Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Normal değil tabide acaba rolantinmi çok yüksek normal çalıştırdığında kaçta deviR?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    debriyaj ile alakası yok senin dediğinin.belki o an kaz kolunu bırakmamış olabilirsin.eger motora gaz vermiyorsan devir saati çıkmaz.gaz vermediğin halde devir yükseliyorsa saat bozuk.
    saatte bozukluk yok cünkü devir artarken saatte orantılı hareket edıyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 PM ----------

Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normal değil tabide acaba rolantinmi çok yüksek normal çalıştırdığında kaçta deviR?
    2 devir fren yabcam zaman debriyajı sıktıgımda yükseliyo devir 4 e kadar

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı trhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saatte bozukluk yok cünkü devir artarken saatte orantılı hareket edıyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 PM ----------

2 devir fren yabcam zaman debriyajı sıktıgımda yükseliyo devir 4 e kadar
    devir saati rolantide çalışırken 1000-1200 filan olacak az bir şey rolantini düşür.devir saatin normal çalıştığına göre sen durmak istediğinde debriyajı sıkınca elin gazda kalıyor anlaşılan.ve ya gaz kolun ilk başta takılı kalıyor biraz yağla ince yağ ile.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı trhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar moturum fren yapmak için debriyajı sıktıgımda devir yukseltıyo bu normalmi 4000 lere kadar cıkıyo devir sizde nasıl acaba debriyaj ayarım bozuk olabılırmı ılk kez Apache kullandıgım için pek bilemıyorum sorunu
    Vites boştayken rolantine bak, 1500 devirde falan olması gerekiyor, eğer orası normalse gaz kolunla ilgili bir problem olabilir.

Alıntı erdal3323 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TVS İLE BENZIOR AMA APACHE BUNU TAKLIT ETMISTIR ZATEN HONDA KALITESI BELLI EDİYOR GORUNUSU BILE KALITE MAKINANIN honda tvsyımı taklıt edecek
    Heheh, arkadaşım yorum yapmadan önce biraz incelesen daha iyi olurdu sanırım.

1. Oradaki Honda dediğin şey Hero Honda, senin bildiğin honda değil. Hakiki Koç gibi birşey yani
    2. TVS de zamanında ona bakarsan Suzuki ile çalışmış bir firma, senin düşündüğün gibi dandik firma olsa Suzuki onlarla çalışırmıydı sence

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    devir saati rolantide çalışırken 1000-1200 filan olacak az bir şey rolantini düşür.devir saatin normal çalıştığına göre sen durmak istediğinde debriyajı sıkınca elin gazda kalıyor anlaşılan.ve ya gaz kolun ilk başta takılı kalıyor biraz yağla ince yağ ile.
    mesela rolantide calısırken debriyajı sıkınca devir artıyo elim daha gaza dokunmadan oluyo bu olay servıse goturup neyı var neyı yok baktırcam 1 hafta oldu alalı 2.el tesekkurler bilgiler için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------

Alıntı DiKMeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vites boştayken rolantine bak, 1500 devirde falan olması gerekiyor, eğer orası normalse gaz kolunla ilgili bir problem olabilir.
    tesekkurler saol

Motosikleti
    YZF-M1(el emegi maketi)
    arkadaşlar motorun suanki peşin satış fiyatı nedir ?
    Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...

Motosikleti
    ne önerirsiniz?
    arkadaşlar herkese merhabalar ben yakın bir arkadaşımın apachesini almaya karar vermek üzereyim motor çok temiz 15binde fakat uzun süreli kullanmak istiyorum işe gidiş geliş amaclı beni 2-3 yıl taşırmı cevaplarınızı bekliyorum?iyi akşamlar

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı teanofı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese merhabalar ben yakın bir arkadaşımın apachesini almaya karar vermek üzereyim motor çok temiz 15binde fakat uzun süreli kullanmak istiyorum işe gidiş geliş amaclı beni 2-3 yıl taşırmı cevaplarınızı bekliyorum?iyi akşamlar
    motorunuz ne olursa olsun zamanında bakımlarını yaparsanız oda size hizmet eder.yoksa en kral makineyide alsanız bakım yapmayınca off.
    şu an tvs apache lerin fiyatı bildiğim kadarıyla 4100 tl.ama bazı bayilerde 2008 sonu 3500 tl ye verildiğini duydum.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    arka lastigi deiştircem tavsiyesi olan varmı na almalıyım suyu gordummu hemen yatmaması için :=) su an üzerinde kendi lastigi var

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ApacheRTR150+Mondi125+Yamaha50
    arkadaşlar benim motosiklet düz yolda 110 yapıyor ama 140 görenler var hatta resimlerini bile çekmiş siz motosikletinizle aen fazla kaç yaptınız? (ki zaten katalogta 108km/sa yazıyor )

Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    Alıntı mustanoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim motosiklet düz yolda 110 yapıyor ama 140 görenler var hatta resimlerini bile çekmiş siz motosikletinizle aen fazla kaç yaptınız? (ki zaten katalogta 108km/sa yazıyor )
    duz yolda ıkı kısı 120 tek kısı yokus assa 130 gordum fazlada kasmıyom

Bu arada koltuk altındakı tel yuvadan cıkan varmı bu ıkı oldu 1 saat ugrastırıyo yerıne oturması sımdı kım ugrasıcak onunla

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    yeni fiyatı 47oo olmuş hayırlı olsun ne o be kardeşim yamahamı alıyonuz alt tarafı tvs işte
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ApacheRTR150+Mondi125+Yamaha50
    Alıntı Szman! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duz yolda ıkı kısı 120 tek kısı yokus assa 130 gordum fazlada kasmıyom

Bu arada koltuk altındakı tel yuvadan cıkan varmı bu ıkı oldu 1 saat ugrastırıyo yerıne oturması sımdı kım ugrasıcak onunla
    motosikletin üstünde gelen bosh bujinin aynısından bulamadım.üzerindedi çift çentikli bunun tek çentikliden farkı nedir ? performansa etkisi var mı .bir de subap ayarlarını kaça kaç yapmamız lazım .tşk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    en ideali hangisi acep su dişli dediginizz ön dişli arka dişli kac olsa uygun olur motor için

Bu apachelerin fiyatları nie tavan yapmış durumda? :S

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    talep oldugundan olabilir

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı Zımba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu apachelerin fiyatları nie tavan yapmış durumda? :S
    dandik çin malı motor olmadıgından.sonuçta adamlar kaliteli mal satıyorlar.ne mobilet gibi motor-ne de yağ yakıyor. şaka bir yana 150 cc içinde 13.5 hp şu an bu fiyata bu motor TVS APACHE

Motosikleti
    Honda cbf 150

Honda hayat onda

Arkadas TVS Apache tamam aynı ybr ye benzemiş ama sürüş kalite hiç hoş değil

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı ünal1974 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadas TVS Apache tamam aynı ybr ye benzemiş ama sürüş kalite hiç hoş değil
    YBR'Yemi benzemiş
    Bilgin olmadan TVS Apache başlığında yorum yapma lütfen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:01 PM ----------

dandik çin malı motor olmadıgından.sonuçta adamlar kaliteli mal satıyorlar.ne mobilet gibi motor-ne de yağ yakıyor. şaka bir yana 150 cc içinde 13.5 hp şu an bu fiyata bu motor TVS APACHE
    Abi hiç ağzını yorma kullanınca anlarlar ;
    Bugün 2900e YBR alan arkadaş geldi motora bindi aldığına bin pişman oldu adam keşke bunu alsaydım dedi bu kadar seri beklemiyordum bu motoru dedi
    Bende dedim önyargılı yaklaşmıcaksın yamaha yamaha diye sanki yamaha para veriyormuş gibi marka savunacağına önce aleti kullanıcaksın sonra kararını vericeksin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    bazı arkadaslar vıbrasyon felan dıyor ama ben benım motorda bır sey hıssetmıyorum malesef 24500km de masrafta cıkarmıyo sevıyo sahıbını

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler