kanka be.bim motorda kesici yoktu biliyon mu bugun denedim 12 bine dayaniyor hatta 13 bin yokmu diye didi didi didi ediyor
kanka be.bim motorda kesici yoktu biliyon mu bugun denedim 12 bine dayaniyor hatta 13 bin yokmu diye didi didi didi ediyor
sayfa canlanmış nihayet 2-3 gündür ölüydü...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
benim km 620 oldu. redline a gire gire vites atıp son hız denemesi yapsam mı ? o kadar zorlamasam mı daha ?
selooo sattınya motoru sokarsın tabi kesiciye 11500de kesiyo benimki.
emre redline için daha çok erken. 2000kmye kadar redline görmesin.
can sana diyecek birşey bulamadım
Benim ybr senin apache kıyaslaması yapılamaz bile abi. Hani her kulvarda geçerim ama büyüğümsün, abimsin saygı, sevgi meselesi. Geçicek olsam da gaz keserim
Abimsin saygım, sevgim sonsuz Sana seviyorum misali
Selami abi, Sabri Abi'nin t-shirt'üde sana vericem. Çok küçük görüyor beni. Nerden aldım ulan ybr'yi
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
sabri abi 180 kitini uygulayabilirsen karbüratör de degişmesi gerekiyormu ? Bu arada bakalım yarın yeni kasaların işlemleri biticekmiş alabilirsem motoru akşam resimleri paylaşırım
arakdaslar selam
bugun ılk kez motorumla bulustum apachelerde tıtresım var fılan dıolardı ama ben 120 ye kadar cıktımö ve hıc tıtresım fln yoktu ) nasıl bır tıtresım oluyor gercekten merak edıyorum gercı ben ılk kez vıteslı motora bınıyorum ama ınanın motor yag gıbı gıdıyor cok begendım bu apacheyı
yetkili servis varmış realin arkasında kymco satıcısı adını bilmyorum orasını fazla tutmuyorum zaten yaptıgı işi çok övüp hiç bişey yapmadan kazıklamaya çalışanlardan.Motordan anlamasak yutturucak geçenlerde duke 200 getirmişti 34 hp diye bana anlatmaya başlamazmı
anlaşabilirsek bakımlarını aldıgım yerde isotlarda yaptırmayı düşünüyorum.
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Adapazarındaki bayiyi bilmiyorum ama gebzede bayiyi biliyorum ama fikrim yok Haldız motordan amcama cbf 150 aldık ama servis bölümünü fazla izletmediler ufak bi bölüm var araba servisinin içinde pek yeterli gelmedi bana ilk görüşte belki usta iyidir onu bilemicem amcam 1000 bakımına gidicek yakında onun hakkındada bilgi alırım .
tesekkurler emre ıns kısa zamanda yuklıcem resımlerı
can kardes sen bosver takma kafaya ben inazumayi alinca seni arkaya atar sabriye veririz ayari
sende arkadan nanik nanik yaparsin
enes kardesim saolasin
benıde al benıde selo baskan
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)