shark egzoz alırsan bende alırım. takmasamda evde dursun dekor olarak kullanırım
shark egzoz alırsan bende alırım. takmasamda evde dursun dekor olarak kullanırım
Abi bizde shark egzoz almayı düşünüyoruz Güner'le beraber.
4 tane shar alsak adam heralde 50 liradan verir
80 liradan shark egzoz alırız diye düşünüyorum arkadaşlar.
benide unutmayin len
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------
Bu arada kirilmis catlamis zirildayan koeuma demirleri kaynak olur uygun fiyata
ben her hafta sonu cuma akşam çeşme gece dönüş cumartesi öğleden sonra çeşme pazar dönüş + çeşme içinde geziyorum yaklaşık 400-450 km yapıyorum her hafta sonu hafta içide 25 km.işe git gel yapıyorum.otobana her girdiğimde yavaş gidicem yormayayım motoru diyorum ama otobana girince motorda bende buna sadık kalamıyoruz ben 40 tl benzimle yaklaşık 340-350 km yol yapıyorum. bide biraz kılım motorsiklet konusunda sürekli dinlerim motoru.düşük vites yüksek devirde böyle çok az çan gibi bi ses geliyo ama bu sesin neren geldiğini bi türlü bulamadım.sürekli gelen bi ses de değil.motordan mı geliyo yoksa bi yerin vidası sıkı değil ordan mı geliyo bi türlü bulamadım.yada motorun içinden geliyo yani gelmesi doğal bi ses.
büyük ihtimal subap sesidir..
Abi tam olarak netleştirelim durumu benim taze motorcuyla konuşıyım bir o soktu benim aklıma da duruma göre dönüş yapıcam size. Baya bir shark alıcaz galiba :D
cumartesi akşamı iftar için piyanist irfanın adres ve telefonunu bilen varmı..burdan paylaşırmısınız..
shark egzozun sesini bir başka motorda dinledim teneke sesi geliyordu.
tiger takmak cok mantıklı ama pahalı o da ayrı bişi..
seste memnun olursanız. özellikle emre nin tiger gibi tok ses geliyorsa, bende alırım sharktan.
80 lira diye bi paraya almış o elaman kanuniye takmış ama..
# motosikletle.blogspot
zuhaha nerden gordun olum ya kopardin beni
Arkadaşlar bu apaçilere maxxis lastik takan kullanan yada bilgisi olan varmı bu lastik hakkında ?
kasma yok orjinal
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...21548923/detay
şuna bi baksanız yoshimura diyor büyük ihtimal hepsi cakmadır.
Tsubasa bu bildiğimiz shark egzos zannedersem yoshimura stickerı yapıştırmışlar.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)