tamamen surucunun aptalligi
ineye carpmadan az geride suruyu goruyor hizini yavaslatsaydi durabilirdi
isin ilginc yani videodaki tarih
bugün motorum hiç yapmadığı bi şekilde beni yolda bıraktı. çalıştırdım bi 5-6 km gittikten sonra debriyaja bastığım gibi stop etti. çalışmadı uzun süre vurdurduk biraz çalıştı ama gazı kestiğim gibi yine gitti. bi yere kadar getirdim bu sefer çalıştı rolantide 1-2 dk çalıştırdım falan sonra eve giderken tekrar stop etti. jikleyi de denedim. jikleyle direk stop ediyo. aynısı dün de olmuştu önemsememiştim. dün 1-2 kez çalışmadı sonra çalıştıktan sonra bir gün sorunsuz getirdi. 2 gün önce hiç almadığım bi yerden benzin aldım, acaba benzinden yapıyo olabilir mi ve ya buji. bujiye de baktım hiç sorunu var gibi durmuyodu. çıkarmadan tabi
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
arkadaş da benzin karbüratöre inmiyodur dedi. üstünde 1-2 tepindim sonra çalıştı :D ana tahliye hortumu mu bahsettiğin?
Sabri abi senin ayaklar nerde?
Selami abi senide şikayet edicem hani plaka Seviyorum sizleri abilerim benim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Depodan karburatör'e giden hortumdan bahsediyorum. Belki de kıvrılmış olabilir. Bir kontrol etmenizde fayda var.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Sabri abi seni reklam yapıyorlar. Para istemen lazım bunlardan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31503652/detay
harbiden ya önce isotlar şimdide bunlar ne kadar çok seviliyormuşuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:39 ----------
motor benim. arka lastik pirelli dura traction 90 90 18.. lastikten çok memnunum. çok kalın dişleri olmasına rağmen yolu iyi tutuyor fakat bazen teker yapıyım derken patinaja düşüyo
TRANSALP XL700
İlan sahibini tanımıyorum ancak fiyat çok uygun geldi. Belki birinin işine yarar:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31570283/detay
valla bedavaya veriyo. alalım dursun kenarda köşede
Yedek parça yaparız :D
Ya bi taraftan da üzülüyorum. Piyasayı katlediyorlar böyle. Ben de diyorum ki benim motoru 3.500e koysam bi günde satarım :D
aynen benim motorumda 2012 model 15000km de.. verdigim emegın haddi hesabı yok ama karşı tarafa anlatamazsın..motoru alalı 1 sene oldu, 600liraya yakın bakım masrafı yapmışımdır..ama karşı taraf buna bakmaz..motorun ederi 3500 lira maalesef.. pekı ben napıyorum? satmıyorum keyfini çıkarıyorum
s.a tvs ciler benimde 2011 model bi makinam var . 22 binde ama son 1 haftadır biraz sıkıntı yaşatmaya başladı . Gecen hafta ipne 10 40 yag katıp yağını değiştim.Daha önceleride motul 10 40 kullanıyodum ama bu son yağ değişimimden sorna sesi biraz değişti inceldi gibime geldi ve vites geçişlerinde sıkıntı yaşamaya basladım 4 le giderken vites küçülteceğimde düşmüyo bazen arada kalıyo baya zorlayınca düşüyo bazende 1 e geçmiyo ve kalkarken hafif bi ses geliyo lıkırtı gibi sağ alt taraftan vites pedalının orlardan servisi aradım full bu aralar haftaya getir dedi başka motor servislerinede bırakmak istemiyorum bu sıkıntı neden olabilir yardımcı olursanız cok sevinirim .
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)