Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    heeeyt be bu motor neymiiiiş beee.karada,denizde.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SATILDI
    .................................
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    apachecıler nerdesınız

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    ben sattım ama genede burdayım :D suzukiye dwm
    Motosiklet mucidi

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    bende satıyorum apache yi.er5 ve ya gs500 düşünüyorum şu an için.bakalım hayırlısı.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende satıyorum apache yi.er5 ve ya gs500 düşünüyorum şu an için.bakalım hayırlısı.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
    sonra sende ben gibiuğraşırsın orası burası bozuldu die
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    hayırlı olsun .allah cc kaza bela vermesin.motorun arıza yapmasın,benzini bitmesin. kaç model kaça aldın motoru.resmi varmı.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    arkadaşlar,günaydın.
    birşey merak ettim.çantalı apache kullanan arkadaşlar,kaç lt.lik ve ne marka çanta kullanıyorlar ?

Motosikleti
    new apache rtr black
    beyler cuma gunu uzun yola cıkacagım apachenın 2. bakım kac bınde motor daha 2000 anca olacak 350 km uzun yol yapacak yakmayayım motoru bi yazsanız yağı değiştirmelimiyim ilk 1100 civarı değiştirmiştik
    sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
    ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
    bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09

Motosikleti
    CBF250
    Yeni bir yağ ile motoruna hassayit gösteriyorsan 2000km ' de değiştirmen yeterli ama geçmemekte lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 PM ----------

Dün debrijay setimi değiştirdimki iyi ki değiştirmişim malum 2 acemi motor kullanmayı öğrendi ve yatırmadan sadece baskı balata ile işi atlattık )
    DÜn baskı değişir değişmez teste çıktım, Çağlayandan köprü yoluna ayrıldım dün yolda çok rahat 130 gördü, rampa aşağı 145 gördüm. Çok fark etti çekiş arttı son sürat arttı demekki baskım kaçırıyordu. Bu gün benzin testinden de başarı ile geçti 138km de 93,20 TL benzin alarak bir başarıya daha imza attı ) Ben apache mi çoook seviyorum kokluyor...
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Baskı ve debriyaj seti nedir bilmiorm anlatırmsn biraz

Motosikleti
    SATILDI
    Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni bir yağ ile motoruna hassayit gösteriyorsan 2000km ' de değiştirmen yeterli ama geçmemekte lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 PM ----------

Dün debrijay setimi değiştirdimki iyi ki değiştirmişim malum 2 acemi motor kullanmayı öğrendi ve yatırmadan sadece baskı balata ile işi atlattık )
    DÜn baskı değişir değişmez teste çıktım, Çağlayandan köprü yoluna ayrıldım dün yolda çok rahat 130 gördü, rampa aşağı 145 gördüm. Çok fark etti çekiş arttı son sürat arttı demekki baskım kaçırıyordu. Bu gün benzin testinden de başarı ile geçti 138km de 93,20 TL benzin alarak bir başarıya daha imza attı ) Ben apache mi çoook seviyorum kokluyor...
    Benim motorum modlu olduğu halde düz yolda 140 gidiyor senin motorun orjinalse o hıza nasıl ulaşıyorsun cok merak ettim
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    Sevgili aapache kullanıcıları. 100km de ortalama şehir içi ne kadar benzin yakıyor bu alet bir deyin hele.
    Çünkü iki tane çinliden sonra bir çok sorunu olan bir apache ye kısa süreline bindim.
    İnanılmaz dengeli geldi. 0 Km almayı planlıyorum, tabi kredi çekerek ne dersiniz?
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

Motosikleti
    Hyosung 125 Rx SM
    Abilerim ablalarım bir sualim olacak sizlere.
    Apachenin ''tasarım ödüllü'' kafası şekil olarak hiç hoşuma gitmiyor.Youtubede şöyle bir vidyoya denk geldim. http://www.youtube.com/watch?v=Mj5I-sIQWCo . Buradaki gibi far takımı takmak zor veya maliyetli bir işmidir.Yada buna benzer başka çalışmaları olan arkadaşlarımızın bu konuda tavsiyeleri varmıdır?Yada ''arkadaşım ,bin apaçine efendi efendi uğraşma öyle farmış kaşmış bizide yorma'' mı diyorsunuz

Motosikleti
    SATILDI

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı SFA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abilerim ablalarım bir sualim olacak sizlere.
    Apachenin ''tasarım ödüllü'' kafası şekil olarak hiç hoşuma gitmiyor.Youtubede şöyle bir vidyoya denk geldim. http://www.youtube.com/watch?v=Mj5I-sIQWCo . Buradaki gibi far takımı takmak zor veya maliyetli bir işmidir.Yada buna benzer başka çalışmaları olan arkadaşlarımızın bu konuda tavsiyeleri varmıdır?Yada ''arkadaşım ,bin apaçine efendi efendi uğraşma öyle farmış kaşmış bizide yorma'' mı diyorsunuz
    bence hiç güzel görünmüyor.tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz.ama her türlü far uyuyor bu tvs lere.uygulaması da çok basit.5 tane civata söküyorsun.2 tanesini geri takıyorsun.3 civata senin oluyor.

Motosikleti
    CBF250
    Alıntı Aspendos8181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motorum modlu olduğu halde düz yolda 140 gidiyor senin motorun orjinalse o hıza nasıl ulaşıyorsun cok merak ettim
    Dün debriyaj setini değiştirdikten sonra e-5 e çıktım hocam rüzgarda şansıma arkdamda idi ki 130 u gördüm, ama rampa aşağı isanbullular bilir 1.köprüyü geçtikten sonra Ataşehir Sabigökçen den itibaren sağlam bir rampa aşağı yol vardır kadıköye kadar 145 çok rahat görebiliyorsun. Tabi rüzgarın etkisi var. Benim motor orijinal kesinlikle hiç mod yok ve çanta da yok
    DÜz yola gelince direk 125 çeviriyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 PM ----------

Arkadaşlar temiz R6 egzozu satan olursa lütfen irtibata geçsin

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı _UnReaL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün debriyaj setini değiştirdikten sonra e-5 e çıktım hocam rüzgarda şansıma arkdamda idi ki 130 u gördüm, ama rampa aşağı isanbullular bilir 1.köprüyü geçtikten sonra Ataşehir Sabigökçen den itibaren sağlam bir rampa aşağı yol vardır kadıköye kadar 145 çok rahat görebiliyorsun. Tabi rüzgarın etkisi var. Benim motor orijinal kesinlikle hiç mod yok ve çanta da yok
    DÜz yola gelince direk 125 çeviriyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 PM ----------

Arkadaşlar temiz R6 egzozu satan olursa lütfen irtibata geçsin
    arananlar a ilan ekle istersen usta yardımcı olurlar ;)
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    CBF250
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arananlar a ilan ekle istersen usta yardımcı olurlar ;)
    Tşk. ler dostum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 PM ----------

Alıntı Rakun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili aapache kullanıcıları. 100km de ortalama şehir içi ne kadar benzin yakıyor bu alet bir deyin hele.
    Çünkü iki tane çinliden sonra bir çok sorunu olan bir apache ye kısa süreline bindim.
    İnanılmaz dengeli geldi. 0 Km almayı planlıyorum, tabi kredi çekerek ne dersiniz?
    3 Gün önce depomu ağzına kadar doldurdum, dün ki denememde 7.2 kuruş yaktı, bu günki denemem de sadece şehir içi ve çoğu zaman dip gazla 6.9 kuruş yaktı.
    demeyide şöyle yapıyorum deponun ağzında yuvarlak bir halka şeklince çizgi var oraya kadar doldurtturuyorum hatta pompacı baya bekliyor )

Motosikleti
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,günaydın.
    birşey merak ettim.çantalı apache kullanan arkadaşlar,kaç lt.lik ve ne marka çanta kullanıyorlar ?
    eveet,cevaplar lütfeen.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)

Bu Konudaki Etiketler