kimse yok ne iştir?
14 dişli işi salıya kaldı. sürekli bi aksiliktir gidiyor.
uzun yol işi de hafta içine kaldı, bursa yalova izmit istikametine dogru ezanla beraber cıkmayı düşünüyordum bu gece için.
yarın 14-43 dişliyi taktırcam ben şahsen. ne olursa olsun. 80 ile giderken 7 - 8 bin devir çok fazla bana göre. gereksiz o devir o hızda..
-
31 Ağustos 2013, 11:09
YARDIMM slm arkadaşlar ben motorumu 2, el yeni aldım sayılır elektri tesisatını biraz düzenlemek için depoyu söktüm ve baya oynamışlar elektrik tesisatı ve gaz debriya halatıyla yanlış yerlerden geçirmişler bunnunla ilgili bir fptpğraf falan varmı bakıp ona düzenleyeyim birde egsozun hemen altından çıkan hortumun deponun altında ucu baştaymış nereye takılıyor o (BENZİN GERİ DÖNÜŞÜMÜ HORTUMU)
-
31 Ağustos 2013, 11:16
polisle ne işin var?
git savcılıga ver dilekçeyi birde savcılıga gitmeden 155i ara olayı bildir. kayıtlara geçsin,
savcılıkta durumu anlat 155i aradıgın telefonun numarasını saatini söyle olayı savcılık haletsin
polise gittin mi iş boka sarar. seninkide o şekilde,
polisle muhattap olmayın arkadaşlar, 155 sürekli kayıt altındadır 155 çare bulmak zorundadır.
savcılıga gittiğinde dilekçenin altına 155i aradıgın telefon numarasını ve saatini yazdın mı
o işe 1 haftada care bulurlar polislerin kulaklarını cekerler.
cevap için teşekkürler. allah korusun da hani bir daha öyle bir şey olursa söylediğiniz gibi yaparım.
-
31 Ağustos 2013, 11:26
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
yarın 14-43 dişliyi taktırcam ben şahsen. ne olursa olsun. 80 ile giderken 7 - 8 bin devir çok fazla bana göre. gereksiz o devir o hızda..
14 dişliyi bende kullnıyorum memnunum 5. viteste 7000d 100 km hız, 4.viteste 8000d yine 100 km hız yapıyo tavsiye ederim
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
-
31 Ağustos 2013, 11:39
memduhb adlı üyeden alıntı
14 dişliyi bende kullnıyorum memnunum 5. viteste 7000d 100 km hız, 4.viteste 8000d yine 100 km hız yapıyo tavsiye ederim
son hız ne kadar değişti?
-
31 Ağustos 2013, 11:57
son hız ne kadar değişti?
açık konuşayım hiç denemedim ama motoru rahatlattığı bi gerçek önceden rampa aşağı 133 görmüştüm şimdi aynı rampada 148 gördüm tek kötü tarafı motorun eski hırçınlığı yok :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
dişliyi kendim değiştirdim cok basit )
-
31 Ağustos 2013, 12:24
ben düzde 136 gördüm. 13 dişli ile
benim apache daha iyi gidiyor sanırım. rampa aşagı filan 150 görürüm ben.
zaten normalde 125 130 cıkabiliyor.
-
31 Ağustos 2013, 12:35
ben düzde 136 gördüm. 13 dişli ile
benim apache daha iyi gidiyor sanırım. rampa aşagı filan 150 görürüm ben.
zaten normalde 125 130 cıkabiliyor.
doğrudur olabilir ama tavsiyem sadece ön dişliyi büyütün arka dişliye ellemeyin. yakıt tüketimin ne dir ben şehir dışında 2,5 lt yaktım şehir içi hiç ölcmedim ama 3 lt yakar sanırım...
-
31 Ağustos 2013, 12:42
-
31 Ağustos 2013, 12:48
doğrudur olabilir ama tavsiyem sadece ön dişliyi büyütün arka dişliye ellemeyin. yakıt tüketimin ne dir ben şehir dışında 2,5 lt yaktım şehir içi hiç ölcmedim ama 3 lt yakar sanırım...
hızdan ziyade şu vites araları uzasın biraz.
insanı öldürüyor resmen habire gaz kes vites değiştir.
uzun yolda da yordu beni ön dişliyi bi boy büyültücem bakalım
-
31 Ağustos 2013, 13:00
hızdan ziyade şu vites araları uzasın biraz.
insanı öldürüyor resmen habire gaz kes vites değiştir.
uzun yolda da yordu beni ön dişliyi bi boy büyültücem bakalım
faydasini görüceksin viteslerle fazla oynamak zorunda kalmıcan tek kötü yanı eski ataklığı kalmıcak
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Felis Leo adlı üyeden alıntı
ümit hocam o senın dediğin hızları ben 90 lı yıllarda Peugeot105 kobra ile yapıyodum şu motora biraz bas motor sağır kalıcak.
motoru neredeyse senınle aynı zamanda aldık benım motor 10800 de senınkı 2800 nasıl olucak bu iş.
dün korteje katılmadın,pazar günü geziyede gelmiyosun zaten teessuflerimi sunuyorum sana :(
-
31 Ağustos 2013, 13:16
Memduhcuğum bende senin gibi bekar olsaydım benim motor şu anda 50 000 olmuştu evli ve çocuklu olunca işler başka oluyor hemde yaş 40 demiş döt fırt demiş artık, neyse yılbaşından sonra sarı renk bmw 1000 rr alıyorum o zaman bende bursa ağır abilere takılacam artık sen endurada döt çalkala
-
31 Ağustos 2013, 13:53
ulen o kadar sene apache kullandim daha 148 goremdim iki motordada14 disli vardi siz nasil gordunuz yahuu
-
31 Ağustos 2013, 14:03
ERROR88 adlı üyeden alıntı
ulen o kadar sene apache kullandim daha 148 goremdim iki motordada14 disli vardi siz nasil gordunuz yahuu
hocam düzde zaten bu hıza çıkmak imkansız rampa aşağı motorun üzerine kapanınca cıkıyo mesajdada rampa aşağı bu hızlara cıktığımı yazmıstım .
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Memduhcuğum bende senin gibi bekar olsaydım benim motor şu anda 50 000 olmuştu
evli ve çocuklu olunca işler başka oluyor hemde yaş 40 demiş döt fırt demiş artık, neyse yılbaşından sonra sarı renk bmw 1000 rr alıyorum o zaman bende bursa ağır abilere takılacam artık sen endurada döt çalkala
abi sana 1000 rr olmaz hem sarı gengi yok senin tarzın 1200 gs hem sarı rengide var gel senıde endurocu yapalım asıl ağır abıler orda.
-
31 Ağustos 2013, 15:05
faydasini görüceksin viteslerle fazla oynamak zorunda kalmıcan tek kötü yanı eski ataklığı kalmıcak
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
ümit hocam o senın dediğin hızları ben 90 lı yıllarda Peugeot105 kobra ile yapıyodum şu motora biraz bas motor sağır kalıcak.
motoru neredeyse senınle aynı zamanda aldık benım motor 10800 de senınkı 2800 nasıl olucak bu iş.
dün korteje katılmadın,pazar günü geziyede gelmiyosun zaten teessuflerimi sunuyorum sana :(
abi kortej ne zaman oldu hiç haberimiz olmadı yav
-
31 Ağustos 2013, 15:15
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi kortej ne zaman oldu hiç haberimiz olmadı yav
özcan foruma yazmasaydı benimde haberim olmayacaktı, 19mayıstaki kadar kalabalık olmasada katılımcı yine çoktu bu sefer extradan vosvos larda korteje katıldı....
-
31 Ağustos 2013, 15:24
özcan foruma yazmasaydı benimde haberim olmayacaktı, 19mayıstaki kadar kalabalık olmasada katılımcı yine çoktu bu sefer extradan vosvos larda korteje katıldı....
bende şimdi gördüm dün sabahtan bakmıştım en son
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler