evet ışığı baya kesti gece aydınlatıyor ama gündüz uzunları yaksanda kısa gibi gözüküyor, o yüzden parklara kenarlara küçük iki delik açacağım tam ortayada hyosung gibi büyük yuvarlak delik açacağım daha seksi olacak , bazıları v gibi açıyorlar ama yuvarlak daha güzel olacak yapınca resmini koyarım.
hacım paraya bakarak yorum yaparsan shinko lastiklerin cok iyi olması lazım
ama shinko da pahalıdır
işleyişe göre baktıgın zaman da beş para etmez mukavva lastikler.
yorumları okumadan karar verme, lastiğin hamuru cok yumuşak gibi duruyor. kuru yolda tutar
ama ıslakta don lastiği gibi uzayıp kaymasın.
# motosikletle.blogspot
benim motorun üstünde orjinal lastikleri var yani iç lastik tubelesse geçerken direk tubeless lastiği takabilirmiyiz yoksa bi işlem gerekiyormu sibop falan? onun maliyeti ne kadardır
jantın sibop yerini biraz genişletiyorlar. başka bir işleme gerek yok.
herhangi bir parça almamız gerekiyor mu ayrıyeten yoksa lastiği değiştiren halledebilir mi peki? Şimdiden teşekkürler
parça almana gerek yok. matkapla genişletiyorlar. serviste mutlaka matkap vardır
Merhabalar, Eylülde bende bu motorun 2013 modelini almayı planlıyorum ama kafama takılan bir kaç soru var. ilk motorum olacak bu arada.
-Bulunduğum ilçede yolların 3 te 1i bozuk veya toprak yol acaba bu motora sıkıntı çıkarır mı ?
-Uzun yolda sıkıntı çıkarır mı acaba ? 2-3 haftada bir aşağı yukarı 500 km yol yapar mı ?
-İki kişi uzun yolda bir problem çıkartır mı acaba ?
-0 almayı düşünüyorum. bulunduğum ilçede yetkili servisi yok. Bi sıkıntı çıktığında garanti kapsamındaysa parçayı istesek ücretsiz yollarlar mı ?
-Genel olarak lastik dışında bana problem çıkartacak bir konu olur mu ?
Bu arada boyum 172 kilom 71
garanti konusu hariç diğerlerinde hiçbir problem yaşamazsın.. garanti prosedürü biraz farklı işliyor.
Peki herhangi bir arıza çıktığında ne yapabilirim ? Titreşimden parça kırılmaları falan olmuş sanırım eski mesajlarda okumuştum. Böyle bir durumda ne yapabilirim peki ? İlla motoru servise mi göndermem gerekiyor ? (Bulunduğum ilde yetkili servisi yok.)
TRANSALP XL700
sabri kardeş, senin açıklamalarından sonra 14 dişliyi tekrar taktırdım pedal kısmı ayarlandı, vites geçişlerinde sorun yok ama dostum kalkışta olsun 2. viteste olsun motor tekliyor gibi oluyor. uzun yolda çok çok rahatladı, motorda titreşim %20 - %30 azaldı, 5. viteste dip gaz gitmeye çalışıyorum 8.000 devirde motor kalıyor 100-110 ile stabil gidiyorum. Bu büyük dişli olayı motoru boğuyor gibi geliyor bana, tavsiyen nedir kardeşim ?
ben istanbuldan aldım motoru balıkesire getirdim en yakın servis bana 110 km uzakta.
o serviste mondialin çeliğin filan sacma sapan markaların servisi
elinde tvs nin hiç bir yedek parcası yok. ne buji var ne filtre var
bu yüzden ben en başta bana yamaha servisini biz tanıyoruz dedi isotlar,
motoru öyle aldım. fakat gelgelelim şimdi, kendi servisemize gitceksiniz diyorlar.
haliyle öyle bir servise de gitmek istemiyorum.
kısacası motorun arkasında pek durmuyorlar.
istanbul dışında alacaksan 10 kere düşün 1 kere karar ver.
5 bin lira para verdim servisi nasıl dersen, servis mi varmış hangi servis hangi garanti diyorum?
parca lazım oldugu zaman sabri kardeşim yolluyor tedarik ediyor bi şekilde paslaşıyoruz.
motosiklete lafın var mı dersen motosiklet 10 numara. ama satış sonrası hizmetler.
istanbul dışında hondayı yamahayı geçtim kanuni mondialin 2 adım gerisinde.
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 12:44 ----------
bu arada lastiği değiştirecek arkadaşlara arka 1 boy büyümesiyle birlikte ebatlarda lastik buldum
duro lastik michelin metzeller olmasada irc ve onun gibilerden iyidir.
site bu http://www.durlas.com.tr/urunler.php...2&anasayfadaK=
motorun teklemesininde dişli ile bi alakası yoktur..elektrik mi kesiyor yoksa boğuk boğuk mu gidiyor? düşük devirde vites değiştirme.. yüksek devirden korkma.. 5. vitese kadar 10000 devirde vites değiştir. bir de öyle dene zaten 14 dişli azda olsa 5. vitesi öldürüyor. motora gaz basmaktan korkmayın. bir motora ne kadar gaz basarsanız motor o kadar iyi gider.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
kanka senin satış sonrası hizmetin benim.. bi problemin varsa bana gel bu arada senin dişliyi aldım ama biraz yoğundum yetişemedim yarın sabah vercem kargoya haberin olsun.
TRANSALP XL700
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)