bende en az 50000km kullanmayı düşünüyorum. 250lik alsam bile bu bi köşede durur..
arkadaşlar motoru bugün biraz kullandım 30 km mizi doldurduk.Umdugumdanda memnun kaldım 5250 deviri geçmiyorum sık sık vites degiştiriyorum 3750 civarındanda aşagı düşmüyorum.Rodaj konusunda ek bilgiler verirseniz sevinirim.
resimleri atıyım yorumlarınızı bekliyorum
İlk kasadan çıkartırken
ustamız motoru topluyor
depomuzu taktık benzini koyduk parçaları birleştiriyoruz
kafa granajı birleştiriliyor
Motoru teslim aldıgım isotlar bayi mavi arabada bizim araba ona yükleyip gölcüge getirdik.
sabah çekilen fotolar daha detaylı çekemedim
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
3 Renk olan neki ? sadece Stickerler .. Bunn içi fiyat farklı olmaz .. Direk aradığında sağ sol şuranın buranın grenajı diye fiat alıyosun .. Apachenın sarısıyla kırmızısı farklı fiyat gibi bişey oldu bu .. Yinede bi araştırıcam şükür yan yatmam bile yok şimdiye kadar yedek parçayla işim olmadı pek ..
hayırlısı olsun maaşallah pekte güzel bir renk tekeriniz düz bassın ...
arkadaşlar 2 gün sonra trafik sigortam sonlanıyor ist. avr. yakasında yakın zamanda sigorta yaptıran var mıdır en uygun nerede yaptırabiliriz bir de babam söyledi ama doğru mudur bilemedim aynı sigorta şirketinden sigortayı yaptırırsam kaza olmadığı sürece indirimler yapılıyormuş tabii ki babam 4 teker kullanıcısı bizim motorlara da var mıdır böyle bir uygulama ben Didim de aksigortada 68 tl ye yaptırmıştım geçen sene
ne imzası beaaa
hoşbuldum serkan bey teşekkürler. sabırsızlıkla bekliyorum motorumu bugün kargoya verilecek inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------
Arkadaşlar MANİSALI TVS APACHE TUTKUNLARI adı altında kurulan gruba tüm manisalı apaçi kullanıcılarını bekleriz.
saolun arkadaşlar aynen rodaj konusunda çok bunalıyorum ramazan abiden tüyoları aldım biraz daha rahatladım.Tahsin bey izmitte tvs servisi var . SPECIAL BIKES’S adı real'in arkasında ama ben pek tutmuyorum arayı
dedigin gibi havanın serinlemesini bekliyorum akşam üstü çıkıcam uzun düzlükler var burada ayarlıcam işte ramazan abi
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)