yavaş gideriz sorun olmaz. hem ben acemiyim hızlı gidemem
valla yüreklendirdiniz beni iki cümleyle çok teşekkür ederim. o halde ben çıkıp biraz alıştırma turu atayım. yokuşlarda motoru kaldırmakta zorlanıyorum arkaya kaçırıyorum . bunun üzerinde yoğunlaşacam kazasız belasız dönerim inşallah . hayırlı geceler .
frenle destekle debriyajı kavrama yerine kadar bırak devrin düştügünü anlıcan hafif gaz hafif hafif te debriyajı bırak kalk geri kaçmazsın
Bizim motorun gidonun eğilme ihtimali nedir? Ya da gidonda elciklerde titreşim arttı gibi, bunun sebebi ne olabilir?
Düzeltme: gidon değil şu amortisör demirlerinde eğilme söz konusu olabilir mi? Sert çukura girmelerde vs?
arkadaşlar bizim 9000 km de bir tvs var düz yolda 110 km den yukarı çıkmıyor ön dişili 1 diş büyük normalde daha fazla sürat yapması lazım sizin makinalarda hız nedir yazarmısınız
benimki orjinal zinciri ayarlı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
dostum bu çantayı shadın ledli tablasıyla kullanabilir miyiz ikincisi artçı sırtını yaslasa çanta yerinden çıkar mı daha çok kız arkadaşım için istiyorum çantayı
herkeze hayırlı ramazanlar arkadaşlar... enes nerelerde son sayfalarda hiç göremedim..bilgisi olan varmı...okul tatil olunca memlekete dönmüş olabilirmi.
bende arabaya terfi ettim. motorumuz olmasada muhabbetimiz olsun. ilerde motor yine olur nasıl olsa... iftar organizayonu yokmu arkadaşlar. irfan abinin teklif yapmasınımı bekliyorsunuz yoksa. sesimizi duy irfan abi. geçen seneki org çok güzeldi. devamını bekliyoruz.hem busene erken gidip sahilinde tadını çıkarmak istiyorum.
motoru olmayan ve gitmek isteyen olursa yada motorla gitmek istemeyen araba boş 3 kişi kontenjan var. gelmek isteyen olursa.
evet abi seni de aramızda görmek isteriz her zaman. iftar için organizasyon bekliyoruz ama henüz erken daha dün bir bugün iki
çağatay kardeşim foto cekmek için motora gidip takıp göstereyim belki daha iyi olabilir.
genelde alt tablalar standart tek tırnaklı oluyor.
---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:05 ----------
Yeni kasa tvsye çanta olur mu diye merak edenler için
sonuç olarak ben cok gezen biri oldugum için kamptı gezmeyi seyahat filan. canta cok gerekli benim için.
sonuçta bizim motorun ruhuna biraz ters gelen bi yaklaşım canta işi. ama tak cıkar olayı olduktan sonra sorun değil hertürlü kullanılabiliyor ..
türk malı denilen ARWİC 46 Litre. dediğm gibi emsallerine göre geniş olarak değil. yüksek bir canta. bu daha iyi bir secim olmuş canta için.
kalitesi shad gibi. orta sınıf bir çanta ama iş göreceginden şüpheniz olmasın.. sadece alt tablası biraz dandik geldi
ses ve oynama yapmıyor, bugun 12 kg civarı bişi taşıdım. gayet iyiydi savrulma yada yalpalama yapma hızım ise 80 civarı idi..
resimleri atayım...
# motosikletle.blogspot
benimde tahminim olur yönünde yaslanma konusuna ne dersin sonra hem çantayı hemde kızı yerden toplamayalım
sağ ön pegide cıvata ve somunlu yapabildin mi ben araya somunu sığdıramadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
sabri abi ngk buji aldım değiştireyim diyorum sorun çıkarır mı bosch bulamamış çocuk
cagatay keske bosh bulsaydin 10 kisiden 8 i ngk takmi fakat memnun kalmamis bi ara ben cok arastirdiydim
sonra bosh aldim taktim
ngk takman icin ve saglikli calismasini performans saglamasini istiyorsan
birkac parcanin degismesi lazim atesleme bobini kondansator v.s v.s
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
ama aldiysanda tak kullan bakalim zarari olmazda zaten farki anlarsin
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)