TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Temmuz 2013, 14:11
ercan41 adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ya-varmis.html
Şöyle bişeyi nasıl yaparız hiç bir bilgi yok hakkında adı bile ne hala tam çözemedim arıyorum arıyorum yok
belki adını bulsam google dan detaylı bilgiler edine bilirim . power led , cree led yazıyorum hep yabancı siteler çıkıyor ya hong kong yada abd türkiyede nasıl hallediyorlar bu işi sahibinden de bi ilan gördüm 350 lira fiyat çekmiş böyle pahalıya mı mal oluyor?
gece bunu kullandığını düşünemiyorum..çok ciddi kaza sebebidir.. direkt olarak karşıdakinin gözünü alır,karşıdan gelen hiçbirşey göremez..sizi sollamak isteyen adamlarla kafa kafaya girerler.. sen apache nın aydınlatmasını begenmıyormusun ya? ben cok memnunum, helekı uzunlar geceyı gunduz yapıoo
Reklamlar
-
31 Temmuz 2013, 14:33
Benmeye begeniyorum cbf ile yola çıktıgımızda benim ısıgımla geziyormuşuz gibi hissediyorum ama iyiyi daha mükemmel hale getirmek isitiyorum bende takıntımıdır nedir illa biraz daha kullanmadıgım bi güç kenarda duracak
-
31 Temmuz 2013, 14:53
yuvarlak mercekli sis lambasına benzer bir lamba var fiyatıda uygun ondan takılabilir bir çift takacan varya süper aydınlatır
ben koruma demirine bağlamayı düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
bak mesela bunu buldum biraz pahalı ama 30 tl ile 50 tl arasındada var bunlardan
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h...-adet-88662769
-
31 Temmuz 2013, 14:54
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ya-varmis.html
Şöyle bişeyi nasıl yaparız hiç bir bilgi yok hakkında adı bile ne hala tam çözemedim arıyorum arıyorum yok
belki adını bulsam google dan detaylı bilgiler edine bilirim . power led , cree led yazıyorum hep yabancı siteler çıkıyor ya hong kong yada abd türkiyede nasıl hallediyorlar bu işi sahibinden de bi ilan gördüm 350 lira fiyat çekmiş böyle pahalıya mı mal oluyor?
bunu değilde motorun tamamına led döşesek belki 350 tlye mal olur led ve sürücüleri pahallı bişey değil fakat bunu yaparsan karşıda çevirme varken hiçbir polis seni kitlemeden bırakmaz night braker ve o tarz olan ampullerin 35 wattını da ingilterede görmüştüm o zamanlar bende motor yok diye almamıştım eğer tanıdık varsa getirtebilirsin
Sabri abi aslında far çok aşağıyı aydınlatıyor illa uzun açmak gerekiyor arabalar gibi olması için uzun açıncada karşıdan kulakların çınlıyor aslında xenon takmak için bir yol buldum fakat regülatörüde bulmak gerek şimdi statör bağlantılarından ikisi aküye geri kalanlarıda fara gidiyor bunun lehimlerini açıp hepsin aküye gönderip uygun bir regülatörde bulundu mu aküyü falan boşaltmaz fakat sorun regülatörü bulmakta
selo9115 adlı üyeden alıntı
yuvarlak mercekli sis lambasına benzer bir lamba var fiyatıda uygun ondan takılabilir bir çift takacan varya süper aydınlatır
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
bak mesela bunu buldum biraz pahalı ama 30 tl ile 50 tl arasındada var bunlardan
abi bunlar 55+55 watt motorun canına okur bunları hep endurolarda görüyorum ben
-
31 Temmuz 2013, 14:55
ooof kanka senin koruma demirinde şahane durur bunlar..
-
31 Temmuz 2013, 14:58
sabri 14 43 dişli alsak ne kadar mal olur. bilgin var mı..
-
31 Temmuz 2013, 15:01
Çağatay xenon bağlayabilirsin apache ye aküyü bitirmiyor yalnız bir şartla
aldığın xenon beyni motor için olacak ben araba için olanı taktım 1 hafta kullandım akü bitti
yani beyin ile alakalı regülatör ve statörle oynamaya gerek yok
-
31 Temmuz 2013, 15:05
selami halojen düşünmüyorum çok akım çekiyor bizim apachecikler kaldıramaz okadar akımı Led olması lazım sizin hatırlattıgınız gibi dank etti tek kendimi düşünmemeliyim karşı taraf kör olur böyle bi led sistemiyle
Çağatay kardeş aradım aradım night braker ın 35 ligi türkiyede hiç bi sitede yok belçika yada almanyada varsa getirtebilirm.Birde philips in motorsiklet için ürettigi motovision var bulabilirsem oda olabilir ...
-
31 Temmuz 2013, 15:07
xenon bağlayıp iyi birde far ayarı yaptırırsanız kulaklarınız çınlamaz
-
31 Temmuz 2013, 15:14
Çağatay xenon bağlayabilirsin apache ye aküyü bitirmiyor yalnız bir şartla
aldığın xenon beyni motor için olacak ben araba için olanı taktım 1 hafta kullandım akü bitti
yani beyin ile alakalı regülatör ve statörle oynamaya gerek yok
abi ben aldım motor için tek beyinli çıkıyor kutudan kutu üzerinde motosiklet fotosuda var ama aküyü yedi bitirdi başlangıçta 6 amperden az çekiyor ısındıktan sonra sabit 3.2 amper çekiyor ama akü 1 amperle şarj oluyor 5 bin devir civarıda başlıyor oda şarj yetişmiyor hiçbir şekilde birde boşuna far soketine elektrik gidiyor onu aküye aktarsak olay biticek
selami halojen düşünmüyorum çok akım çekiyor bizim apachecikler kaldıramaz okadar akımı
Led olması lazım sizin hatırlattıgınız gibi dank etti tek kendimi düşünmemeliyim karşı taraf kör olur böyle bi led sistemiyle
Çağatay kardeş aradım aradım night braker ın 35 ligi türkiyede hiç bi sitede yok belçika yada almanyada varsa getirtebilirm.Birde philips in motorsiklet için ürettigi motovision var bulabilirsem oda olabilir ...
philips 55 watt değil mi bursada bir ara 35e satıyordu start motor 55 diye almadım
-
31 Temmuz 2013, 15:17
Tsubasa adlı üyeden alıntı
ön dişli 10 lira arka dişlide 15 lira tabi yerine göre degişir.Ama genel olarak fiyat bu ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
http://produto.mercadolivre.com.br/M...3535w-c-nf-_JM
35ligide var ama biz bulabilirmiyiz mechul
-
31 Temmuz 2013, 15:20
ön dişli 10 lira arka dişlide 15 lira tabi yerine göre degişir.Ama genel olarak fiyat bu ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
http://produto.mercadolivre.com.br/M...3535w-c-nf-_JM
35ligide var ama biz bulabilirmiyiz mechul
fiyatta kol gibiymiş 64 dolar
-
31 Temmuz 2013, 15:22
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi ben aldım motor için tek beyinli çıkıyor kutudan kutu üzerinde motosiklet fotosuda var ama aküyü yedi bitirdi başlangıçta 6 amperden az çekiyor ısındıktan sonra sabit 3.2 amper çekiyor ama akü 1 amperle şarj oluyor 5 bin devir civarıda başlıyor oda şarj yetişmiyor hiçbir şekilde birde boşuna far soketine elektrik gidiyor onu aküye aktarsak olay biticek
philips 55 watt değil mi bursada bir ara 35e satıyordu start motor 55 diye almadım
yaw anlamadığım aynı zamanda biladerin çin malı scoterine bağladık 6 aydır kullanıyor ne akü bitmesi var nede şarj sıkıntısı
acaba apache nin şarj etmesi çin malından dahamı az şarz ediyor
-
31 Temmuz 2013, 15:25
Ewt ya amcaoglunda mondial mr vulture xenon takılı 3 aydır kullanıyor tek marş alıyor motor hala bizim apacheler manyetodan 100 watt üretiyor onlar daha mı çokta problem yok
-
31 Temmuz 2013, 15:32
Bende xenonu apachemde uzun süre kullandım ara ara akü ışığı yanıyordu bi keresinde aküyü baya bi azaltmıştı ayak marşıyla çözdüm onuda tek seferde başka bir sıkıntı çıkartmadı süreklide açık kullanıyordum motoru toparlıyım tekrar takmayı düşünüyorum.
-
31 Temmuz 2013, 15:45
yaw anlamadığım aynı zamanda biladerin çin malı scoterine bağladık 6 aydır kullanıyor ne akü bitmesi var nede şarj sıkıntısı
acaba apache nin şarj etmesi çin malından dahamı az şarz ediyor
abi işte iki kablo aküyü şarj ediyor oda toplamda 1 amper enerji üretiyor diğer kabloların hepsi fara gidiyor ön far ac çalıştığı için direk bağlı regülatör acyi dcye çevirip aküyü şarj ediyor 1 amperle regülatörü bulabilsem toplam iş saat sürmez
Ewt ya amcaoglunda mondial mr vulture xenon takılı 3 aydır kullanıyor tek marş alıyor motor hala bizim apacheler manyetodan 100 watt üretiyor onlar daha mı çokta problem yok
100wattın hepsi aküye gitmiyor ki amper önemli burada sabit 3.2 amper çeken alete 1 amper enerji veriyorsun oda aküdeki olanı kullanıyor ve aküyü bitiyor
-
31 Temmuz 2013, 15:46
Tsubasa adlı üyeden alıntı
14 43 alacagına cbf al daha ıyı valla arka dişli oalrak 30 liraya da var 20 liraya da.. kalite olarak değişiyor heralde. toplamda 40 lira tutar heralde.
-
31 Temmuz 2013, 16:19
sbr adlı üyeden alıntı
14 43 alacagına cbf al daha ıyı
valla arka dişli oalrak 30 liraya da var 20 liraya da.. kalite olarak değişiyor heralde. toplamda 40 lira tutar heralde.
hacı vites araları uzasın istiyorum. yoksa cabuk haşat edecem ben bunu. 100 nasıl oldu anlamıyorum bu motorla bi bakıyorum kalktıktan sonra 80 olmuş redline giriyor.
son hızı 10 15 artırmak, vites aralarınında uzamasını istiyorum.
8 bin devirden sonra titriyor zaten bu meret ..
-
31 Temmuz 2013, 16:21
sbr adlı üyeden alıntı
14 43 alacagına cbf al daha ıyı
valla arka dişli oalrak 30 liraya da var 20 liraya da.. kalite olarak değişiyor heralde. toplamda 40 lira tutar heralde.
abi arkayı bende 43 yapayım diyorum yokuşta sıkıntı çıkar mı evin yolunda 2 km dik yokuş var
-
31 Temmuz 2013, 16:27
2 km dik yokuş nedir yaa küfür gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler