TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Ağustos 2013, 21:17
Tsubasa adlı üyeden alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=aaiwwCq9-6c
Merak edenler için telefonun çekimi kötü sadece sesin toklugu belli.
kulaklıkla dinlersiniz anlayacagınızı umarım.
birde apartmanda oturanlar filan oldugu için pek fazla bagırtamadım
bu bagırmamış hali :D
Ses güzel beğendim baya iyi senin makina garanti dışı kaldımı sordunmu servise ?
Reklamlar
-
14 Ağustos 2013, 21:43
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Ses güzel beğendim baya iyi senin makina garanti dışı kaldımı sordunmu servise ?
hacı servise giderken söküp takıcaz orjinal egzozu :D
egzoz üzerindeki alyan vidaları da değiştiricem
garantiye devam :D
satarkende egzozu alıp gv gtr 250 filan alırsam ona takıcam
-
14 Ağustos 2013, 23:38
Tsubasa adlı üyeden alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=aaiwwCq9-6c
Merak edenler için telefonun çekimi kötü sadece sesin toklugu belli.
kulaklıkla dinlersiniz anlayacagınızı umarım.
birde apartmanda oturanlar filan oldugu için pek fazla bagırtamadım
bu bagırmamış hali :D
kardeş sanki emreninkinden farklı geldi sesi yani bnm motordan ....sanki emredeki daha farklıydı ....birde sabriye sormak lazım o da yanımdaydı emrenin motora bakarken...
-
15 Ağustos 2013, 00:40
memduhb adlı üyeden alıntı
Herkesden geliyormuş o önden gelen cızırtı sesi. göstergeye biraz bastırınca kayboluyo evet genelde var o yani. Birde hafif benzin kokusu oluyo motordan bir yere park ettikten sonra. kısa bir süre sonra fazla gelmiyo bu herkesde varmı ?
-
15 Ağustos 2013, 01:01
sertacr8888 adlı üyeden alıntı
Herkesden geliyormuş o önden gelen cızırtı sesi. göstergeye biraz bastırınca kayboluyo evet genelde var o yani. Birde hafif benzin kokusu oluyo motordan bir yere park ettikten sonra. kısa bir süre sonra fazla gelmiyo bu herkesde varmı ?
aynen. herkesi bilmem ama ben de alıyorum o benzin kokusunu (:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Metzeller lastik takım olarak kullanan varmı ? irc pek iyi değil diyolar michelin ve pirellidede takım olarak yok başka hangi marka takım olarak lastiği var ?
ben geçen servise gittiğimde orda bi abiyle tanıştım.lastikleri bi an önce değişeceğimi söyledim o da irc tavsiye etti.kendisi uzun süredir kullanıyormuş hem fiyatı uygun hem de ıslak zeminde falan da kaymadığını söyledi.kendisi daha önce metzeller kullanmış fakat şu an evde duruyor dedi.iç lastikli olduğu için değiştirmiş zannedersem.
dürüst biri hata yaptığını farkederse ya hata yapmayı bırakır ya da dürüst olmayı..
-
15 Ağustos 2013, 01:02
hokka adlı üyeden alıntı
aynen. herkesi bilmem ama ben de alıyorum o benzin kokusunu (:
benzini kokluyo diyorlar ya evet gerçekten öle kokluyo ve koklatıyoda
bu arada ön sinyalleri değiştirdim ben aklında soru işareti olanlara görsel olarak yardımcı olayım. bunların beyaz camlı olanlarıda var bulamadım ben bulursanız onları takın. çok güçlü ve içinde 8-10 tane minik led var, sinyal hızıda 2 - 3 kat artıyo bu gözü daha çok alıyor ve daha uyarıcı diye düşünüyorum.
-
15 Ağustos 2013, 01:11
sbr adlı üyeden alıntı
ben onu buldum adam resimli resimli anlatmış ama o kadar karışıktıki.. adam utanmasa xenon için lastiği falan değiştircekti yani..statör sargı konjektör ne varsa değiştirmiş
hadi ya ben baya bir uğraştır harıl harıl yabancı forumlara akıyorum benzer duum başka motorlarda da var mı diye bir kişiye rastladım oda çift akü kullanıyor 2. evde duruyor şarjda btince evdekini takıyor motordakini eve götürüp şarj ediyor link var mı abi
-
15 Ağustos 2013, 01:16
bu arada ön sinyalleri değiştirdim ben aklında soru işareti olanlara görsel olarak yardımcı olayım. bunların beyaz camlı olanlarıda var bulamadım ben bulursanız onları takın. çok güçlü ve içinde 8-10 tane minik led var, sinyal hızıda 2 - 3 kat artıyo bu gözü daha çok alıyor ve daha uyarıcı diye düşünüyorum.
aynen benzin konusunda harika. motoru alalı yaklaşık 1.5 ay oluyo toplamda 80 liralık benzin yüklettim ve motor şu anda 720 km de.hala 1 çubuk var reserve konumunda (:
bu arada sinyaller gerçekten harika durmuş.ben de motora daha şık aksesuarlar eklemeyi düşünüyorum ama önceliğim lastikleri değiştirmek olacak.çünkü orjinalleri çok kötü kayıyor.bi kere kayarak kaza yaptım normal hızda viraj alırken. geçen günde 60 la falan su birikintisinin üstünden geçtim ve motor resmen buzda gider gibi kaydı ama allaha şükür kontrolü kaybetmedim.
dürüst biri hata yaptığını farkederse ya hata yapmayı bırakır ya da dürüst olmayı..
-
15 Ağustos 2013, 01:21
merhaba herkese bende araniza katilmayi cok istiyorum. 4000 tlye kadar kredi karti butcem var taksitli alicam. buldum bir kac motor.ben motoru alirken alcagim motoru kontrole biriniz gelebilir mi belli bir ucrette vermeye raziyim. cunku henuz ehliyetim yok eylulde alicagim. anlicaginiz motordan hic anlamiyorum. yardimci olmak isteyenler ozel mesaj atarsa haberlesiriz. bir an once ekibe dahil olmak isterim tabii motorla dost olunca
-
15 Ağustos 2013, 01:27
ozgurdegi adlı üyeden alıntı
merhaba herkese bende araniza katilmayi cok istiyorum. 4000 tlye kadar kredi karti butcem var taksitli alicam. buldum bir kac motor.ben motoru alirken alcagim motoru kontrole biriniz gelebilir mi belli bir ucrette vermeye raziyim. cunku henuz ehliyetim yok eylulde alicagim. anlicaginiz motordan hic anlamiyorum. yardimci olmak isteyenler ozel mesaj atarsa haberlesiriz. bir an once ekibe dahil olmak isterim tabii motorla dost olunca
hayırlısı olsun şimdiden.motoru alırken anlamadığını sakın çaktırma benim gibi yoksa ufaka tefek can sıkan problemler yaşayabilirsin (:iyice araştır ve bilen birini mutlaka yanına al özellikle uzun süreli bi apache kullanıcısı olsun umarım burdan biri çıkar . ilk tecrübense 2.el almanı tavsiye ederim hem güvenlik ekipmanlarına da para kalır hem de acemiliğini atmış olursun.allah kaza bela vermesin ama mutlaka alışma sürecinde talihsizlikler yaşıyorsun belki 0 olduğu için yüreğin cız eder (:
-
15 Ağustos 2013, 01:31
Merhabalar arkadaşlar bende siparişi verdim 2012 model tvs yi alıyorum siyah bana ilk etapta önericeğiniz şeyler nelerdir acaba ?
-
15 Ağustos 2013, 01:34
beyler hırsızlar iyice azıttı dünde bizim bir tanıdığın evine evde yoklarken girmişler kapılarınızı kilitlemeden evlerden çıkmayın motorlarınızı güvene alın bunları yakalıyorsun savcılar ya salıyorlar yada çok çok az bir ceza ile salıyorlar gece gece kafam attı yine geçenlerde teyzemlere oldu ondan öncesi bizi yokladı şimdi de bu
-
15 Ağustos 2013, 01:51
hokka adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun şimdiden.motoru alırken anlamadığını sakın çaktırma benim gibi yoksa ufaka tefek can sıkan problemler yaşayabilirsin (:iyice araştır ve bilen birini mutlaka yanına al özellikle uzun süreli bi apache kullanıcısı olsun umarım burdan biri çıkar . ilk tecrübense 2.el almanı tavsiye ederim hem güvenlik ekipmanlarına da para kalır hem de acemiliğini atmış olursun.allah kaza bela vermesin ama mutlaka alışma sürecinde talihsizlikler yaşıyorsun belki 0 olduğu için yüreğin cız eder (:
tesekkurler cevabin icin. ben istanbula yeni yerlestim cok arkadasim yok buradaki ortamida gorunce apache konusunda fikirim netlesti. dedigin gibi umarim buradan birisi cikar.
-
15 Ağustos 2013, 01:55
http://j1308.hizliresim.com/1d/h/rhhrz.jpg
sinyaller çok hoş nereden kaça aldınız aslında arkadakileride değiştirseniz takım olur
-
15 Ağustos 2013, 02:17
ozgurdegi adlı üyeden alıntı
tesekkurler cevabin icin. ben istanbula yeni yerlestim cok arkadasim yok buradaki ortamida gorunce apache konusunda fikirim netlesti. dedigin gibi umarim buradan birisi cikar.
istanbul'daysan çok iyi hem servis açısından problem yaşamazsın hem de istanbul'da olan birçok yardımsever apache kullancısı var . kullanıcı adı sbr olan yani sabri abi muhtemelen sana birçok konuda yardımcı olacaktır (: bir de kendisinden cevap bekleyelim bakalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
beyler hırsızlar iyice azıttı dünde bizim bir tanıdığın evine evde yoklarken girmişler kapılarınızı kilitlemeden evlerden çıkmayın motorlarınızı güvene alın bunları yakalıyorsun savcılar ya salıyorlar yada çok çok az bir ceza ile salıyorlar gece gece kafam attı yine geçenlerde teyzemlere oldu ondan öncesi bizi yokladı şimdi de bu
çok moral bozucu bir durum . çocukkluğumda biz tatildeyken evimize hırsız girmişti ve hiçbirşey bulamadığı için de mutfağın ortasına pisleyip çıkmış yağ şişesini falan yerlere dökmüş.çok etkilenmiştim. siz aslında kapı önüne falan hareket sensörlü sahte kamerlar var onlardan monte edebilirsiniz. en azından caydırıcı bir etken olur.
http://www.yakaladinyakaladin.com/ha...te-kamera.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
Animator adlı üyeden alıntı
Merhabalar arkadaşlar bende siparişi verdim 2012 model tvs yi alıyorum siyah bana ilk etapta önericeğiniz şeyler nelerdir acaba ?
hayırlı olsun . kazasız belasız sürüşler dilerim. genel olarak tavsiyem kasksız ve korumalı ceket olmadan trafiğe çıkmamanız olur.bir de mümkünse orjinal lastiklerini değiştirin alır almaz çünkü çok kayıyor.ben yakın zamanda tekerin kayması yüzünden kaza geçirdim ve 2.gün önce az kalsın aynı nedenden dolayı yine kaza geçiriyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
http://j1308.hizliresim.com/1d/h/rhhrz.jpg
bu arada yan korumlıklara taktığınız şeyler reflektör mü ?
-
15 Ağustos 2013, 02:29
hokka adlı üyeden alıntı
istanbul'daysan çok iyi hem servis açısından problem yaşamazsın hem de istanbul'da olan birçok yardımsever apache kullancısı var . kullanıcı adı sbr olan yani sabri abi muhtemelen sana birçok konuda yardımcı olacaktır (: bir de kendisinden cevap bekleyelim bakalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
çok moral bozucu bir durum . çocukkluğumda biz tatildeyken evimize hırsız girmişti ve hiçbirşey bulamadığı için de mutfağın ortasına pisleyip çıkmış yağ şişesini falan yerlere dökmüş.çok etkilenmiştim. siz aslında kapı önüne falan hareket sensörlü sahte kamerlar var onlardan monte edebilirsiniz. en azından caydırıcı bir etken olur.
http://www.yakaladinyakaladin.com/ha...te-kamera.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
hayırlı olsun . kazasız belasız sürüşler dilerim. genel olarak tavsiyem kasksız ve korumalı ceket olmadan trafiğe çıkmamanız olur.bir de mümkünse orjinal lastiklerini değiştirin alır almaz çünkü çok kayıyor.ben yakın zamanda tekerin kayması yüzünden kaza geçirdim ve 2.gün önce az kalsın aynı nedenden dolayı yine kaza geçiriyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
bu arada yan korumlıklara taktığınız şeyler reflektör mü ?
o sensörlü kamerayı çakallar öğrenmişler kamera ve alarm sistemi kurmayı düşünüyorum 30 ağustostan sonra yeni görev yerine gidicem ailem yalnız kalacak onlar için istiyorum aslında buradakilere de uyarı olsun diye yazdım bazıları kapıyı kilitlemeden sadece çekip giderler adamın işini kolaylaştırmayalım
-
15 Ağustos 2013, 02:57
enes1907 adlı üyeden alıntı
kardeş sanki emreninkinden farklı geldi sesi yani bnm motordan ....sanki emredeki daha farklıydı ....birde sabriye sormak lazım o da yanımdaydı emrenin motora bakarken...
3 tip egzoz var, 700 780 800
780 takılı apacheyi de dinledim 700i de fark yok
sadece kapak için 200 lira fark vermek istemedim
250 liraya almıştım şimdi bakıyorum ilanlara 400 500 yazıyorlar..
-
15 Ağustos 2013, 06:51
selam arkadaşlar
önümüzdeki cumayı c.tesine bağlayan sabahı saat 05,00 gezimiz var
5 te yola çıkacağız rotamız şu
ist karasu ereğli zonguldak bartın amasra
1 gün konaklamalı pazar günü dönüş yapılacaktır
katılmak isteğen arkadaşlar buyursun gelsinler
-
15 Ağustos 2013, 08:16
selami bey bende katılmak istiyorum. nerde buluşulacak acaba? birde rota bu şekildemi olacak? ben sakarya düzce gerede karabük safranbolu amasra diye biliyodum. gerçi farketmez her yol amasra
-
15 Ağustos 2013, 13:55
çelikatlı adlı üyeden alıntı
selami bey bende katılmak istiyorum. nerde buluşulacak acaba? birde rota bu şekildemi olacak? ben sakarya düzce gerede karabük safranbolu amasra diye biliyodum. gerçi farketmez her yol amasra
tabi tabi nihat bey ne demek sizin gibi şahsiyetli birisinin gelmesi beni şereflendirir buyrun başım gözüm üstüne
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler