ewt haziran 29 da yazılı sınava giricem araba için ardından hemen motorsiklet için yazılıcam ikisi bir yürümüyormuş
apache ye şu tarz demir takılabiliyor mu arkadaşlar ? yan çanta takmak mümkünmüdür apache ye ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Sakin ehliyetsiz yakalanma, toplamda 1500 lirayi buluyor. Sana 750 motora da 750 gibi kesiliyor. Uc asagi bes yukari rakam bu.
Kursun sacmaligi yok, devletimiz oyle uygun gormus. Bende b sinifi ehliyet var. Toplam yazili sinavda 7-10 soruya cevap vericem diye bende hazirani bekliyorum senin gibi taa nisandan beri! Ehliyeti almamiz aksilik olmazsa agustosu bulacak! Aklima geldikce deliriyorum.
Apachen hayirli olsun. Dayanikli motordur. Bende 2008 i var. RTR olmayani. 3. Sahibiyim ama hala tas gibi masallah. Ufak tefek sorunlari var ama kolay halloluyor. Ama tittttriyor.
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
Merhaba. Abilerim Arkadaşlarım ben tvs apache modelini almak istiyorum fakat boyum 1.73 kilo 78 motoru kontrol edebilirmiyim acaba cevaplarınız icin simdiden cok teşekkürler :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Evet dostum takılabiliyor .
Asla unutmayın ki otomobil ve araçların motorlari en çok taciz ettiği ülkelerden birinde yaşıyoruz motorsiklet kullanmak her ne kadar güzel olsa da hiç bir şekilde tedbiri elden bırakmayın trafikte dikkat hayat kurtarır "Tekeriniz Düz Bassın ! "
hacı sana ben hevesini kırmak için olmasın ama 29 haziranda b için yazılı sınava gireceksen 15 gün sonra sınav acıklanacak 2hafta sonrada direksiyon sınavı olacak yani temmuzda b yi almış olursun
bir sonraki dönemde eylül dönemine kalıyor agustosun son haftası yazılısı oluyor yine dediğim gibi 3-4 haftada yazılıdan sonra acıklanması direksiyon sınavı filan
senin iş baya zor ercan kardeşim.
eskisi gibi değil ben ehliyetimin 2 sinide 2006 da aldım bana kimse 2010 yılına kadar motosiklet kullanıyorken a2 var mı demediler.
2010 dan sonra motosiklet patlaması oldu. son iki üç senedir adım başı polis durdurması ehliyet ruhsat sorgulaması yaşadım.
bu olaylar istanbulda olmuyor balıkesirde oluyor bu arada
kısacası yaz aylarında bu uygulamalar artıyor.
benim a2 olmasa ben motora binmem sebebi de cezalarının cok agırlaştırılmış olması birde mahkemelik oluyorsun cezası da yetmiyor.
motoru da baglıyorlar ehliyeti olan biri gidip cezasını ödeyip alabiliyor.
sen bence baya bi uzak dur. plakanı cıkart göze batmadan takıl
# motosikletle.blogspot
Ben A2 yi aldım, B için yazıldım kurstan aradılar B ehliyeti için 29 haziran yazılı sınava girmiceksin direk direksiyona alıcaz dediler, Aman ehliyetsiz sürmeyin ben arabayı sürmüyorum cok sakat.
hayatımda ilk defa arkadaşın motoruna aldım turlamak için ilk defa ha
lanet olsun polis çevirdi dedim ya memur abi bu kadar olur yani bir insan bukadarmı şansız olur dedim
etme eyleme polis abi ilk defa biniyorum 1 tur atayım dedim arkadaşın motoru felan zorla cezadan kurtuldum
ondan sonra alıcam lan bu ehliyeti dedim ilk sınavda aldım ulan şimdide bir kere çevirde sor ehliyet varmı diye 2 sene oldu durduran bile olmadı.
Asla unutmayın ki otomobil ve araçların motorlari en çok taciz ettiği ülkelerden birinde yaşıyoruz motorsiklet kullanmak her ne kadar güzel olsa da hiç bir şekilde tedbiri elden bırakmayın trafikte dikkat hayat kurtarır "Tekeriniz Düz Bassın ! "
Kardeşim bende sen gibi yok titreşim, yok servis, yok Hindistan malı işe yaramaz, arıza çıkarır başını ağrıtır dediler. Milletin sözlerine inandım. Gittim ybr aldım. Pişmanmıyım asla değilim. Ama gel gelelim apache benim motorumdan fark edilir şekilde güçlü ve yakışıklı. İstanbul'daysan hiç bir sıkıntın olmaz servis, yedek parça konusunda. İstanbul dışındaysan en fazla 1 hafta beklersin. Titreşim konusu abartılan bir konu. Ben ybr kullanıyorum , apache'yide kullandımi artçıda oldum, hiç bir rahatsızlık duymadım. Motor güzel motor. İmkanın varsa al benim gibi içinde ukte kalmasın.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Motoru servise götürmene bile gerek yok aslında. Düzenli bir şekilde 2.000 km'de bir yağ+yağ filitresi değiştirmen, diğer değişmesi gereken parçaların değişme zamanı geldiğinde o parçaları değiştirmen yeterli olucaktır. Sen ona ne kadar çok bakarsan o da sana bakar. Japon, çin, italyan için geçerli bir söz, bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur. Marka model farketmeksizin sen motoruna özen gösterirsen oda seni üzmez.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
kurstan banada zaten temmuza yetişmen zor dediler ama bi ihtimal ümitleniyorum 2004 yılından beri motor kullanıyorum çocukluktan başladım ne güzeldi ozmanlar polis karışmazdı. eski motorumla polis durdu zaten evin önünde aşagı yukarı gidiyorum heyt hop diye ses anladım polis ama napim kaçıcak yerde yok durdum evim bura dedim ozman he tmm dedi gtti her zaman böyle şanslı olacagımıda sanmıyorum durumum kritik yani sabah erken saatlerde akşam hava kararınca çıkıyorum şimdilik
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
Ben 183 kilo 130 biniyorum o halde 100 u rahat goruyor e5 te. Daha zorlamiyorum. Benim yazilari okuduysan, onlara gore karar verme cunku benimki 2008 model 26000 de ve biraz sikintili bir motor. Mesela yarin baska bir konuda yardim isteyecegim buradaki arkadaslardan.
Ama neden bu motor bu hale gelmis? Bakimsizlik. Ne oldugu belli olmayan yag koyan ustasi, rezalet durumda temizlenmems zincir. Civata sikarken catlatilmis yan kapaklar. yahu yan ayagi takiliyordu dusun, bunca senedir gres suren olmamis. Pivot civata paslanmis. Zimparaladim boyadim gresledim taktim. Daha gozume batan cok isi var da.. Zamanim yok. Acemiyken cok eski 2. El almamak lazim.
Ama dayanikli ve kuvvetli bir motor. Parcasi ucuz. Rahat bulunuyor. Ki dusun benimki kac senelik. Bakimlarini duzgun yaptirirsan seni hic uzmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
ogle saati (12:00-14:00) en ideali, yemekte oluyorlar. Birde 16:45 ile 17:30 arasi vardiya degisimi icin karakolda oluyor hepsi. Ayrica kaskin falan olursa cok dokunmuyorlar.
beyler köprü geçisi için imza toplanıyor
http://www.change.org/motosiklet
herkese iyi geceler..
cenaze evi gibi olmuş burası ses cıkmıyo
bugun biraz yol yaptım rodaj için bazen biraz asıldım bazen devir kestim vites küçülttüm
şuana kadar herşey güzel gidiyor..
polis cevirmesinde polis durdurmaya calıştı tapa gaz devam ettim.. plaka olmadıgı için yarın gidip cıkartıcam =)
bir iki resim atayım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)