12 yeni kasa için şase hariç geri kalan parcaları hindistandan geldi
türkiyede eski şaseleri söküp yeni model parcaları monte ettiler diye bayi dedi
ben 4600 peşine anlaşmıştım hatta. sen beni dinle dedi bayi alma dedi almadım. sonra nolduysa o bayi yeni kasa gelince fiyatını yüksek tutunca ondan almadım.
13 modeli sürat motordan aldım.
# motosikletle.blogspot
hadi ya kendimi kötü hissettim şimdi kısa amanda bunu hayata geçir Tsubasa kardeş. edinelim birer tane. şimdiden emeğine sağlık
Eski bir cruiser kullanıcısı yeni apache kullanıcı olarak aralarında çok fark olduğunu belirtmeden edemeyeceğim naked tarzı diyorum ben bu motora aslında ama ne yalan söyleyim cruiser deki rahatlık pek naked motorlarda yok ama bunlarda acayip.Ben kullanım tarzına yeni yeni alışıyorum.Aklımda apache yoktu motor almaya giderken ama forumun bir kaç son sayfasında o kadar kafa karışıtırıcı şeyler yazılmışkı ciddi anlamda bu yeni apache olayınde ne kullanıcıları tatmin eden bilgili aklı başınada bayii bulmak zor.Bence motorun en büyük dez avantajı bu birinin dediğini biri tutmuyor ki biz ne yapalım.Bu motosiklette eger yamaha,honda,kawasaki,suzuki falan yazsaydı kimse takıntı yapmazdı emin olun.Bir çok bayii motoru kötülemek adına elinden geleni yapsalarda insanları soğutmayı başaramamışlar.Artık onlarda apache kötü motor diyemiyorlar çünki kimse yemiyor.Bunun yanında kimsede ikna olamıyor kafası karışık çok insan var 2012 benim motorum ve yeni kasa 2013 modelini de gördüm oda aynı değişik bir tek yanı yok.Hatta saçmalayan bir çok insanla bile karşılaştım. eski kasadaki kalite yenisinde yok diyen bile oldu bu kasayı yapamamışlar adamlar çok sexi ya ybr de hondada aynı işçilik kalitesi yok kimse kusura bakmasın tvs yi bilmem ama ben motorun işçilik kalitesini kullanılan malzemesini estetiğini çok başarılı buldum.
Unutmadan yakın zamanda fırsat bulup kişisel test deneyimlerimlide sizlerle paylaşacağım.
Tişört çok hoş olmuş bencede yaparsanız alırım 1 tane
tsörtler bence öne bakan kısım soldaki olsun
arkaya bakan kısımda sağdaki resim olsun
yani hem önden hemde arkada baskı olsun
tsubasa tshirtleri kaça basıyon onu söyle sen
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
geçen gün 2010 model cbr125 test ettim. yaklaşık 40 km kadar kullandım.. o motor resmen bizim motorun 14 dişli takılmış hali.hatta belki dahada kötü. motorda tork nerdeyse yok gibi motoru canlı tutmak için 8000devir yukarısında kullanmak gerekiyor. 9000devir ile 11000devir arası tatlıdan bi titreşimi var normal olarak motor tam keyif motoru. hiç hırçın değil, sakin yumuşak bi motor. ama apacheden hızlı.. apacheden daha rahat olarak 130km hıza çıkabiliyor.6vites gerçekten gerekliymiş.. sonuç olarak performans dışında motoru beğendim. ileride gazlamaktan vazgeçip ,sakin, az yakan bir motor istersem tercih sebebi olabilir.
Ben buna katılmıyorum, yani adamlar arka cantı, lastiği,ön kafayı lambayı göstergeleri, depo grenajlarını, koruma demirlerini, ayak koyma yerlerinin bağlandığı yan metal parçaları, kuyruk grenajlarını, arka çamurluğu , seleyi, depoyu çıkarmışlar atmışlar yerine yenilerinimi takmışlar eskiler ne olmuş peki, olacak iş değil bu
motorların bir kısmını eski kasadan bozdular. bir kısmı kasımda geldi dedi.
eldeki eski kasalar kalınca yeni modelleri cıkarmadılar dediler. bana böyle söylendi. bende 12 modele güvenip almadım fiyatı daha uygundu.
aynı şeyi bende sordum eski kasanın üzerindekiler noldu gibisinden. yedek parca oldu dedi bayi. neyseki bunu konuşmak yersiz.
böyle bir teredüte düştüğüm için 13 model yeni kasa aldım.
şimdiki motorun her yerinde fabrika cıkış tarih yazıyor 16 april 2013 diye
arkadaşımda var burada cbr 125 e cok niyetlenmiştim ben beyaz hrc 12 model ikinci el alıcam diyordum
ama pahalı kanka . artcı sıkıntı canta koyamıon. koysanda kelebek konmuş gibi oluyor.
5 bine mal oldu bana benim motor. ona vericem 7 bin lira para sonucta 125 cc bişi beklemiceksin.
8e cbr 250 temiz 8.5 temiz cbf 500 ler var.
o parayı vermem o motora haram olur çünkü.
tshort olayında ise para kazanmak gibi beklentim yok. kendime yapıcam sonuçta.
basacak olan yere veririm baskısını orada hep beraber bastırırsak düşer fiyat diye düşünüyorum.
fiyatı ögrenirim 3 - 5 güne kesinleşir.
bir de selami kardeş resimler önlü arkalı tshort baskısı için dikkatli bakarsanız göreceksiniz
ekleme cıkartma olabilir daha güzel fikri olan var mı diye sorayım?
# motosikletle.blogspot
aradıgım resmi halen bulamadım. bu da 2. alternatif.
güzel bişi cıksın hepimize bastıralım damalı eşek gibi dolaşalım trafikte =)
bir iki tane daha hazırlayayım . bastıracagımız yeri de ayarlar parayı filan bi ögrenelim
sonra hepimiz apaciyiz hepimiz tvsciyiz :D
3 numaralı bu biraz daha iyi oldu sanki
arkalı önlü baskı dahil tshort dahil 24 lira gibi bi fiyat veriyorlar diye duydum
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)