Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı ercan41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ya-varmis.html
    Şöyle bişeyi nasıl yaparız hiç bir bilgi yok hakkında adı bile ne hala tam çözemedim arıyorum arıyorum yok belki adını bulsam google dan detaylı bilgiler edine bilirim . power led , cree led yazıyorum hep yabancı siteler çıkıyor ya hong kong yada abd türkiyede nasıl hallediyorlar bu işi sahibinden de bi ilan gördüm 350 lira fiyat çekmiş böyle pahalıya mı mal oluyor?
    gece bunu kullandığını düşünemiyorum..çok ciddi kaza sebebidir.. direkt olarak karşıdakinin gözünü alır,karşıdan gelen hiçbirşey göremez..sizi sollamak isteyen adamlarla kafa kafaya girerler.. sen apache nın aydınlatmasını begenmıyormusun ya? ben cok memnunum, helekı uzunlar geceyı gunduz yapıoo
    TRANSALP XL700

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    Benmeye begeniyorum cbf ile yola çıktıgımızda benim ısıgımla geziyormuşuz gibi hissediyorum ama iyiyi daha mükemmel hale getirmek isitiyorum bende takıntımıdır nedir illa biraz daha kullanmadıgım bi güç kenarda duracak

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    yuvarlak mercekli sis lambasına benzer bir lamba var fiyatıda uygun ondan takılabilir bir çift takacan varya süper aydınlatır

ben koruma demirine bağlamayı düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

bak mesela bunu buldum biraz pahalı ama 30 tl ile 50 tl arasındada var bunlardan

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h...-adet-88662769

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ya-varmis.html
    Şöyle bişeyi nasıl yaparız hiç bir bilgi yok hakkında adı bile ne hala tam çözemedim arıyorum arıyorum yok belki adını bulsam google dan detaylı bilgiler edine bilirim . power led , cree led yazıyorum hep yabancı siteler çıkıyor ya hong kong yada abd türkiyede nasıl hallediyorlar bu işi sahibinden de bi ilan gördüm 350 lira fiyat çekmiş böyle pahalıya mı mal oluyor?
    bunu değilde motorun tamamına led döşesek belki 350 tlye mal olur led ve sürücüleri pahallı bişey değil fakat bunu yaparsan karşıda çevirme varken hiçbir polis seni kitlemeden bırakmaz night braker ve o tarz olan ampullerin 35 wattını da ingilterede görmüştüm o zamanlar bende motor yok diye almamıştım eğer tanıdık varsa getirtebilirsin

Sabri abi aslında far çok aşağıyı aydınlatıyor illa uzun açmak gerekiyor arabalar gibi olması için uzun açıncada karşıdan kulakların çınlıyor aslında xenon takmak için bir yol buldum fakat regülatörüde bulmak gerek şimdi statör bağlantılarından ikisi aküye geri kalanlarıda fara gidiyor bunun lehimlerini açıp hepsin aküye gönderip uygun bir regülatörde bulundu mu aküyü falan boşaltmaz fakat sorun regülatörü bulmakta

Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuvarlak mercekli sis lambasına benzer bir lamba var fiyatıda uygun ondan takılabilir bir çift takacan varya süper aydınlatır

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

bak mesela bunu buldum biraz pahalı ama 30 tl ile 50 tl arasındada var bunlardan

abi bunlar 55+55 watt motorun canına okur bunları hep endurolarda görüyorum ben

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT

ooof kanka senin koruma demirinde şahane durur bunlar..
    TRANSALP XL700

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    sabri 14 43 dişli alsak ne kadar mal olur. bilgin var mı..

Motosikleti
    Çağatay xenon bağlayabilirsin apache ye aküyü bitirmiyor yalnız bir şartla

aldığın xenon beyni motor için olacak ben araba için olanı taktım 1 hafta kullandım akü bitti

yani beyin ile alakalı regülatör ve statörle oynamaya gerek yok

Motosikleti
    selami halojen düşünmüyorum çok akım çekiyor bizim apachecikler kaldıramaz okadar akımı Led olması lazım sizin hatırlattıgınız gibi dank etti tek kendimi düşünmemeliyim karşı taraf kör olur böyle bi led sistemiyle
    Çağatay kardeş aradım aradım night braker ın 35 ligi türkiyede hiç bi sitede yok belçika yada almanyada varsa getirtebilirm.Birde philips in motorsiklet için ürettigi motovision var bulabilirsem oda olabilir ...

Motosikleti
    xenon bağlayıp iyi birde far ayarı yaptırırsanız kulaklarınız çınlamaz

Çağatay xenon bağlayabilirsin apache ye aküyü bitirmiyor yalnız bir şartla

aldığın xenon beyni motor için olacak ben araba için olanı taktım 1 hafta kullandım akü bitti

yani beyin ile alakalı regülatör ve statörle oynamaya gerek yok
    abi ben aldım motor için tek beyinli çıkıyor kutudan kutu üzerinde motosiklet fotosuda var ama aküyü yedi bitirdi başlangıçta 6 amperden az çekiyor ısındıktan sonra sabit 3.2 amper çekiyor ama akü 1 amperle şarj oluyor 5 bin devir civarıda başlıyor oda şarj yetişmiyor hiçbir şekilde birde boşuna far soketine elektrik gidiyor onu aküye aktarsak olay biticek

selami halojen düşünmüyorum çok akım çekiyor bizim apachecikler kaldıramaz okadar akımı Led olması lazım sizin hatırlattıgınız gibi dank etti tek kendimi düşünmemeliyim karşı taraf kör olur böyle bi led sistemiyle
    Çağatay kardeş aradım aradım night braker ın 35 ligi türkiyede hiç bi sitede yok belçika yada almanyada varsa getirtebilirm.Birde philips in motorsiklet için ürettigi motovision var bulabilirsem oda olabilir ...
    philips 55 watt değil mi bursada bir ara 35e satıyordu start motor 55 diye almadım

Motosikleti
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön dişli 10 lira arka dişlide 15 lira tabi yerine göre degişir.Ama genel olarak fiyat bu ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

http://produto.mercadolivre.com.br/M...3535w-c-nf-_JM

35ligide var ama biz bulabilirmiyiz mechul

ön dişli 10 lira arka dişlide 15 lira tabi yerine göre degişir.Ama genel olarak fiyat bu ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

http://produto.mercadolivre.com.br/M...3535w-c-nf-_JM

35ligide var ama biz bulabilirmiyiz mechul
    fiyatta kol gibiymiş 64 dolar
    ercan41 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ben aldım motor için tek beyinli çıkıyor kutudan kutu üzerinde motosiklet fotosuda var ama aküyü yedi bitirdi başlangıçta 6 amperden az çekiyor ısındıktan sonra sabit 3.2 amper çekiyor ama akü 1 amperle şarj oluyor 5 bin devir civarıda başlıyor oda şarj yetişmiyor hiçbir şekilde birde boşuna far soketine elektrik gidiyor onu aküye aktarsak olay biticek

philips 55 watt değil mi bursada bir ara 35e satıyordu start motor 55 diye almadım

yaw anlamadığım aynı zamanda biladerin çin malı scoterine bağladık 6 aydır kullanıyor ne akü bitmesi var nede şarj sıkıntısı
    acaba apache nin şarj etmesi çin malından dahamı az şarz ediyor

Motosikleti
    Ewt ya amcaoglunda mondial mr vulture xenon takılı 3 aydır kullanıyor tek marş alıyor motor hala bizim apacheler manyetodan 100 watt üretiyor onlar daha mı çokta problem yok

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Bende xenonu apachemde uzun süre kullandım ara ara akü ışığı yanıyordu bi keresinde aküyü baya bi azaltmıştı ayak marşıyla çözdüm onuda tek seferde başka bir sıkıntı çıkartmadı süreklide açık kullanıyordum motoru toparlıyım tekrar takmayı düşünüyorum.

yaw anlamadığım aynı zamanda biladerin çin malı scoterine bağladık 6 aydır kullanıyor ne akü bitmesi var nede şarj sıkıntısı
    acaba apache nin şarj etmesi çin malından dahamı az şarz ediyor
    abi işte iki kablo aküyü şarj ediyor oda toplamda 1 amper enerji üretiyor diğer kabloların hepsi fara gidiyor ön far ac çalıştığı için direk bağlı regülatör acyi dcye çevirip aküyü şarj ediyor 1 amperle regülatörü bulabilsem toplam iş saat sürmez

Ewt ya amcaoglunda mondial mr vulture xenon takılı 3 aydır kullanıyor tek marş alıyor motor hala bizim apacheler manyetodan 100 watt üretiyor onlar daha mı çokta problem yok
    100wattın hepsi aküye gitmiyor ki amper önemli burada sabit 3.2 amper çeken alete 1 amper enerji veriyorsun oda aküdeki olanı kullanıyor ve aküyü bitiyor

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    14 43 alacagına cbf al daha ıyı valla arka dişli oalrak 30 liraya da var 20 liraya da.. kalite olarak değişiyor heralde. toplamda 40 lira tutar heralde.
    TRANSALP XL700

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    14 43 alacagına cbf al daha ıyı valla arka dişli oalrak 30 liraya da var 20 liraya da.. kalite olarak değişiyor heralde. toplamda 40 lira tutar heralde.
    hacı vites araları uzasın istiyorum. yoksa cabuk haşat edecem ben bunu. 100 nasıl oldu anlamıyorum bu motorla bi bakıyorum kalktıktan sonra 80 olmuş redline giriyor.
    son hızı 10 15 artırmak, vites aralarınında uzamasını istiyorum.
    8 bin devirden sonra titriyor zaten bu meret ..
    # motosikletle.blogspot

Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi arkayı bende 43 yapayım diyorum yokuşta sıkıntı çıkar mı evin yolunda 2 km dik yokuş var

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS
    2 km dik yokuş nedir yaa küfür gibi

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler