Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yavaş gideriz sorun olmaz. hem ben acemiyim hızlı gidemem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hokka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 200 FI 4V
    valla yüreklendirdiniz beni iki cümleyle çok teşekkür ederim. o halde ben çıkıp biraz alıştırma turu atayım. yokuşlarda motoru kaldırmakta zorlanıyorum arkaya kaçırıyorum . bunun üzerinde yoğunlaşacam kazasız belasız dönerim inşallah . hayırlı geceler .

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    frenle destekle debriyajı kavrama yerine kadar bırak devrin düştügünü anlıcan hafif gaz hafif hafif te debriyajı bırak kalk geri kaçmazsın

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabri tüy mü dagıtıyor muş?
    sabri bana da tüy ver bende isterim..
    telefonun azizliği

Progressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    Bizim motorun gidonun eğilme ihtimali nedir? Ya da gidonda elciklerde titreşim arttı gibi, bunun sebebi ne olabilir?

Düzeltme: gidon değil şu amortisör demirlerinde eğilme söz konusu olabilir mi? Sert çukura girmelerde vs?

Alıntı Progressive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim motorun gidonun eğilme ihtimali nedir? Ya da gidonda elciklerde titreşim arttı gibi, bunun sebebi ne olabilir?

Düzeltme: gidon değil şu amortisör demirlerinde eğilme söz konusu olabilir mi? Sert çukura girmelerde vs?
    amortisör demiri hangisi tam anlamadım fakat sert çukurda girdim hatta arazi sürüşü de yaptım eğilme keçelerden kaçırma yok

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    arkadaşlar bizim 9000 km de bir tvs var düz yolda 110 km den yukarı çıkmıyor ön dişili 1 diş büyük normalde daha fazla sürat yapması lazım sizin makinalarda hız nedir yazarmısınız

Alıntı gv650i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bizim 9000 km de bir tvs var düz yolda 110 km den yukarı çıkmıyor ön dişili 1 diş büyük normalde daha fazla sürat yapması lazım sizin makinalarda hız nedir yazarmısınız
    düzde 122 123 daha fazla gitmiyor fakat karbüratör ayarsız benim

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    120 yi geçiyor düzlükte genelde. 75 kg yim ama

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düzde 122 123 daha fazla gitmiyor fakat karbüratör ayarsız benim
    Alıntı zerzura adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    120 yi geçiyor düzlükte genelde. 75 kg yim ama
    dişlileriniz orjinal mi değişiklik varmı

benimki orjinal zinciri ayarlı

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------

arwic çantayı bizim motorda merak edenler için. 2 gündür motora binemiyorum malum sıcaklar fena..
    motorun üstünde de foto cekip atıcam .. 2tane kaskı rahatlıkla alıyor hatta yanına eldiven ıvır zıvırda alıyor.
    dediğim gibi shadın kalitesinde plastik kalitesi olarak. ama bir kappa givi gibi kalın değil. bana bir de alt tablası biraz dandik geldi.
    ama alt tabla standart oldugu için kırıldıgında başka bir marka ile alınıp takılabilir. örnegin kappanın alt tablası 45 lira.. ama 84 liraya aldıgım bir canta fazlasıyla iş görür diye düşünüyorum
    diğer markalardaki gibi tak cıkarlı olması zaten olayı bitiriyor.. normalde cantayı takmıyorum anca kamp ve alışverişe giderken takıyorum. ses yada tıkırdı cıkarmıyor.

http://s1307.hizliresim.com/1c/9/q1xmr.jpg
    http://p1307.hizliresim.com/1c/9/q1xpq.jpg
    http://s1307.hizliresim.com/1c/9/q1xtm.jpg
    dostum bu çantayı shadın ledli tablasıyla kullanabilir miyiz ikincisi artçı sırtını yaslasa çanta yerinden çıkar mı daha çok kız arkadaşım için istiyorum çantayı

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Orjinal benim ki.

atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    herkeze hayırlı ramazanlar arkadaşlar... enes nerelerde son sayfalarda hiç göremedim..bilgisi olan varmı...okul tatil olunca memlekete dönmüş olabilirmi.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı atillapasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze hayırlı ramazanlar arkadaşlar... enes nerelerde son sayfalarda hiç göremedim..bilgisi olan varmı...okul tatil olunca memlekete dönmüş olabilirmi.
    ooo Atilla abi asıl sen nerelerdesin enes bisiklete terfi etti, biliyorsundur belki ara sıra gelir, genel bir yorum yapar çıkar
    TRANSALP XL700

atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    bende arabaya terfi ettim. motorumuz olmasada muhabbetimiz olsun. ilerde motor yine olur nasıl olsa... iftar organizayonu yokmu arkadaşlar. irfan abinin teklif yapmasınımı bekliyorsunuz yoksa. sesimizi duy irfan abi. geçen seneki org çok güzeldi. devamını bekliyoruz.hem busene erken gidip sahilinde tadını çıkarmak istiyorum.

motoru olmayan ve gitmek isteyen olursa yada motorla gitmek istemeyen araba boş 3 kişi kontenjan var. gelmek isteyen olursa.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    evet abi seni de aramızda görmek isteriz her zaman. iftar için organizasyon bekliyoruz ama henüz erken daha dün bir bugün iki

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Atilla abi H.geldin.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimki orjinal zinciri ayarlı

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------

dostum bu çantayı shadın ledli tablasıyla kullanabilir miyiz ikincisi artçı sırtını yaslasa çanta yerinden çıkar mı daha çok kız arkadaşım için istiyorum çantayı
    çağatay kardeşim foto cekmek için motora gidip takıp göstereyim belki daha iyi olabilir.
    genelde alt tablalar standart tek tırnaklı oluyor.

---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:05 ----------

Yeni kasa tvsye çanta olur mu diye merak edenler için
    sonuç olarak ben cok gezen biri oldugum için kamptı gezmeyi seyahat filan. canta cok gerekli benim için.
    sonuçta bizim motorun ruhuna biraz ters gelen bi yaklaşım canta işi. ama tak cıkar olayı olduktan sonra sorun değil hertürlü kullanılabiliyor ..
    türk malı denilen ARWİC 46 Litre. dediğm gibi emsallerine göre geniş olarak değil. yüksek bir canta. bu daha iyi bir secim olmuş canta için.
    kalitesi shad gibi. orta sınıf bir çanta ama iş göreceginden şüpheniz olmasın.. sadece alt tablası biraz dandik geldi
    ses ve oynama yapmıyor, bugun 12 kg civarı bişi taşıdım. gayet iyiydi savrulma yada yalpalama yapma hızım ise 80 civarı idi..
    resimleri atayım...

M.balibey bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

çağatay kardeşim foto cekmek için motora gidip takıp göstereyim belki daha iyi olabilir.
    genelde alt tablalar standart tek tırnaklı oluyor.

---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:05 ----------

Yeni kasa tvsye çanta olur mu diye merak edenler için
    sonuç olarak ben cok gezen biri oldugum için kamptı gezmeyi seyahat filan. canta cok gerekli benim için.
    sonuçta bizim motorun ruhuna biraz ters gelen bi yaklaşım canta işi. ama tak cıkar olayı olduktan sonra sorun değil hertürlü kullanılabiliyor ..
    türk malı denilen ARWİC 46 Litre. dediğm gibi emsallerine göre geniş olarak değil. yüksek bir canta. bu daha iyi bir secim olmuş canta için.
    kalitesi shad gibi. orta sınıf bir çanta ama iş göreceginden şüpheniz olmasın.. sadece alt tablası biraz dandik geldi
    ses ve oynama yapmıyor, bugun 12 kg civarı bişi taşıdım. gayet iyiydi savrulma yada yalpalama yapma hızım ise 80 civarı idi..
    resimleri atayım...
    http://p1307.hizliresim.com/1c/b/q35bd.jpg
    http://n1307.hizliresim.com/1c/b/q35dy.jpg
    http://k1307.hizliresim.com/1c/b/q35fx.jpg
    http://k1307.hizliresim.com/1c/b/q35gl.jpg
    http://n1307.hizliresim.com/1c/b/q35j6.jpg
    benimde tahminim olur yönünde yaslanma konusuna ne dersin sonra hem çantayı hemde kızı yerden toplamayalım

sağ ön pegide cıvata ve somunlu yapabildin mi ben araya somunu sığdıramadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

sabri abi ngk buji aldım değiştireyim diyorum sorun çıkarır mı bosch bulamamış çocuk

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    cagatay keske bosh bulsaydin 10 kisiden 8 i ngk takmi fakat memnun kalmamis bi ara ben cok arastirdiydim
    sonra bosh aldim taktim
    ngk takman icin ve saglikli calismasini performans saglamasini istiyorsan
    birkac parcanin degismesi lazim atesleme bobini kondansator v.s v.s

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

ama aldiysanda tak kullan bakalim zarari olmazda zaten farki anlarsin

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler