TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Temmuz 2013, 16:00
çantayı söktüm direksiyonun sallantısı tamamen bitti bütün mesele çantadaymış boşuna o kadar telaş yapmışım cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim bütün mesele çanta ;)
Reklamlar
-
26 Temmuz 2013, 16:06
Tsubasa adlı üyeden alıntı
desene ali sen git tiger al :D
hacı benim diplomayı almaya gitmem lazım istanbula.
yol parası olmuş 75 lira + bayramdan sonraki haftaya kadar yer yok..
sonuçta 400 km filan istanbul oraya yakacagı max 60 lira 60 da dönüş 120 lira
yer yok otobüste yoksa otobusle gidecegim..
sen gelmeden bi kaç gün önce haber ver sabri bana =)
ben gelirken alıp getireyim sana diplomayı
-
26 Temmuz 2013, 16:23
sbr adlı üyeden alıntı
ben gelirken alıp getireyim sana diplomayı
vekalet vermek lazım sana o da 180 lira tutuyor..
yani daha pahalı.. =)
sen kendini getir başka bişi istemiyom :D
---------- Post added at 15:23 ---------- Previous post was at 15:21 ----------
bayar123 adlı üyeden alıntı
çantayı söktüm direksiyonun sallantısı tamamen bitti bütün mesele çantadaymış boşuna o kadar telaş yapmışım cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim bütün mesele çanta ;)
ne marka canta?
-
26 Temmuz 2013, 17:10
Artık bende tvs apache sahibiyim akşama fotoğrafları atıcam sıfır motor gelicek sürat motordan aldım kağıthanedeki ilk viteslim olcak tavsiyeniz neler nasıl kullanılcak ?
-
26 Temmuz 2013, 17:17
öncelikle rodajını düzgün yap motorun gücüüne kapılıp gazlama :D
bakımları sakın aksatma :D
kagıthanede sürat motor var orda ilyas var adamın hasıdır :D ona git
-
26 Temmuz 2013, 17:33
beyler yarınki iftara kaçta gideceksiniz? ortak bir yerden toplanıp öyle gidelim mi? ne dersiniz?
ya da diğer gruplardan toplanıp gidecek varsa onlara da dahil olunabilir? var mı bilginiz?
-
26 Temmuz 2013, 17:35
sllnbs.okn adlı üyeden alıntı
öncelikle rodajını düzgün yap motorun gücüüne kapılıp gazlama :D
bakımları sakın aksatma :D
kagıthanede sürat motor var orda ilyas var adamın hasıdır :D ona git
bi amca vardı iyi birisi belliydi gözlüklü muhabbetide felan kurduk güzel beğendim geceleri rüyalarıma giriyodu ya bide sarısına hastayım şuan rüyada gibiyim zaten
-
26 Temmuz 2013, 17:38
Kaangngr adlı üyeden alıntı
bi amca vardı iyi birisi belliydi gözlüklü muhabbetide felan kurduk güzel beğendim geceleri rüyalarıma giriyodu ya bide sarısına hastayım şuan rüyada gibiyim zaten
Sarısı candır ya
hayırlı olsun bu arada
-
26 Temmuz 2013, 17:49
Progressive adlı üyeden alıntı
beyler yarınki iftara kaçta gideceksiniz? ortak bir yerden toplanıp öyle gidelim mi? ne dersiniz?
ya da diğer gruplardan toplanıp gidecek varsa onlara da dahil olunabilir? var mı bilginiz?
anadolu yakası kartalda bulusucakmış
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
-
26 Temmuz 2013, 18:01
Sarısı candır ya
hayırlı olsun bu arada
Sarısı diğerlerinden çok farklı geldi gözüme Ama 2013 Yeşil Olaydı iyidi Genede eski kasa hoşuma gidiyor... Teşekkürler.
-
26 Temmuz 2013, 18:58
-
26 Temmuz 2013, 22:53
herkes ufak ufak gruplarla gitcek sanıyorum..kesin bir toplanma yeri belirlenmemiş uğur.. sen ben okan 3 apache kozyatagında buluşup..otobana bağlanabiliriz.. başka gelmek isteyen varsa buyurusn gelsin.. akşam 6 gibi çıkmak mantıklı geldi..ne dersiniz?
-
26 Temmuz 2013, 23:06
sbr adlı üyeden alıntı
herkes ufak ufak gruplarla gitcek sanıyorum..kesin bir toplanma yeri belirlenmemiş uğur.. sen ben okan 3 apache kozyatagında buluşup..otobana bağlanabiliriz.. başka gelmek isteyen varsa buyurusn gelsin.. akşam 6 gibi çıkmak mantıklı geldi..ne dersiniz?
abi bana uyar, aslında 5 te bile çıkabiliriz.. erken gidip orada takılırız..
bu arada otobandan mı gidelim yoksa e-5 mi ?
diğer apache tayfası araba ile gidecekmiş zaten. yakında olan varsa ortak bir yerden hep beraber gidelim..
-
26 Temmuz 2013, 23:23
abi bana uyar, aslında 5 te bile çıkabiliriz.. erken gidip orada takılırız..
bu arada otobandan mı gidelim yoksa e-5 mi ?
diğer apache tayfası araba ile gidecekmiş zaten. yakında olan varsa ortak bir yerden hep beraber gidelim..
aynen yusuflar falan atilla abının arabayla gıtcekmıs..benım sabah bursada bi işim var.. akşama döncem. ben garantı olsun diye 6 dedim. 5 gibi de cıkabılırız..otobandan gıdersek daha ıyı olur. cunku e5te hem yollar bozuk hemde kamyonlar tırlar biraz sıkıntılı.. dönüştede mutlaka feribotla dönüyoruz uğur sana görev veriyorum. feribot saatlerini sen bulacaksın çok geç olmadan istanbulda olalım.
-
26 Temmuz 2013, 23:39
-
27 Temmuz 2013, 00:36
sbr adlı üyeden alıntı
aynen yusuflar falan atilla abının arabayla gıtcekmıs..benım sabah bursada bi işim var.. akşama döncem. ben garantı olsun diye 6 dedim. 5 gibi de cıkabılırız..otobandan gıdersek daha ıyı olur. cunku e5te hem yollar bozuk hemde kamyonlar tırlar biraz sıkıntılı.. dönüştede mutlaka feribotla dönüyoruz
uğur sana görev veriyorum. feribot saatlerini sen bulacaksın
çok geç olmadan istanbulda olalım.
ben saati yok dolunca kalkıyor diye biliyordum ama şüpheye düştüm sen diyince :D
vee sonuç:
ya bu arada hayırdır? sabah bursa git - gel ? baya yorucu olacak senin için
bence gidişte de eskihisar'dan geçelim rahat iyi oluyor, ama dolanalım derseniz de uyarım
-
27 Temmuz 2013, 00:57
biz atilla abi yusuf ve ben arabayla gelicez. ama kaçta çıkıcaz nerden gidicez daha konuşmaadık büyük ihtimal otobandan gideriz sizlede mehmetcik vakfında buluşabiliriz. yarın atilla abiyle konuşayım netleşsin sabriyi arar haber veririm ona göre gideriz ok.
-
27 Temmuz 2013, 07:51
-
27 Temmuz 2013, 13:46
Ya bu titresimi azaltamayizmi 5 binden sonra gidon titriyo ya çözümü nedir ?
-
27 Temmuz 2013, 14:59
sana demedilermi cbf al bu motor titrer diye azalmaz o alışmaya çalış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler