TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Temmuz 2013, 21:38
sbr adlı üyeden alıntı
valla bende hatırlamıyorum nasıl söndürüldüğünü..
yeni kasa apachelerle birlikte cbf ler iyice anladı apachenin gücünü.. artık cbfler apache lere gaz basmıyor
yağ seviyesi normal. zaten filtre kısmı 100gr yağ alıyor hemen hemen.. o kadar yagı koymazsanda çok birşey olmaz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
pırıl pırıl çıkacak yağın.. 800gr cıkacak korkma
kontak acıkken göstergedeki 2 butonada 20 sn basılı tutun arıza lambası bşkere yanacak 20 sn sonra elinizi butonlardan cekmedne kontağı kapatın sönüyor. yol üstü honda bayisin sormustum nasıl zormu kapatılıyo diye zor sen yapamazsın ırak motoru bi yparız demişti adi para koparacak menffat olmus alayı.. sabri usta sana anlatmıstım sıkıntıyı haftaya kadar binsem sorun cıkarmı acaba şanzumanda falan güncel biniyiorum işe gelip gidiyorum falan bu gün akşam gelirken yine 2 ye attım gecmedi kendi boşa attı vites
Reklamlar
-
16 Temmuz 2013, 21:39
tumasu adlı üyeden alıntı
kontak acıkken göstergedeki 2 butonada 20 sn basılı tutun arıza lambası bşkere yanacak 20 sn sonra elinizi butonlardan cekmedne kontağı kapatın sönüyor. yol üstü honda bayisin sormustum nasıl zormu kapatılıyo diye zor sen yapamazsın ırak motoru bi yparız demişti adi para koparacak menffat olmus alayı.. sabri usta sana anlatmıstım sıkıntıyı haftaya kadar binsem sorun cıkarmı acaba şanzumanda falan güncel biniyiorum işe gelip gidiyorum falan bu gün akşam gelirken yine 2 ye attım gecmedi kendi boşa attı vites
unutmayın bunu :D yarın bana lazım olacak :D
-
16 Temmuz 2013, 21:41
arkadaşlar bugün 2013 model yeni kasa aldım bende ama bu plaka ruhsat işini nasıl yapacağım
-
16 Temmuz 2013, 21:44
ged34 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün 2013 model yeni kasa aldım bende ama bu plaka ruhsat işini nasıl yapacağım
önce sigortanı yaptırıp. sonra şöförler dernegine dosya actırıp. emniyete gideceksin. sonra da plakan ruhsatın cıkacak..
-
16 Temmuz 2013, 21:51
Tsubasa adlı üyeden alıntı
unutmayın bunu :D yarın bana lazım olacak :D
unutulurmu bu aramadığım yer kalmadı :D getir yapalım dedi alayı sen yapamazsın karısık bilmem ne vs.. bilmeyen arkadaslarıda bilgilendirelim kimi takıntı yapıyor yaptırıyor basit bişey için para ödemesinler
-
16 Temmuz 2013, 21:52
eyvallah sigortayı yaptırdım ek1 dosyayıda hazırladım gerisi randevu çok bekletiyorlar falan dediler
-
16 Temmuz 2013, 22:10
ged34 adlı üyeden alıntı
eyvallah sigortayı yaptırdım ek1 dosyayıda hazırladım gerisi randevu çok bekletiyorlar falan dediler
sen kendin yap. git bekle sırada beklersen beklersin.
boşuna muameleciye 100 lira kaptırma..
bana 400 liraya hepsini halederim dedi.
ben kendim balıkesirde 290 lira hepsini halettim..
-
16 Temmuz 2013, 22:59
ewt ali abi 800 gr yağ çıkması büyük olasılık benimde öyle çıktı.benim civatadaki mıknatısa baya çapak toplanmıştı .
-
16 Temmuz 2013, 23:31
tumasu adlı üyeden alıntı
çok önemli birşey çıkacağını sanmıyorum ama sen yinede vitese nazik davran.vites geçmeyince pedalı zorlama,gaz ve debriyajla oynayarak vites değiştirmeye çalış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Tsubasa adlı üyeden alıntı
en büyük rakibin benim motor olacak. tabi satmazsam.. =)
motoru satıyorum dedıgın gun yanındayım. kapışmadan satarsan gözüm açık giderim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
apache'ye gell
-
17 Temmuz 2013, 00:26
herkese kolay gelsin, ankarada yaşıyorum tvs apache kullandım daha önce ama nisandan temmuza kullandım nisanda bile çalıştırırken çok zorlanıyordum bunun bi çözümü var mıdır? ben tekrar apache almak istiyorum çok seviyordum sattım büyüteceğim diye kawasaki er6 f aldım onu da abime kaptırdım şimdi tekrar apache düşünüyorum bu soğuk olayını halledersem ama halledemezsem cbr 125 alacağım enjeksiyonlu olduğu için soğukta da rahat çalışıyor. var mıdır soğuk memlekette apache kullanan yardım edecek arkadaşlar
-
17 Temmuz 2013, 00:38
şu kırmızı tuş sıkıntısını bir tek ben mi yaşadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
ali taş adlı üyeden alıntı
herkese kolay gelsin, ankarada yaşıyorum tvs apache kullandım daha önce ama nisandan temmuza kullandım nisanda bile çalıştırırken çok zorlanıyordum bunun bi çözümü var mıdır? ben tekrar apache almak istiyorum çok seviyordum sattım büyüteceğim diye kawasaki er6 f aldım onu da abime kaptırdım şimdi tekrar apache düşünüyorum bu soğuk olayını halledersem ama halledemezsem cbr 125 alacağım enjeksiyonlu olduğu için soğukta da rahat çalışıyor. var mıdır soğuk memlekette apache kullanan yardım edecek arkadaşlar
iğnedeki segmanı en aşağıya alacaksın kışın bile jiklesiz çalıştırılıyormuş bende daha yeni yaptım bakalım görücez
-
17 Temmuz 2013, 00:53
M.balibey adlı üyeden alıntı
şu kırmızı tuş sıkıntısını bir tek ben mi yaşadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
iğnedeki segmanı en aşağıya alacaksın kışın bile jiklesiz çalıştırılıyormuş bende daha yeni yaptım bakalım görücez
iğnedeki segmanı anlamadım desem çok cahil olur muyum?
-
17 Temmuz 2013, 01:11
-
17 Temmuz 2013, 01:15
bizde öğrene öğrene geldik dahada çok yolumuz var
karbüratörü söküyorsun üstte turkaz bir kapak var onu açınca karşına diafram denen lastik parça geliyor onu elinle çekince çıkar alttaki plastiğe bağlı iğneyi göreceksin onuda iki vidayı söküp iğneyi çıkarıyorsun segmanı göreceksin zaten yanlız ben aptallık ettim en üste almışım hiç çalışmadı ne küfür ettim meğerse en aşağıya alacakmışım ertesi günü anladım
anladım hocam o ben bi ustaya yaptırırım artık bu işlemi sanırım da teşekkürler
-
17 Temmuz 2013, 01:32
anladım hocam o ben bi ustaya yaptırırım artık bu işlemi sanırım da teşekkürler
usta en iyisi iğnenin segmanı en aşağıya gelicek dersin her usta başka bişey diyor buna ben anlatamıyordum adamlara
-
17 Temmuz 2013, 02:04
usta en iyisi iğnenin segmanı en aşağıya gelicek dersin her usta başka bişey diyor buna ben anlatamıyordum adamlara
anladım çok teşekkürler , bi usta da bana rölantiyi 2500 e getir o zaman çok rahat çalışır soğukta demişti biraz fazla yakar ama demişti doğru mudur?
-
17 Temmuz 2013, 02:34
s.a abiler kardeşler apachenin 2013 modeli satılmaya başladı peki 2012 modelleri satışı daha ne kadar sürecek ben kışa anca alabilirim anca bilgisi olan varmı acaba ?
-
17 Temmuz 2013, 03:44
anladım çok teşekkürler , bi usta da bana rölantiyi 2500 e getir o zaman çok rahat çalışır soğukta demişti biraz fazla yakar ama demişti doğru mudur?
fazla ısınmaya sebebiyet verir hava soğtmalıda ne olur bilmem ama su soğutmalı olsa fazla hararet conta yaktırır çoğu zaman
okan ILKIN adlı üyeden alıntı
s.a abiler kardeşler apachenin 2013 modeli satılmaya başladı peki 2012 modelleri satışı daha ne kadar sürecek ben kışa anca alabilirim anca bilgisi olan varmı acaba ?
serkanapache onu en iyi bilen kişidir
-
17 Temmuz 2013, 08:41
çağatay kırmızı tuş sıkıntısını biraz açarmısın. motor ısınınca hiçmi çalışmıyor. yoksa kesiklikmi yapıyor? her zmanmı yapıyor biraz anlatırmsıın
-
17 Temmuz 2013, 09:28
Depo Göçüğü Hakkında
Arkadaşlar şerefsizin biri motorsikletimin deposuna yumruk atmış ve hafif bir göçük var depo da bu göçük düzelir mi sanayi de kaportaclıarda biraz araştırdım düzelir ama boyası kalkar diyorlar bende boyası kalksın istemiyorum zira yaptırmam daha iyi bir kaç ustada orjinal yetkili servislerde renault vs gibi yerlerde vakumlu alet olduğunu zarar vermeden düzelttiğini söyledi.Daha önce başına böyle birşey gelen var mı bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler