herkeze selam ramazanın neredeyse yarısı olacak. daha iftar organizasyonu lafı eden yok. irfan abi duy sesimizi.
herkeze selam ramazanın neredeyse yarısı olacak. daha iftar organizasyonu lafı eden yok. irfan abi duy sesimizi.
kimmiş o yumrukla depoyu yamultan babayiğit?
bende merak ettim şimdi ben çekiç düşürmüştüm de az ezilmişti adam yumrukla nasıl yamultmuş çok garip
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
atilla abi bende şimdi tam ondan bahsedecektim Yusuf ile beraber konuşmuştuk toplanalım diye
evet beyler 24 temmuz çarşamba akşamı iftar için toplanıyoruz buradan herkez davaetlidir
organizasyon şöyle:
Üsküdar sahilde biryerde (tam biyer düşünmedik) lahmacuncu bulup 3 lahmacun 1 ayran şeklinde düşündük veya doymayan olursa 4 lah.olur
hem fiyat olarakta hesaplı olur gelen olur gelemeyen olur kimseyi sıkıştırmamak lazım
ödeme alman üsülü olacak
maksat buluşmak kaynaşmak birlik beraberlik olsun istedik
ben listeyi düzenliyorum gelmek izteyenler ismini listeye yazsın ben kimseyi tanımıyorum yabancılık çekerim diye kimse düşünmesin lütfen herkes gelsin
1:selo9115
2:ysfist
pampa beni yazmamışsın ayıp etmişsin
atilla abi gonuller ayni frekansta bak :-) umariz vakit sana uyar ;-)
selo lahmacun falan demis ama o konusulur yine..
celikatli nihat da geliyor.
güncel liste;
1-selo
2-yusuf
3-sabri
4-nihat
5-atilla???
6????
yok kanka olurmu öyle şey önce bir soralım belki bir işin vardır o güne senin adına karar vermiyim dedim
istersen yazayım bak
sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri sabri
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
evet lahmacun lafın gelişi isteğen dürüm de yiyebilir pidede veya başka birşeyde yiyebilir hani adı olsun diye belirttim
Usta daha bilmiyorumki ona ona nasil.mesaj atcami yeniyim forumda ogrencem insallah avas yavas
Saol abi eyvallah hosbulduk tam bi aile ortami var bende aliscam insallah yakinda.selamin aleykum bu arada herkese
Atatürk sanayi sitesinde tanıdık bir usta ile görüştüm getir bakalım dedi akşam iş çıkışı götürecem inşallah halledebilir.
---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
Depoya birşey düşşe çizilir ve belli olur ben yumruk diye tahmin ediyorum çünkü çizik falan yok hayvan çok piyasada denk gelseydim o yumruğu yüzüne geçirirdim şerefsizin.
sabri kanka avatarım nasıl olmuş mu
evet listeyi güncel tutmak lazım
1-selo
2-yusuf
3-sabri
4-nihat
5-atilla???
6????
hadi beyler ne oldu size yaw gezilere katılmak isteğen arkadaşlar vardı
Beykozlu vardı bitane nerde la o
gerçi iş saati belki çalışıyorlardır iftardan sonra görecez bakalım
arkadaşlar ben 24 temmuzda başka bir yere davetliyim. bigün önce veya sonra yapsak olmazmı..uygun fiyatlı iftar menüsü yapan yerler var. alternatiflere açığız. teklifi olan varsa buyursun.listenin altını dolduralım beyler. sonra keşkem geleydim demeyin..
1-selo
2-yusuf
3-sabri
4-nihat
5-atilla
6- ?
7- ?
8- ?
9- ?
10-?
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)