TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Haziran 2013, 22:32
Reklamlar
-
04 Haziran 2013, 22:45
indifference adlı üyeden alıntı
Cumleten merhaba beyler.. Bi suredir takip ediyorum bu basligi valla Tvs Apache'den cok muhabbetinizin samimiyeti sardi Allah arttirsin.
Simdi kafamda bi cok soru var. Sifir ya da temiz ikinci el yeni kasa Tvs Apache almaya niyetlendim ama sponsor bulursam ikinci el temiz bir Honda Cbr 125r de dusunmeye basladim. Motor tecrubem yok iki kez ikiser dakika kullandim sadece, yeni baslicam ilk motorum olacak insallah. Apache'nin yeni kasalari hosuma gitti, Cbr 125r de guzel ama malum 2000 lira daha pahali ve grenajli vs.
Sizlerin fikrini almak istedim ne yapmam gerektigine dair. Ílgilenip cevap atanlara tesekkur ederim simdiden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:37 ----------
He bir de Apache'nin guclu oldugunu ama frenlerin bu gucu durdurmakta zorluk cektigini okudum bi yerde. Siz kullanicilarin agzindan duymak istedim, var mi boyle bi durum gercekten?
Şimdi Sorular gibi cevaplarda komplike ..
İlk motor olarak Cbr de Apachede kullanılabilir .. o konuda sıkıntı yok .. Rahatcada alısırsın 1 haftada trafıge cıkacak hale gelırsın guzel bi azimle ..
İlk motorun olacaksa Çabuk sıkılacak üst modele geçmek isticeksın max 1 sene sonra .. Apache 2 .elde zarar yaptıran bi alet maalesef .. yok ben satmam kullanırım dıyosan ve kaza düşme flnda olrsa masrafım az olsun diyosan apache tecih et ..
yok ben sıkılır satarım dikkatlide kullanrım dıyosan temiz cbr bak 2.elde aldığından yüksek fiyata satarsın .. 2 motorda elimden geçti karşılaştırmak bnm için zor değil ..
Ve fren mevzuunda apachenın frenleri apacheye gayet yeterli .. Er 5 gbi güçlü bi motorun bile arkada kampana kullandığını düşünürsek apacheye yetersiz demek haksızlık olur .. ama şu gerçek cbr frenleri daha iyi ..
selo9115 adlı üyeden alıntı
can kardes sen bosver takma kafaya ben inazumayi alinca seni arkaya atar sabriye veririz ayari
sende arkadan nanik nanik yaparsin
enes kardesim saolasin
Selo dayı alda gezek inazumayı :D
tesekkur ederim. cbr 125r nin yan karenaj vs ucuzmus sanirim bilgin var mi hocam dogru mudur? yok degilse tek sansim apache ya da uygun kucuk chopper tarzinda bisey.
Bu arada egitim kesinlikle aklimda fakat 450 lira verip de iki gun kalabalik icinde iki egitmenden ne kadar sey ogrenilir ki diye suphelerim var (honda vb. egitim merkezleri). 450 liranin hesabi da ogrenciyken yapiliyor malesef havaya gitsin istemem, bu anlamda.
Eski kasa cbr alacaksan krenajlar çok pahalı .. 1500tl komple grenajlar işte .. Ama yeni kasa dandık mlzeme ve ucuz gayet .. yeni kasa düşünüyosan alabilirsin korkma .. ona yakın masrafı apachede açar kazada Allah korusun .. Ve 450 lira o eğitimlere değmez .. bilen bi arkadaşınla pratik yap yada benim gibi kendin öğren .. eninde sonunda öğreniceksin fakat tek tavsiyem kendine güvenene kadar trafiğe çıkma , sen ne kadar dikkatli olsanda trafik tecrüben yoksa diğer sürücüler canını yakabilir ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
04 Haziran 2013, 23:10
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Şimdi Sorular gibi cevaplarda komplike ..
İlk motor olarak Cbr de Apachede kullanılabilir .. o konuda sıkıntı yok .. Rahatcada alısırsın 1 haftada trafıge cıkacak hale gelırsın guzel bi azimle ..
İlk motorun olacaksa Çabuk sıkılacak üst modele geçmek isticeksın max 1 sene sonra .. Apache 2 .elde zarar yaptıran bi alet maalesef .. yok ben satmam kullanırım dıyosan ve kaza düşme flnda olrsa masrafım az olsun diyosan apache tecih et ..
yok ben sıkılır satarım dikkatlide kullanrım dıyosan temiz cbr bak 2.elde aldığından yüksek fiyata satarsın .. 2 motorda elimden geçti karşılaştırmak bnm için zor değil ..
Ve fren mevzuunda apachenın frenleri apacheye gayet yeterli .. Er 5 gbi güçlü bi motorun bile arkada kampana kullandığını düşünürsek apacheye yetersiz demek haksızlık olur .. ama şu gerçek cbr frenleri daha iyi ..
Eski kasa cbr alacaksan krenajlar çok pahalı .. 1500tl komple grenajlar işte .. Ama yeni kasa dandık mlzeme ve ucuz gayet .. yeni kasa düşünüyosan alabilirsin korkma .. ona yakın masrafı apachede açar kazada Allah korusun .. Ve 450 lira o eğitimlere değmez .. bilen bi arkadaşınla pratik yap yada benim gibi kendin öğren .. eninde sonunda öğreniceksin fakat tek tavsiyem kendine güvenene kadar trafiğe çıkma , sen ne kadar dikkatli olsanda trafik tecrüben yoksa diğer sürücüler canını yakabilir ..
öncelikle çok sağol hocam. yeni kasa, parçası ucuz olan Cbr'lerden kastınız hangi modelden itibaren olanlar, 2011den mi? yani parçası ucuz olan Cbr'ler hangi modeller?
Bir de renge göre karenaj fiyatı değişiyormuş hangi rengi tavsiye edersiniz?
Eğitime gelince, galiba ben de sizin gibi kendi kendime öğrenicem..
Tsubasa adlı üyeden alıntı
al sat yapacaksan cbr 125 daha hızlı ve daha kolay satarsın aldıgın paraya geri satarsın.
ben uzun süre binicem diyorsan tvs al,
teşekkürler hocam.
-
05 Haziran 2013, 00:57
öncelikle çok sağol hocam. yeni kasa, parçası ucuz olan Cbr'lerden kastınız hangi modelden itibaren olanlar, 2011den mi? yani parçası ucuz olan Cbr'ler hangi modeller?
teşekkürler hocam.
parçada en ucuz renk siyah diye biliyorum cbr da
-
05 Haziran 2013, 08:32
Selamlar mehmet bey, berk motor çok iyi bir bayimizdir. Aramıza hoşgeldiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------
Duyuyorum endişe etmeyin. Çok yakında
-
05 Haziran 2013, 08:33
beyler yeni motor alanlarda çoğaldı. toplanalım artık bakalım.. kimler ne zaman müsait söylesin. en az 10 tane apacheyi bir arada görmek istiyorum artık.
-
05 Haziran 2013, 09:46
sbr adlı üyeden alıntı
bs25 ile bs26 arasında ne gibi bi fark var biliyormusun? detaylı araştırcam bu konuyu bende.
sabri abi arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum bende araştırıcam detaylı bilgi bulursam seninle paylaşırım .
Toplanmaya gelmeyi çok isterim ama ne yazıkki daha ehliyeti alamadım yazıldım sınava girmeyi bekliyorum taa nisanda yazıldım haziran 29 sınava giricem
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
05 Haziran 2013, 13:54
sbr adlı üyeden alıntı
beyler yeni motor alanlarda çoğaldı. toplanalım artık bakalım.. kimler ne zaman müsait söylesin. en az 10 tane apacheyi bir arada görmek istiyorum artık.
banane yaa benim apachem yok ben napcam :(
-
05 Haziran 2013, 14:21
banane yaa benim apachem yok ben napcam :(
selo sattınmı apacheyiii
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
05 Haziran 2013, 14:39
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
selo sattınmı apacheyiii
aynen kanka sattım ya ama içim buruk sanki satmasamıydım diyorum motorum iyiydi biliyosun
-
05 Haziran 2013, 14:46
aynen kanka sattım ya ama içim buruk sanki satmasamıydım diyorum motorum iyiydi biliyosun
her şeyde vardır bir hayır.. zaten seni zarar ettirmemiştir buna eminim... benden aldıktan sonra bindiğin kar kalmıştır... artı biraz para... aama sana artık 250 bir motor alalım sıfır km ...sonrada tatlı tatlı bakalım :D
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
05 Haziran 2013, 16:28
kuşadası motofest e gelecek olan apache li var mı burdan ?
-
05 Haziran 2013, 16:55
Motorumun Sevkiyatı Yapılıyor 1-2 güne elime geçicek beyler.. =)
-
05 Haziran 2013, 17:25
her şeyde vardır bir hayır.. zaten seni zarar ettirmemiştir buna eminim... benden aldıktan sonra bindiğin kar kalmıştır... artı biraz para... aama sana artık 250 bir motor alalım sıfır km ...sonrada tatlı tatlı bakalım :D
valla ramço kar etmedim aldığım paraya verdim en son yaptığım 100 tlik genel bakım oldu
bindiğim kar oldu sadece
zaten 250 cc almak için sattık zavallıyı
bakalım kısmet ise inazuma bakıyorum hayırlısı inşallah...
-
05 Haziran 2013, 17:35
-
05 Haziran 2013, 17:41
Yapıştır sıfır Suzuki yi
aynen bakalım hayırlısı olsun
-
05 Haziran 2013, 18:36
Yeni motor hazır oldumu islatiriz artık
-
05 Haziran 2013, 19:31
Yeni motor hazır oldumu islatiriz artık
ayıp ediyosun kardeşim toplanırız yaparız bişeyler
-
05 Haziran 2013, 20:15
teşekkürler hocam.
Hondanin fiyat listesi standarttir ve su renk bu renk diye bisey duymadim hic bilgim yok acikcasi ve saçma geldi bana .. evet 2011 sonrasi yeni kasalar ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
05 Haziran 2013, 21:02
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Hondanin fiyat listesi standarttir ve su renk bu renk diye bisey duymadim hic bilgim yok acikcasi ve saçma geldi bana .. evet 2011 sonrasi yeni kasalar ..
arkadaşımda cbr 250 var siyah yeni kasa.o dedi bana siyahların parça daha ucuz diye. tri-colour ların parçası pahalıymış.servis demiş onada. bence mantıklı. biri tek renk diğeri 3 renk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler