Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı yeşil gece cok orjinal duruyor :D karanlıkta yeşil mat duruyor ışık vurdukca parlıyor
    kawasaki naked aldım sanıyor mahalleli :D o gözle bakıyorlar
    bizim mahalleliye kawasaki ne diye sor tencere markası der o derece.sıkıntı yok yani renkte.kafama takılan kitapçık ingilizce bende ingilizce yok nasıl anlaşacaz biz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    Türkçe kitapçık vermediler mi? Motoru toplarken içinden kitapçık çıktı ona gerek yok dediler satışta serkan bey türkçe kullanım kılavuzu ve garanti kitabi nı verdi.
    kitapçıktan ögrenmek istedigin şeyleri sorabilirsin resmini çeker atarım o sayfanın

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buda benim atım.kırmızı olsun 5 fazla olsun

http://imgim.com/6514inciy8252487.jpg

http://imgim.com/2054inciz589826.jpg
    maşallah.....

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    buda benim atım.kırmızı olsun 5 fazla olsun

http://imgim.com/6514inciy8252487.jpg

http://imgim.com/2054inciz589826.jpg
    hayırlı olsun güzelmiş seninkide

Motosikleti
    XJ6
    Alıntı ercan41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkçe kitapçık vermediler mi? Motoru toplarken içinden kitapçık çıktı ona gerek yok dediler satışta serkan bey türkçe kullanım kılavuzu ve garanti kitabi nı verdi.
    kitapçıktan ögrenmek istedigin şeyleri sorabilirsin resmini çeker atarım o sayfanın
    bütün sayfasını okumam öğrenmem lazım.motor hakkında en ufak bi bilgim yok faceden ekliyorum seni atarsın bana

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    bütün sayfasını okumam öğrenmem lazım.motor hakkında en ufak bi bilgim yok faceden ekliyorum seni atarsın bana
    hacı türkçe kitapcık vermeyi unutmuşlardır. motor bakım kontrol fişleri de kitapcık içersinde kitapcıgın içindeki şeyler imzalanıyor bakımda garanti için
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    60 sayfa var onları hemen atamam parça parça ancak her gün 20 şer sayfa uygunmudur ?
    Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    kırmızıda iyimiş be hayırlı olsun. serkan bey şu yeni kasaların kafa grenajını bana yollasanıza bea,içim gidiyor herkes yeni kasa alınca

Motosikleti
    XJ6
    Şuda var motoru teslim aldım ama sadece şu belgeyi verdiler gerisi haftaya gelecek dediler.türkçe kılavuz gelecek olanların içinden çıkacak heralde...

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam elindeki belge, merkez dagiticinin Aldigin bayiye yaptigi sevkiyatin irsaliyesi! Yani o evrak motorun sana ait oldugunu ispatlamaz.

Motosikleti
    XJ6
    Alıntı rumelian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam elindeki belge, merkez dagiticinin Aldigin bayiye yaptigi sevkiyatin irsaliyesi! Yani o evrak motorun sana ait oldugunu ispatlamaz.
    motorla fazla ortada dolanma diyosun yani
    rumelian ve ercan41 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Demir At
    evde bi yere koymuş benim valide bulunca kitabın resmini cekip atıcam

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

ahanda budur garanti belgesi kullanma kılavuzu

Motosikleti
    XJ6
    evde bi yere koymuş benim valide bulunca kitabın resmini cekip atıcam

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

http://k1306.hizliresim.com/1b/g/p5gud.jpg

ahanda budur garanti belgesi kullanma kılavuzu
    hafta içinde gelir banada.şuan benim gösteriğim belgeyle trafiğe çıksam sıkıntı olur mu?gerçi Ankara karışık polislerin dikkatini bile çekmem...

Motosikleti
    kendini riske atma plakasız çıkma motorla ankara gibi büyük şehirde bolcana trafikle ilgilenicek polis vardır .

Motosikleti
    Demir At
    hafta içinde gelir banada.şuan benim gösteriğim belgeyle trafiğe çıksam sıkıntı olur mu?gerçi Ankara karışık polislerin dikkatini bile çekmem...
    kanka plaka yoksa sıkıntı her türlü
    zaten polisler ceza geçircek yer arıyolar
    3 günde 3 kez durdular beni :D gönül rahatlıgıyla duruyorum artık. ruhsat diyor cıkarıyorum ehliyet diyor cıkarıyorum :D
    plaka cıkarmaya giderken durdular durmadım devam ettim :D
    ama şu var damalı eşek gibi hisediyorum kendimi bir tek bende var yeşil siyah tvs. kaçtıgım polis arkamdan uzun uzun baktı umarım denk gelmem onlara :D
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    XJ6
    kanka plaka yoksa sıkıntı her türlü
    zaten polisler ceza geçircek yer arıyolar
    3 günde 3 kez durdular beni :D gönül rahatlıgıyla duruyorum artık. ruhsat diyor cıkarıyorum ehliyet diyor cıkarıyorum :D
    plaka cıkarmaya giderken durdular durmadım devam ettim :D
    ama şu var damalı eşek gibi hisediyorum kendimi bir tek bende var yeşil siyah tvs. kaçtıgım polis arkamdan uzun uzun baktı umarım denk gelmem onlara :D
    dün motoru getirirken arkamdan polis aracı geliyodu aha dedim şimdi megafondan bağırır sağa çek diye.çektirmedi Allahtan
    rumelian bunu beğendi.

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yav plaka olmamasi bir dezavantaj, bir de motorun sana ait olduguna dair belgen yok. Sana fatura kesmemistir cunku karsi taraf da daha fatura kesmemistir. Ama en azindan sana irsaliye kesseydi! Bayiden yana birsey olacagini soylemiyorum ama su an bu motorla sakin dolasma yakalanirsan bir de niye faturasi kesilmedi muhabbeti cikar ortaya.. Fatura kesmeden bu makinayi normalde sana vermemesi gerekir.
    Bak benim makine de ehliyet bekliyor. Arada bir ufak mesafe yapiyor alistirma turlari icin. Mahalle ici vs. Sende oyle yap. 2 hafta gec olsun guc olmasin.
    Ne ehliyetmis be arkadas. İki kere yonetmelik degisti sinava girene kadar! Simdide direksiyon sinavi parasi cikti. Millet yazili sinavdan muaf oldu, ben erken kayit yaptirdim diye yinede fark ehliyeti icin yaziliya girecekmisim. Ehliyeti alinca emniyetin onunde drift yapicam biri bana drift ogretsin

Motosikleti
    XJ6
    Yav plaka olmamasi bir dezavantaj, bir de motorun sana ait olduguna dair belgen yok. Sana fatura kesmemistir cunku karsi taraf da daha fatura kesmemistir. Ama en azindan sana irsaliye kesseydi! Bayiden yana birsey olacagini soylemiyorum ama su an bu motorla sakin dolasma yakalanirsan bir de niye faturasi kesilmedi muhabbeti cikar ortaya.. Fatura kesmeden bu makinayi normalde sana vermemesi gerekir.
    Bak benim makine de ehliyet bekliyor. Arada bir ufak mesafe yapiyor alistirma turlari icin. Mahalle ici vs. Sende oyle yap. 2 hafta gec olsun guc olmasin.
    Ne ehliyetmis be arkadas. İki kere yonetmelik degisti sinava girene kadar! Simdide direksiyon sinavi parasi cikti. Millet yazili sinavdan muaf oldu, ben erken kayit yaptirdim diye yinede fark ehliyeti icin yaziliya girecekmisim. Ehliyeti alinca emniyetin onunde drift yapicam biri bana drift ogretsin
    devletin asfaltına zarar vermekten yersin bu seferde dikkat et
    rumelian bunu beğendi.

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    drift yapacağın yolu ısla,lastikler berbat olduğu için istesende istemesende driftin alasını yapcan adamım merak etme
    rumelian bunu beğendi.

Motosikleti
    XJ6
    Alıntı EmrE_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    drift yapacağın yolu ısla,lastikler berbat olduğu için istesende istemesende driftin alasını yapcan adamım merak etme
    lastiklere berbat diyosunuzda ben dün ilk defa motorla trafiğe çıktım yani çıkmak zorunda kaldım,aşırı şekilde yağmur yağıyodu ne kayma oldu ne bişey.düşük hızla gidiyodum acaba ondan mı kaymadı.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler