aynen hacım. üsküdar tarafları olsun derim ben. iftardan sonra da çamlıca tepesi yaparız.
aynen hacım. üsküdar tarafları olsun derim ben. iftardan sonra da çamlıca tepesi yaparız.
1-selo
2-yusuf
3-sabri
4-nihat
5-atilla
6-zerzura
7-?????
edit: iftar 25 temmuza yani birgün sonrasına atılmıştır bilginize
İlanlara bakarken şu motora rastladım, bizden biri alsa ya ne güzel olur Ama benzinliği olması lazım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-gorulmeye-deger-binmeye-doyamiyacaginiz-bakimli-bmw-131800898/detay
Çok temiz bakılmış gibi duruyor. Jantlar beni benden aldı.
27 temmuzda,da karamürselde piyanist irfanın daveti var. geçen sene atilla abi ile katılmıştık müsaitseniz bu senede katılalım. ben şahsen gitmeyi düşünüyorum
Arkadaslar akdeniz universitesinde ogrenciyim tvs almak istiyorum ancak 1500e yakin birikmisim var 2000tl kadar kredi verirler mi bana?ya da alsam senetle falan alabilir miyim antalyada tvs apache satan var mi 2.el?2012 ve 10bini gecmemia istiyorum ehliyetim var korumalari tamamliycam.yaz sonuna dogru alicam motoru
evet arkadaşlar 25 temmuzda yapacağımız iftarı 27 temmuzda karamürselde yapmayı planlıyoruz tabi geleceklerin onayını almam lazım
varmı bi itirazı olan ben oraya gitmem veya gidemem diyen
duruma göre hareket edecez
liste bu şekildeydi herhalde aynı
1-selo
2-yusuf
3-sabri
4-nihat
5-atilla
6-zerzura
7-?????
evet Çağatay var
ercan 41 var
hadi bakalım beyler dökülün
sbr nihatın motoru toplanmaya başlanmış iftara kadar yetişir herhalde
inşallah yetişir kanka.. o şimdi apachelere artçı olmak istemez
güzel bi iftar olacak gibi..
alıntıdır;
ÇORBA
KIYMALI+KUŞBAŞILI+SUCUKLU,KAŞARLI PİDE
SALATA
TATLI
İÇECEK
Temel menü bu şekildedir ve kişi başı ücret 20 liradır
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/etki...etlisiniz.html
yok la kimseyi silmedim ben iyide zaten ekli değilmiş ki
uğur sen kendini eklememişsinki dur ekliyim
yanlış eklemişim, alıntıya eklemişim
cahillik işte
1-selo
2-yusuf
3-sabri
4-nihat
5-atilla
6-zerzura
7-xanka
8:progressive
:???
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
abi videoya bakın ya ulan koptum yemin olsun
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)