ben çizik giderici almıştım on numara valla dur bakim link bulabilecem mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
http://www.hepsiburada.com/liste/son...fview%3dlister
ben çizik giderici almıştım on numara valla dur bakim link bulabilecem mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
http://www.hepsiburada.com/liste/son...fview%3dlister
Evet arkadaşlar dün akşam kırmızı apacheme kavuştum ama motorda bende babamda çok yorulduk.
babam 4 te motorun toplanmasına bakmaya gitti.bende dükkanı kapatıp arabayla gittim.2mizde motorda acemiyiz arkalı önlü gelecektik.neyse sanayiye gittim motora aşık oldum 2 tur falan attım sanayide eldivensiz elciklerde hafif titreşim hissettim.neyse yola çıktık babam ben sürerim dedi babam önden ben arkadan gidiyoruz.ana yola çıktık yağmur yağmaya başladı korktuğum başıma geldi.en tırstığım yağmurda tvsnin lastikleriyle gitmek ve motorun üzerinde babam var.artık kenarda durduk.babam arabaya bindi biraz bekledik yağmur duracağa benzemiyor tekrar bastık gittik.bu seferde ben öne geçtim dörtlüleri yaktım yavaş yavaş ilerliyoruz.aynalardan babama bakmaktan yolu takip edemedim ve saçma sapan bi yola çıktık.yağmur iyice şiddetlendi.ana yol köprüsünün altına girdik artık taksi durağı vardı.babama dedim gel bırakalım motoru ikimizde doğru düzgün bilmiyoruz kaza falan yapacaz dedim.yok dedi ama babamında güveni kalmadı artık kendine yolda iyice karıştı.neyse motorun başına ben geçtim babam önden ben arkadan gittik.lastikleri düşük hızda korkulacak gibi değilmiş.eldiveni taktığımda ne titreşim hissettim ne bişey.ilk motor tecrübemi aşırı yağmurlu havada ve çevre yolunda geçirdim güzel bi deneyim oldu.motoru garaja soktuğumda derinden bi ohh çektim.Motor cidden çok yakışıklı...
hayirli olsun emre kardesim
Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
ne oldu ya birden bire apache patlamasi oldu
arkadaslar eodajinizi acin soyle buyuk bi gezi yapalim
benim granajlarda çizik yok ama ön sağ maşanın altı biryere sürtmüşler.
Emre kardeşim hayırlı olsun motorun ilk tecrüben ve motoru ilk günden ıslatmışın bende bugün yagmura yakalandım baya pislendi bıcı bıcı zamanı geldi bir havalar düzelsin forumda hep yeşil resimleri paylaştık birazda kırmızı görelim
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
bak bisiklete binenlerde var topikte
bisiklet misiklet hepimiz bir ayarda gideriz gezilerde aramızda çok büyük bi fark yok sadece selami kardeşle aramızda bi gömlek fark var
2007 de ybr nin yuvarlak farlısı vardı bende. hastaydım ona =)
can arkadaşım kusura bakmasın ama ybr esd harbi bisiklet gibi =)
benim motoru gören bu kaçlık diye soruyor
markete giriyorum başına birikiyolar dijital göstergeye bakıyolar bilgisayar varmı navigasyon var mı diyolar :D
aynen ali abi mahallede gezerken çoluk çoçuk bak abi kawasaki almış diyo büyükler geliyo diyo çok agresif görüntüsü var.zaten benzinciye her gittigimden pompacılardan 2-3 kişi toplanıyo soruyolar motoru ahmakların bazılarıda çıkıyo diyo okadar para ona verecegine araba alsaydın diye sinir olmamak elde degil git sen al arabayı ozman
arabada aldım ben care değil.
ben gecen yaz 3 ayda 5 bin km yaptım. hep uzun yol
araba aldık bi sene de 4 bin km binebildik benzin vergin bakım bana göre değil araba :D
motora lafım yok tvs titreşim olayını da çözdü gibi bu yeni kasayla 5200 olmuş ve yeşil siyah yok arkadaşım alacak arıyor
# motosikletle.blogspot
haytt laf yok can kardesime
bisiklet misiklet dahada olmadi baglarim arkaya baslarim sizi tokatlamaya
bu sayede ybr de sizi tokatlamis olur
Arkadaşlar titreşim olayı nasıldır? Almayı düşünüyorum 2012 modelini titreşim kafamı karıştırıyor. Artçı özellikle rahatsız oluyor mu? apacheden sonra cbr 250r a geçmeyi düşünüyorum da yardımcı olur musunuz
oncelikle nickin cok enteresan
neyse gelelim titresime 2012 model vardi bende sofore degilde ust devirlerde artciyi oldukca rahatsiz ediyor
eger surekli artci ile bineceksen artcin cok rahatsiz olacaktir uyandurayim
ama yok tek binecem dersen kesinlikle al tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)