TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Ağustos 2013, 10:38
sbr adlı üyeden alıntı
hayır gerekmiyor. ama servisler sıkıp bakıyor nedense
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
motoru iyi muhafaza etmediysen ateşleme kesici dediğin şey oksitlenmiş olabilir. içine bol bol wd40 sık sonra bir süre aç kapa kendine gelir..bikaç motorda daha başımıza gelmişti.
Sabri çok sağ ol bilgiler için sende olmasan yanmışız
Reklamlar
-
28 Ağustos 2013, 10:42
mrb lar. dün servise gittim motorda 3 4 k devirde giderken 1. ve 2 . viteste tekleme gibi bişiler oluyordu.benzin emmiyor gibi sanki.serrviste dişliler yıpranmış zincir yıpranmıs esneme yapıyor salma yapıyor dedielr değiştirtmedim. dişli ne alayımda taktırayım 13 43 yada 14 43 düşünüyorum. 14 43 kullanan varsa performansı hakkında bilgi verebilirmi birde zincir hangi marka almalıyım oringli tavsiye ediyorlar.
-
28 Ağustos 2013, 10:51
designserhat adlı üyeden alıntı
Sabri çok sağ ol bilgiler için sende olmasan yanmışız
estagfurullah forum paylaşım için var. ama hala bir toplanamadık 8-10 apache.. hala içimde bi uhdedir haberiniz olsun dostlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
tumasu adlı üyeden alıntı
mrb lar. dün servise gittim motorda 3 4 k devirde giderken 1. ve 2 . viteste tekleme gibi bişiler oluyordu.benzin emmiyor gibi sanki.serrviste dişliler yıpranmış zincir yıpranmıs esneme yapıyor salma yapıyor dedielr değiştirtmedim. dişli ne alayımda taktırayım 13 43 yada 14 43 düşünüyorum. 14 43 kullanan varsa performansı hakkında bilgi verebilirmi birde zincir hangi marka almalıyım oringli tavsiye ediyorlar.
motor kaç km de?
-
28 Ağustos 2013, 10:56
sbr adlı üyeden alıntı
estagfurullah
forum paylaşım için var. ama hala bir toplanamadık 8-10 apache.. hala içimde bi uhdedir haberiniz olsun dostlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
motor kaç km de?
23 200 daha önce değiştirmemiştim ama hiç aksatmadım zincirin dişlinin temizlenmesini yağını spreyini.
-
28 Ağustos 2013, 11:00
23 200 daha önce değiştirmemiştim ama hiç aksatmadım zincirin dişlinin temizlenmesini yağını spreyini.
zincirinin ömrünü tamamladığını varsayıp şu yorumu yapıyorum.. apachenın gucu bence 14 43 dıslıyı cevirmeye yetmez..ya arkayı 43 yap yada önü 14.. orjinal zinciri zaten oringli.. zincir bakımınıda aksatmıyorum diyorsan oringli alman en mantıklısı..
-
28 Ağustos 2013, 11:12
sbr adlı üyeden alıntı
estagfurullah
forum paylaşım için var. ama hala bir toplanamadık 8-10 apache.. hala içimde bi uhdedir haberiniz olsun dostlar..
motor kaç km de?
Sizin Amasra gezisi olmadı mı ya sabri
-
28 Ağustos 2013, 11:19
designserhat adlı üyeden alıntı
Sizin Amasra gezisi olmadı mı ya sabri
ben katılamadım, selami de benim yüzümden gitmedi iki motor gazlayıp gitmişler..
-
28 Ağustos 2013, 11:24
sbr adlı üyeden alıntı
zincirinin ömrünü tamamladığını varsayıp şu yorumu yapıyorum.. apachenın gucu bence 14 43 dıslıyı cevirmeye yetmez..ya arkayı 43 yap yada önü 14.. orjinal zinciri zaten oringli.. zincir bakımınıda aksatmıyorum diyorsan oringli alman en mantıklısı..
arkayı değiştirelim sadece o zaman nedersin sen sabri kardeş ? ön tarafı açmak biraz daha meşakatli ve ugrastırır ekstradan. ben arka lastigi değişirken hemen arka dişliyide değişriim olur biter böylece. ama arkanın 2 diş küçülmesi gerekir bence 1 diş klüçültmek farketmez sanırm ?
-
28 Ağustos 2013, 11:28
14 44 yada 13 43 ikisinden birini yap diyosun yani sabri
-
28 Ağustos 2013, 11:36
14 44 yada 13 43 ikisinden birini yap diyosun yani sabri
aynen öyle diyorum
-
28 Ağustos 2013, 11:43
sbr adlı üyeden alıntı
aynen öyle diyorum
eywallaahhhh.
-
28 Ağustos 2013, 14:37
pazartesi günü karşıdan hızla gelen kamyonun sıkıştırması nedeniyle ne kadar çırpınsamda yol kenarındaki çakıllara girip ufak çaplı ikinci kazamı yaptım. yırtılan monta ve pantolona hatta yamulup u halini alan koruma demirine üzülmedim ama o yavşak kamyon şöförünün kaçmasına son derece ayar oldum. şimdi size sorum, kamyonun plakasını arkamdan gelip olaya şahit olan taksinin şoförü almış olay geçti gitti ama plaka üzerinden bu şahsa bi yatırım uygulatabilir miyim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
hokka adlı üyeden alıntı
yanılmıyorsam bi kaç konu önce birisi topuzların değiştirilemiyeceğini yazmıştı .
siz bence herşeyden önemlisi size birşey olmadığı için sevinin.topuz için moralini bozma benim 1 ay da 2 topuz da çizildi ezildi (: ama motor sağlam ben sağlamım.o çizikte nazarı olsun motorun yahu.yine gözüne çarpmaması için uygun boyayla sıyrılan yeri boyayabilirsin.geçmiş olsun tekrardan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
motorun koruma demirleri çok kötü.benim ilk kazamda koruma sağlamasına rağmen kırılmıştı.kaynak yapıldı.bence biraz daha büyük ve daha sağlam bi koruma demiriyle değiştirmek lazım.
dostum gidon topuzunu illede değiştirteceğim dersen, bunu işi bilen birine yaptırman lazım çünkü topuzları ısıtıp genleşmesini sağladıktan sonra sökülmesi lazım. başka yöntemi varsa bilmiyorum ama değişik yöntemlerle sökemeyeni çok gördüm :D
-
28 Ağustos 2013, 15:08
Arkadaşlar merhaba motorumu satıyorum.Okul nedeyiyle 3 ay evvel aldığım yeni kasa apache imi satıyorum motorumu bilen bilir . servis bakımlıdır .bakımlara hep erken gidilmiştir 2000km asla beklenmemiştir.
forumdan sabri ve selami abi motoru görmüştür ikiside bir nevi makinama kefil bile sayılabilirler :D
-
28 Ağustos 2013, 15:10
sbr adlı üyeden alıntı
hayır gerekmiyor. ama servisler sıkıp bakıyor nedense
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
motoru iyi muhafaza etmediysen ateşleme kesici dediğin şey oksitlenmiş olabilir. içine bol bol wd40 sık sonra bir süre aç kapa kendine gelir..bikaç motorda daha başımıza gelmişti.
aynı sorun bendede var stop etmiyor meret tuş kapalıykende gaza basınca kesik kesik ateşleyip 4 bin devire gelip kalıyor orada wd40ta denedim olmadı motorcuda kapanmış servise gitmeyede üşendim neden olur Sabri abi pas vs yok içinde açıp baktım
-
28 Ağustos 2013, 15:16
sllnbs.okn adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba motorumu satıyorum.Okul nedeyiyle 3 ay evvel aldığım yeni kasa apache imi satıyorum motorumu bilen bilir . servis bakımlıdır .bakımlara hep erken gidilmiştir 2000km asla beklenmemiştir.
forumdan sabri ve selami abi motoru görmüştür ikiside bir nevi makinama kefil bile sayılabilirler :D
ben senin makınana kefil olmam her 300km de bir zinciri temizleyip yağlıyon..zincirin aşınmıştır senin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
aynı sorun bendede var stop etmiyor meret tuş kapalıykende gaza basınca kesik kesik ateşleyip 4 bin devire gelip kalıyor orada wd40ta denedim olmadı motorcuda kapanmış servise gitmeyede üşendim neden olur Sabri abi pas vs yok içinde açıp baktım
illaki bi temassızlık falan vardır. ya anahtarda yada kablolarda.. anahtarı direkt olarak bağlayıp dene..sorun devam ederse kabloları kontrol etmek gerekir.
-
28 Ağustos 2013, 15:57
sllnbs.okn adlı üyeden alıntı
Bende kefil olmam haci
Bir motor surekli yikanip yaglanirmi birakta azcik kirlensin
-
28 Ağustos 2013, 17:18
https://www.youtube.com/watch?v=OoOi7cmXRU4
arkadaşlar aranızda izleyenleriniz de olmuştur mutlaka ama ben yeni gördüm ve burada paylaşmak istedim...
-
28 Ağustos 2013, 18:16
Arkadaşlar herkese selamlar
-
28 Ağustos 2013, 18:31
SerkanApache adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese selamlar
A.s ustam hoşgeldin
-
28 Ağustos 2013, 18:34
quattromeb adlı üyeden alıntı
A.s ustam hoşgeldin
var mı sıkıntı motorlarınızda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler