izmirde bi motorcu da 4400 plaka ötv falan hepsi dahil 12 ay vadeli diyor..
izmirde bi motorcu da 4400 plaka ötv falan hepsi dahil 12 ay vadeli diyor..
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
bu ne ya noldu bu fiyatlara böyle uctular resmen
heryerde farklı fiyat veriyorlar....ikinci el temiz bulsam alıcam
kütahya simavda 2009 trafik çıkışlı bir apaçhe var satılık temiz 3 aylık motor 2300 km de
2400 e bırakıyor sahibinden bakabilirsin
linki varsa verebilirmisin..kütahyada baktım gözükmüyor sahibinden de..
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
arkadaşlar ben 2010 model aldım motor bende ama agustos ayında trafige çıkacam 2010 model olması için siyah renkte ve 3600tl fiyata aldım ayrıca motorun plakası vergisi ve sigortası aldıgım firma ödüyor.
2,el motor alıcak arkadaşlara bir öneri
1. zincir ve dişlilerine bir bakın ne durumda(zincir+işçilik=100-120tl arası)
2.lastiklerin durumu 1 lastik =45-65 arsı en ucuzu
3.motor sağından solundan yağ atmışmı (fazla sıkıştırılmış )
4.rolantide çalışması nasıl (teklememeli)
5.arkadan bakınca 2 lastik hizası düzmü(kazası filan varmı gibi)
6.göstergeler sağlıklı çalışıyormu
7.ayak marşı ne durumda(basınca sert ise kompresyon iyi gibi-motor durumu)
8.fren balatalarının durumu
neden yadığıma gelince bunlardan bazıları eksik arızalı olunca cepten çıkıcak para en az 250 tl ve üzeri.sonuç 2.500 tl motor al 300-500 harca alsana yeni fiyatı.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
selam arkadaşlar bende apache aldığıma göre artık bu başlık altında bende varım
Bende xenon takmayı düşünüyorum ama bildiğiniz gibi apache'ler diyottan aldığı için elektiriği xenon çok çabuk aküyü bitiriyor bunun için Aspendos8181 bir çözüm var demiş ama benim kalkıpta burdan düzceye gitmek gibi bir imkanım yok msn adresini ekledim Aspendos8181 msnden birazcık yardım edersen bütün sorunlarım çözülücek
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
bsy sorucam abiler. bzm burdaki tvs bayisi 3,850 dyo plaka ruhsat sigorta yok icinde. ben pesin para gitsem sizce kaca kadar iner direk pesin parada
arkadaşlar ben apache motoru osmaniyeden aldım.daha sıfır km de bizim burda fiyatlar baya uygun 3600TL vergi,sigorta,plaka satan firmaya ait ayrıca agustos ayını bekleyin motorunuz 2010 model olarak alabilirsiniz.
UYGUR MOTORSİKLET
UYGUR PETROL MUSA ŞAHİN BULVARI NO:252
OSMANİYE
Tel: 0328 812 76 67
Faks: 0328 813 76 69
daha önce ceyhanlı bir arkadaşa motosiklet sormuştum nakite indirim yapmıştı biraz.siz bir konuşun ben de gidip bakayım ellerindeki motolara isterseniz. bazen ellerinde defolu moto olabiliyor birinin deposunda küçük çizik vardı birininde ön çamurluk yoktu diğerleri sağlamdı
Şu an bu konu içerisinde 128 kullanıcı var. (0 üye ve 128 misafir)