TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Ağustos 2013, 14:45
Reklamlar
-
14 Ağustos 2013, 15:44
sbr adlı üyeden alıntı
O ampul 55 watt. Bizim ampul 35 watt.. Sıkıntı cıkarır almayın.
peki önereceğiniz bir ampül var mı. işin aslı bende zenon takılıydı ama ilk defa gece yolculuğu yaptım 25 dakika sonra beni yolda bıraktı o kadar yolu aydınlatmasız gittim ilk işim zenonu çıkartmak oldu ve çıkarttım motorsikletçide öle dandik bişey taktı 15 tl para verdim yani en azından kısa ile giderken yolu göreyim zenon gibi aydınlatsın tabiki isteyemem ama en azından kısalarla giderken yolu görebilmke için uzunları yakmak durumunda kalmayayım bazen kısalar çalışıyormu diye yolda giderken fara elimi koyuyorum
-
14 Ağustos 2013, 15:59
valla orjınal ampullerle nasıl yetinemiyorsunuz şaşıyorum..ben orjinal osram ampul kullanıyorum..uzunları hiç yakmıyorumm bile nerdeyse.. gece gece güneş vizörüyle mi geziyorsunuz yoksa
başka uygun 35 w ampul benim bildiğim yok..varsa da çok zor bulunur ve pahalıdır.
-
14 Ağustos 2013, 16:23
sbr adlı üyeden alıntı
valla orjınal ampullerle nasıl yetinemiyorsunuz şaşıyorum..ben orjinal osram ampul kullanıyorum..uzunları hiç yakmıyorumm bile nerdeyse.. gece gece güneş vizörüyle mi geziyorsunuz yoksa
başka uygun 35 w ampul benim bildiğim yok..varsa da çok zor bulunur ve pahalıdır.
üstadım yukarıdaki yazıyı tam olarak okumadığınızı varsayıyorum. gece gece de güneş vizörüyle hiç denemedim dediğim gibi motoru zenon far takılı olarak satın aldım ve gece kapanınca değiştirdim servisine gittim yok dedi ( 3 tırnaklı bilmem ne bulman lazım dedi zenon takılırken onu çaıkartmışlar dedi. bende başka bir motorcuya götürdüm taktığı far çok yetersiz orjinali nasıldır bilemem
-
14 Ağustos 2013, 16:36
a.payza adlı üyeden alıntı
ortadaki iki tane uyabilir diye düşünüyorum ama ilk bastaki ve sondaki chopper aynası galiba :D
-
14 Ağustos 2013, 16:43
fatihozveren adlı üyeden alıntı
çağatay bu arkadaşın linkte verdiği ampül bizim motorlara uyar mı uyarsa aküye bir zararı olur mu.
55 watt tesisatta sorun çıkarır diyorlar şu hindular xenonu nasıl yapıyor onu bulamadım bir türlü
-
14 Ağustos 2013, 16:50
fatihozveren adlı üyeden alıntı
üstadım yukarıdaki yazıyı tam olarak okumadığınızı varsayıyorum. gece gece de güneş vizörüyle hiç denemedim
dediğim gibi motoru zenon far takılı olarak satın aldım ve gece kapanınca değiştirdim servisine gittim yok dedi ( 3 tırnaklı bilmem ne bulman lazım dedi zenon takılırken onu çaıkartmışlar dedi. bende başka bir motorcuya götürdüm taktığı far çok yetersiz orjinali nasıldır bilemem
anladım demekki senin motoruna h4 xenon değilde başka tip xenon takmışlar ve senin orjınal duyunu kesip uydurma bir duy takmışlar. haliyle önünü göremiyorsun.. elektrikçilerden h4 duy al..35watt h4 ampulle beraber güle güle kullan
güneş vizörüde espriydi bu arada
-
14 Ağustos 2013, 16:53
Sabri bu haftaki bartın gezisine gidecek misin?
-
14 Ağustos 2013, 16:55
M.balibey adlı üyeden alıntı
55 watt tesisatta sorun çıkarır diyorlar şu hindular xenonu nasıl yapıyor onu bulamadım bir türlü
ben onu buldum adam resimli resimli anlatmış ama o kadar karışıktıki.. adam utanmasa xenon için lastiği falan değiştircekti yani..statör sargı konjektör ne varsa değiştirmiş
-
14 Ağustos 2013, 16:56
sbr adlı üyeden alıntı
anladım demekki senin motoruna h4 xenon değilde başka tip xenon takmışlar ve senin orjınal duyunu kesip uydurma bir duy takmışlar. haliyle önünü göremiyorsun.. elektrikçilerden h4 duy al..35watt h4 ampulle beraber güle güle kullan
güneş vizörüde espriydi bu arada
eyvallah üstadım biliyorum tanıyorum sizleride bu paylaşımlarınızdan da istifade ediyorum sağolun varolun.
-
14 Ağustos 2013, 16:57
designserhat adlı üyeden alıntı
Sabri bu haftaki bartın gezisine gidecek misin?
evet gideceğim.
-
14 Ağustos 2013, 17:01
sbr adlı üyeden alıntı
evet gideceğim.
Plan program nasıldır bende bir çılgınlık yapıp gelebilirim.
-
14 Ağustos 2013, 17:04
Plan program nasıldır bende bir çılgınlık yapıp gelebilirim.
valla hiçbir plan program yok. gelirsen zaten çılgınlık yapmış olursun mecidiyeköyden şişliye gidiyormuşuz gibi gidiyoruz..marşa basıp çıkcaz..gerisini yol göstercek.. kalcak yer, mola yerleri ve saatleri, yanımıza alacaklarımız falan hiç belli değil
-
14 Ağustos 2013, 17:06
sbr adlı üyeden alıntı
valla hiçbir plan program yok. gelirsen zaten çılgınlık yapmış olursun
mecidiyeköyden şişliye gidiyormuşuz gibi gidiyoruz..marşa basıp çıkcaz..gerisini yol göstercek.. kalcak yer, mola yerleri ve saatleri, yanımıza alacaklarımız falan hiç belli değil
Dönüş ne zman
-
14 Ağustos 2013, 17:11
Dönüş ne zman
pazar gün içinde istanbulda olmayı düşünüyoruz Allah izin verirse
-
14 Ağustos 2013, 17:13
sbr adlı üyeden alıntı
pazar gün içinde istanbulda olmayı düşünüyoruz Allah izin verirse
Tamamdır eyvallah
-
14 Ağustos 2013, 17:25
enes1907 adlı üyeden alıntı
ortadaki iki tane uyabilir diye düşünüyorum ama ilk bastaki ve sondaki chopper aynası galiba :D
enes kardeş, inan bende farkındayım ama ayna tasarımı çok hoş olduğu için acaba nasıl durur bizim motorlara uyar mı diye danışayım dedim...
-
14 Ağustos 2013, 19:23
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
-
14 Ağustos 2013, 20:49
Metzeller lastik takım olarak kullanan varmı ? irc pek iyi değil diyolar michelin ve pirellidede takım olarak yok başka hangi marka takım olarak lastiği var ?
-
14 Ağustos 2013, 20:49
Merak edenler için telefonun çekimi kötü sadece sesin toklugu belli.
kulaklıkla dinlersiniz anlayacagınızı umarım.
birde apartmanda oturanlar filan oldugu için pek fazla bagırtamadım
bu bagırmamış hali :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler