Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı mastikos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah saol ybr için müşteriler geliyor satılacak sanıyorum hemen
    sonrası apache kısmetse 4900+plaka fiyat verenler oldu peşine
    yeni kasa için
    bitanesi de yeni kasa 5100 dedi 15 haziranda geldi yeni kasalar yeni özellikli olanalr dedi
    o 4890 olanlar 2012 ozellıgı tasıyıp 2013 yeni kasa tipli olanları dedi satıcı boyle bişey mi var acaba ilginç geldi şimdi gidip yeni kasa alcaz diye 2012nin ozellıklerınde yeni tipli almayalım.adam numara mı cekti yoksa dogru mu soyledi anlıyamadım.varmı fıkrı olan

yeni kasa olupta 2012 model olan apache ler var.yeni özellik eski özellik diye bi ayrım yok. ama sen fiyatı biraz pahalı almışsın. tsubasa nickli arkadaş 2013 modelini daha uyguna almıştı.istersen sor onada.. hatta mesajımı okur cevap atar buraya
    TRANSALP XL700

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mastikos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki inazuma
    inşallah ozman bekliyelim
    hem bi açıklık getirsin 2013 te titreşim %80 azaldı deniyor şimdi gidip yeni kasa alırız eskisi seviyesinde titreşim olur ..almışken işimizi garantiye alalım
    tsubasada bi fiyat versin bakalım en uygun kaça alırız

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    inşallah ozman bekliyelim
    hem bi açıklık getirsin 2013 te titreşim %80 azaldı deniyor şimdi gidip yeni kasa alırız eskisi seviyesinde titreşim olur ..almışken işimizi garantiye alalım
    tsubasada bi fiyat versin bakalım en uygun kaça alırız
    tsubasa da yeni kasalarda titreşim azaldı diyor. ama bence titreşim aynı.. hatta sana şöyle bir iddiada bulunayım aynı kasa apachelerde bile farklı düzeylerde titreşim var. rodaja, kullanım tarzına,subap ayarlarına, kullanılan yağa göre değişiyor titreşim.
    volkanocak bunu beğendi.
    TRANSALP XL700

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    kankalar titreşim olayını çözmek için sorunun çözümüne inmek lazım.
    balansör koydugun zaman o kuvvete uygun olarak içerideki güçü dışarıya vermemesi için atıyorum 10 hp lik motorun torkunu bastırabilecek bir itegec koyman lazım buda motorun devirdeki yükseliş hızını ivmelenmesini etkiler yani bunu koydugun zaman hızlanmayı düşürürsün.
    tvslerde balansör yok.
    yenilerde şöyle bişi yapmışlar
    koltugun altında takozlar var selenin altındaki motorun hızlanmasının hissiyatı gelmiyor.
    eski kasadaki ayak padlerinin oldugu yerlerdeki titreşim oldukca fazlaydı. bunda neredeyse yok
    lastik ebatları değişti 17 lastik var yeni kasada bir nebze daha rahataladıgını söyleyebilirim
    benim için en önemlisi eskiye nazaran direksiyonun titremesi idi. eski kasayı iş yerinde iken kullanıyordum bayıyor diyebilirim bir süre sonra
    kendim için şöyle söyeyeyim yeni kasa da titreşim var fakat eskiye göre 2 gömlek fark ediyor diyebilirim.
    kafa zırıltısını çözersem büyük ihtimal 50 bin km filan ben binerim buna
    titreşim dahi olsa o tipe, yaklaşık olarak 14 hp gücün tamamının gaz koluna ulaşmasına değer diye düşünüyorum..
    fiyat konusuna gelirsek ise adamların elinde kalmamış. 2 aya filan gelir diyorlar
    arkadaşım için aramıştık yeşil siyah yok olsa bile 5200 diyorlar.
    bayileri tek tek arayıp sormanı tavsiye ederim. fakat peşin parada indirim yaparlar ama cok bişi bekleme çünkü motorların satışları iyi
    sen nasıl aldın dersen bana fiyatta baya bi güzellik yaptılar. ama ben gelen 13 model ilk partiden aldım ben

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    Bende ali abi gibi 13 model ilk partiden aldık
    eski kasaya oturdum sürmedim yeni kasada oturuş daha rahat geldi bana 6300 devir civarlarına çıktım 84 km yaptım son hız titreşim yok be denildigi gibi ybr de kullandım onla aynı gibim geliyo bana
    cuma günü cbf yi servise götürcez 20km civarı var servsler aramızda artçı olucam konforunu gidişatını incelirim Motoru yıkadım yeni resimler var akşam üstü atarım

yelken_786 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza300 Abs 2017
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni kasa olupta 2012 model olan apache ler var.yeni özellik eski özellik diye bi ayrım yok. ama sen fiyatı biraz pahalı almışsın. tsubasa nickli arkadaş 2013 modelini daha uyguna almıştı.istersen sor onada.. hatta mesajımı okur cevap atar buraya
    ilk senden duydum yenisi ile eskisi arasında ne özellik varmış? yağmur sensörü falan mı varmış.Çok saçmalamışlar ya evet vibrasyon azaltılmış kranajlar ile motor rüzgar hava direnci değişmiş.(mantıklı)devir saati beyaz görünümde aydınlatma mavi olmuş.Benim gördüğüm bunlar.Bana cazip gelen tarafı zaten motorun estetiği oldu

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    Alıntı yelken_786 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk senden duydum yenisi ile eskisi arasında ne özellik varmış? yağmur sensörü falan mı varmış.Çok saçmalamışlar ya evet vibrasyon azaltılmış kranajlar ile motor rüzgar hava direnci değişmiş.(mantıklı)devir saati beyaz görünümde aydınlatma mavi olmuş.Benim gördüğüm bunlar.Bana cazip gelen tarafı zaten motorun estetiği oldu
    yağmur sensörümü

oda bişeymi bazı modellerde merkezi kilit 4 cam otomatik hidrolik direksiyon olanlar var
    M.balibey bunu beğendi.

Idikut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE 2013
    Doğrudur hocam 2013 kasalı olup ruhsatta 2012 yazanlarda var. Ben yaklaşık 1 hafta önce 2013 modelini 5.100 tl ye aldım

Makifbag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150
    eyvallah saol ybr için müşteriler geliyor satılacak sanıyorum hemen
    sonrası apache kısmetse 4900+plaka fiyat verenler oldu peşine
    yeni kasa için
    bitanesi de yeni kasa 5100 dedi 15 haziranda geldi yeni kasalar yeni özellikli olanalr dedi
    o 4890 olanlar 2012 ozellıgı tasıyıp 2013 yeni kasa tipli olanları dedi satıcı boyle bişey mi var acaba ilginç geldi şimdi gidip yeni kasa alcaz diye 2012nin ozellıklerınde yeni tipli almayalım.adam numara mı cekti yoksa dogru mu soyledi anlıyamadım.varmı fıkrı olan
    yalan söyleyip kafa karıştırmış. eski kasa (2012)fiyatı 4300, yeni kasa 4900 idi şimdi 5200 oldu. ama peşin 4900e de verenler var diye duyuyorum. eski ile yeni arasında sadece dış görünümde değişiklik var. ışıklarına bak kartal gözlüsü 2013

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Idikut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğrudur hocam 2013 kasalı olup ruhsatta 2012 yazanlarda var. Ben yaklaşık 1 hafta önce 2013 modelini 5.100 tl ye aldım
    motorların kadroların ve grenaj motor gibi aksamların üzerinde fabrikadan cıkış saati ve tarihleri mevcut
    benim motorun cogu yerinde 16 april 2013 yazıyor.
    12 modeller de var yeni kasa fakat onları önermiyor bayiler
    hangi bayi ise baya iyi sallamış yeni özelliklisi gelecek diye.
    Lansmanı yapılan vidyosu bu.
    http://www.youtube.com/watch?v=QLOGtqYi20Y
    ercan41 bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Alıntı yelken_786 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bende 2013 aldım hava yastığı var ama arka camlar elle kapanıyo beğenmedim

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 2013 aldım hava yastığı var ama arka camlar elle kapanıyo beğenmedim
    para yetmedi kanka,
    bende tvs apache plus alacaktım 1000 tl fazla istediler ,bende düz modelini aldım
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150
    titreşim meselesini tsubasa çok güzel açıklamışsın tebrikler

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Makifbag adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    titreşim meselesini tsubasa çok güzel açıklamışsın tebrikler
    başka türlü nasıl anlatırım diye düşündüm ama yapacak bişi yok.
    bildiğimiz sanayi agzıyla anca bu kadar olurdu
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150
    arkadaşlar 200tlyi geçmeyecek şekilde alabileceğim en güvenli mont ne olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum. aynı şekilde azami 200tlye bir de çene açılır kask düşünüyorum. tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    sabri abi senin 180cc işi ne oldu bişeyler yapıyormusun nette dolaşırken şunu gördüm acaba orjinal midir?Randıman verirmiki
    http://www.motostar.com.tr/TVSAPACHE...UMLU&urun&2868

Motosikleti
    Demir At
    arkadaşlar 200tlyi geçmeyecek şekilde alabileceğim en güvenli mont ne olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum. aynı şekilde azami 200tlye bir de çene açılır kask düşünüyorum. tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum
    kanka ben sıcakta mont giymeyi pek sevmiyorum..
    ama bunlarında en hakiki korumaya kök söktürürler buna benzer bir arkadaşımda var kavgaya giderken bile bununla gidiyor üstüne yelek giyiyor :D
    http://www.aliexpress.com/item/Motor...734159143.html
    kask olayına gelince de cene acılır alma hocam. güvenlik sıfır onlarda
    sharp 5 yıldız bi kask al takıl derim en azından aklın kalmasın kaskta.
    Ben Marushin 777 kullanıyorum
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka ben sıcakta mont giymeyi pek sevmiyorum..
    ama bunlarında en hakiki korumaya kök söktürürler buna benzer bir arkadaşımda var kavgaya giderken bile bununla gidiyor üstüne yelek giyiyor :D
    http://www.aliexpress.com/item/Motor...734159143.html
    kask olayına gelince de cene acılır alma hocam. güvenlik sıfır onlarda
    sharp 5 yıldız bi kask al takıl derim en azından aklın kalmasın kaskta.
    Ben Marushin 777 kullanıyorum
    bu mont değil conan zırhı gibi bişeymiş Tsubasa hakikaten güvenlik süper üstü olur bununla ancak çarşı pazara çıkınca biraz komik olur gibime geliyor. ne de olsa yaş 39
    kask konusunda dediğine şaşırdım bunu bilmiyordum. hep çene açılırlara bakıyordum. biraz da tamyüz bakayım artık. ayrıca bir de eşime baktığım için çok kaliteli olanlar bütçeyi aşırı zorluyor

Motosikleti
    Demir At
    bu mont değil conan zırhı gibi bişeymiş Tsubasa hakikaten güvenlik süper üstü olur bununla ancak çarşı pazara çıkınca biraz komik olur gibime geliyor. ne de olsa yaş 39
    kask konusunda dediğine şaşırdım bunu bilmiyordum. hep çene açılırlara bakıyordum. biraz da tamyüz bakayım artık. ayrıca bir de eşime baktığım için çok kaliteli olanlar bütçeyi aşırı zorluyor
    memet abi güvenlik önemli .
    neyse mala gelsin gönül isterki en iyi koruma ekipmanını alalım
    ama cene acılır alma abi. boşver tam kask al. şeytana uyuyoruz çünkü kaskı acıyoruz sigara içiyoruz. telefonla konuşuyorz motorla hareket halinde iken.
    duralım sonra sigara içelim telefonla konuşalım. kazaya sebebiyet vermeyelim.
    ...
    bu arada malum yaz geldi dediğiniz gibi tshort giyiyoruz uzun süredir arıyorum güzel bi tshort alayım diye baktım bulamadım üstün körü bişeyler ayarlayayım dedim hemde sizin fikrinizi alayım
    şimdi benim bildiğiniz okudugum mezun oldugum bölüm itiabari ile bu işlerle ilgilenen cevrem var
    kendime bir tshort baskısı düşünüyorum
    bu bir taslak oldu. biraz özgün ve bize bana özel olsun istiyorum.
    isteyen arkadaşlara maliyetini baskısını ögrenip geri dönerim.
    eklenmesi gereken bişi olursa eklerizde önemli değil
    begenecek misiniz bunun gibi bişi hazırlayıp bastırmak istiyorum

ercan41 bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    memet abi güvenlik önemli .
    neyse mala gelsin gönül isterki en iyi koruma ekipmanını alalım
    ama cene acılır alma abi. boşver tam kask al. şeytana uyuyoruz çünkü kaskı acıyoruz sigara içiyoruz. telefonla konuşuyorz motorla hareket halinde iken.
    duralım sonra sigara içelim telefonla konuşalım. kazaya sebebiyet vermeyelim.
    ...
    bu arada malum yaz geldi dediğiniz gibi tshort giyiyoruz uzun süredir arıyorum güzel bi tshort alayım diye baktım bulamadım üstün körü bişeyler ayarlayayım dedim hemde sizin fikrinizi alayım
    şimdi benim bildiğiniz okudugum mezun oldugum bölüm itiabari ile bu işlerle ilgilenen cevrem var
    kendime bir tshort baskısı düşünüyorum
    bu bir taslak oldu. biraz özgün ve bize bana özel olsun istiyorum.
    isteyen arkadaşlara maliyetini baskısını ögrenip geri dönerim.
    eklenmesi gereken bişi olursa eklerizde önemli değil
    begenecek misiniz bunun gibi bişi hazırlayıp bastırmak istiyorum

http://s1306.hizliresim.com/1b/m/pc55v.jpg
    çok haklısın Tsubasa. söylediklerin mantıklı..
    tişörlerden hangisinin daha güzel olduğuna karar veremedim. ikisi de ço hoş olmuş. uygun olursa oğluma ve kendime birer tane isterim)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler