TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Haziran 2013, 00:07
Makifbag adlı üyeden alıntı
[/COLOR]http://www.hudsonderi.com/?urun-3311-Venom-VF-344-Full-Face-34-Siyah.html
beyler bu kask ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum. benim apache yeni kasa gri olandan. bu kask ile renk uyumu da çok harika. ayrıca venom marka olması da artısı tabi ama tecrübeli arkadaşlarımızın fikirleri daha önemli benim için
Kaskın fiyatı iyi güzel ama renkli bir kask almanı tavsiye ederim. Gözüne köpek sıçmış sürücüler zaten bizleri görmüyor, full takım aynı renk giyinerek kamufle etmeyelim bence kendimizi.
İmkan varsa Scorpion Exo750'lere bir bak. En azından fiberglass malzemeden yapılma. Daha güvenli bir kask.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Reklamlar
-
28 Haziran 2013, 00:44
Twin adlı üyeden alıntı
Kaskın fiyatı iyi güzel ama renkli bir kask almanı tavsiye ederim. Gözüne köpek sıçmış sürücüler zaten bizleri görmüyor, full takım aynı renk giyinerek kamufle etmeyelim bence kendimizi.
İmkan varsa Scorpion Exo750'lere bir bak. En azından fiberglass malzemeden yapılma. Daha güvenli bir kask.
tavsiye ettiğin modeli inceledim çok kalite bişey belli ama çok pahalı bir öğretmen için fazla tuzlu
-
28 Haziran 2013, 01:32
Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Şimdilik gelicek listesi şu şekilde. Katılıcak olanlar ismini bir zahmet eklesin.
1-Sabri abi (Sbr)
2-Selami abi (Selo9115)
3-Can (Twin)
4-Emre (japan_rules)
Yok mu arttıran hadi bakalım
hani geziye çıkmak isteyipte gelemeyen beyler kimseler yok
çağırınca gelmezsiniz çağırmayıncada bizi neden davet etmiyorsunuz dersiniz
zerzura hani sen gelecem felan demiştin foruma girmedin galiba
hadi apache ler katılın da millet apacheleri görsünler
-
28 Haziran 2013, 02:48
tavsiye ettiğin modeli inceledim çok kalite bişey belli ama çok pahalı bir öğretmen için fazla tuzlu
abi bende exo 750 kullanıyorum bende tavsiye ederim ben aldığımda 350 tldi fiyatı hatta bir ara 580 tlleri gördü şimdi yine düşmüş bendeki bu model:
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/SCORPION-EXO-750AIR-BATTLE-LORD-SIYAH-KAPALI-KASK-pmu612.html
-
28 Haziran 2013, 03:27
Tvs apache 2012 Modelinin fiyatı 4.280 TL'den 4.150 TL'ye düştü.
7 Ay önce karar verdim , 7 aydır takipteyim ve sonunda 15 gün sonra bende aranıza katılıyorum.
-
28 Haziran 2013, 16:38
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi bende exo 750 kullanıyorum bende tavsiye ederim ben aldığımda 350 tldi fiyatı hatta bir ara 580 tlleri gördü şimdi yine düşmüş bendeki bu model:
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/SCORPION-EXO-750AIR-BATTLE-LORD-SIYAH-KAPALI-KASK-pmu612.html
düşmesini beklesem nasıl olur eylüle doğru düşme ihtimali olur mu ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
Red*X bekleriz kardeşim çok iyi bir tercih yaptığından emin ol. içine sinerek bineceksin. ben de çok araştırarak aldım beklediğimden çok daha iyi çıktı makine. şimdiden hayırlı olsun
-
28 Haziran 2013, 17:10
Red*X adlı üyeden alıntı
Tvs apache 2012 Modelinin fiyatı 4.280 TL'den 4.150 TL'ye düştü.
7 Ay önce karar verdim , 7 aydır takipteyim ve sonunda 15 gün sonra bende aranıza katılıyorum.
dostum 7 aydır fiyatının düşmesini mi bekliyordun?
-
28 Haziran 2013, 17:11
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
Red*X bekleriz kardeşim çok iyi bir tercih yaptığından emin ol. içine sinerek bineceksin. ben de çok araştırarak aldım beklediğimden çok daha iyi çıktı makine. şimdiden hayırlı olsun
Abi bence düşmesini bekleme. Zaten indirimli fiyatı. Bir aralar 580 küsür fiyatı vardı. Bu kaskı önermemin sebebi bu fiyata fiberglass sadece bu kask var. Birde çenedeki pompa yardımıyla yanak pad'leri şişiyor bu kaskın. Buda daha sessiz bir ortam sağlıyor. Kask kafanıza daha iyi oturuyor ve yüksek hızlarda sağa sola savrulma, yalpalama yapmıyor. Bence erteleme Akif abi. Sen en azından öğretmensin her ay belli bir gelirin var, ya biz napalım öğrenci halimizle
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
28 Haziran 2013, 17:12
Akif abi o paralara AGV yada Shark'lara da bak derim.
-
28 Haziran 2013, 18:34
-
28 Haziran 2013, 18:42
öğrenciyken daha çok param vardı
1 eylülde oğlanın sünneti var ona kasıyorum şimdi
bu arada tüm apache severler 1 eylülde oğlumun sünnetine beklerim
güzel bir sürpriz olur benim için hep birlikte apachelere atlayın gelin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
eyvallah sabri kardeşim galiba o paralara zor bulacaz istediğimizi
abi öğretmenliği bilmem de hayat öğrencilere güzel ya biraz daha yakın olsan belki uğrar tanışırdık Akif abi.
-
28 Haziran 2013, 19:05
sbr adlı üyeden alıntı
abi öğretmenliği bilmem de hayat öğrencilere güzel ya
biraz daha yakın olsan belki uğrar tanışırdık Akif abi.
kıymetini bilin üniversitenin. hayatın en tatlı dönemi.. aslında ruhu yaşlanmayanlara hayat her zaman güzel
-
28 Haziran 2013, 19:41
selo9115 adlı üyeden alıntı
Şimdilik gelicek listesi şu şekilde. Katılıcak olanlar ismini bir zahmet eklesin.
1-Sabri abi (Sbr)
2-Selami abi (Selo9115)
3-Can (Twin)
4-Emre (japan_rules)
yolculuk nereye ve ne zaman
ne imzası beaaa
-
28 Haziran 2013, 20:14
Teşekkür ederim.
Motorun fiyatını düşmesini değil ehliyetimi almama az bir zaman kala motorumu almak istediğim için.
7 Ay önce motorumu alsaydım kim bilir başıma neler gelirdi.
Allah korusun bir kaza yapsam asgari ücretle çalışyorum neredeyse 2 maaşa yakın para gidecek.
-
28 Haziran 2013, 20:16
BROICER adlı üyeden alıntı
yolculuk nereye ve ne zaman
pazar gunu istanbulpark. teker show var. yalnız yagmur yağarsa iptal olur
-
28 Haziran 2013, 20:39
-
28 Haziran 2013, 21:09
muhtemelen düşer ben mart gibi almıştım kaskı
-
28 Haziran 2013, 22:34
M.balibey adlı üyeden alıntı
muhtemelen düşer ben mart gibi almıştım kaskı
inşallah düşer. kask çok hoşuma gitti
-
29 Haziran 2013, 00:04
inşallah düşer. kask çok hoşuma gitti
kafanı karıştırmak gibi olmasında bende bunu aldım http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...K-pmu2266.html
değişik rengi kalitesi her halinden belli exo 750ye göre artısı güneş vizörü.çok işe yarıyor.
-
29 Haziran 2013, 01:35
selo9115 adlı üyeden alıntı
1-Sabri abi (Sbr)
2-Selami abi (Selo9115)
3-Can (Twin)
4-Emre (japan_rules)
Dünden buyana bakamadım buraya kusura bakmayın.
Ben de gelirim. Ama yağmur var pazar günü :( Hatta forum dışından başka bir gezi vardı o da iptal oldu.
Yarın tekrar bi bakarız. Yağmayacaksa, beraberiz pazar günü.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)
Bu Konudaki Etiketler