hergün tokat delisi oluyosun kanka :D
hala ne diyosun
hergün tokat delisi oluyosun kanka :D
hala ne diyosun
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
kapismak isteyen varsa kapimiz acik buyursun gelsin
Sen 1000 km de bi yağ değiştirion hacı ayçiçek yağı bile koysan aynı sana .. Castrol en fazla 1000kmye dayanır zaten ötesi yok .. Ben o 1600 km lik yolda motul yerine castrol koysaydım motor yatak sarardı (: Ve seninki tamamen pskolojik .. 2000den aşağı apachede 3500den aşağı cbr de yağ değişmedim , o uzun yol dışında en ufak eksiltme olmadı ve yağı dibine kadar kullanan biri olarak bu sözlere güvenebilirsin ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
Okan bizimle abanta gelseydin keşke :D görürdün o zaman tokat neymiş .. 2apachenin yanına senide koyar tokatlardım Selo dayıda seni tokatlardı :D sabriyi bilmiorum ama azimli olduğu kesin
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
evet enes aynen
nedemisler
azimle sic.. tuvalet tasini kirarmis
Beyler şu da var; Castrol'un, Shell'in, Ipone'un hangi yağını koyuyorsunuz? Vizikote olarak değil, çeşit olarak.
Daha tam sentetik yağ koymayı denemedim ancak yarı sentetik Castrol'dan bir şikayetim olmadı.
Mobil 1 denedim. Yarı sentetik o da iyiydi.
Shell var şuan. Mineral. Debriyaj balatamın karakterini değiştirdi. Viteste problem yok da, kavrama değişti. İyi ya da kötü olarak yorumlayamam ama değişti.
Ha ama şu yorumu kendimce getirebilirim. 40 liralık yağı (tam sentetik, Ipone Katana, Motul 300v gibi) 3000 km kullanacağıma,
20 liralık (yarı sentetik Castrol, Mobil 1 gibi) yağı 1500km kullanırım.
Babam motorla Edine'ye gidip geldi. Bir depo benzinle 660 km
o bikere yavrummmmmm
kac beygirin var olum senin beygirin kadar konus
tabikide fikirlerimizi beyan edicez sonuçta zar zor alınıyor mallar firmalarda babamızın oğlu değil hacı bende öğrendiklerimi aktarayım wdan sonraki 50 olduktan sonra 10w50da yazın aynı özellikte 15w50de w öncesi kışın için önemli buralarda da tam tersi sürekli marka ve viskozite değişikliğini kimse önermez zaten yağın özelliğini değiştirince ondan sonraki 3 değiştirmede de yağ eksiltir ben motulla kıyasladığımda(ikiside 10w50 idi) hiçbir fark göremedim desibel ölçümü bile yaptık aletle(hani şu yarışmalarda kullanılan alet) ha bu arada motulda 300cc. eksiltme yapıyordu castrolde 200e yakın yapıyordu tabi birde motul koyduğum zaman yaz aylarıydı bu konuda esas karşılaştırmayı bu sene yapıcam bak hatta aşağıdaki yağı kullanmıştım he 40 numaralı yağ koyunca hepsi bir süre sonra iş görmez vitesler sert olur tabi bunu arabalarda da fark edersin araçlarda 40 numara yerine 30 numara kulanırsan sarsıntısı artar sesli çalışır
http://www.feyizoglu.com/10W50-Motosiklet-Yagi_46837.html#0
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
bursaya gelin otobana çıkalım
Çağatay hayırdır kardeş
600 f aldın herhalde
abi bir tanıdığın ki bende ha dese alacamda dayatıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/116983-cbf-150-mi-ybr-125-mi.html
beyler konudan kan çıkacak biraz karıştırsak mı ben yemi attım
Yahu arkadaşlar birşey sorucam Kâğıthane veya eyüp çevresinde oturan var mı? son 2-3 gündür işim dolayısı il buralarda motor kullanmak zorundayım arkadaş o nasıl rampalar öyl hm dar hm çok dik n çıkılıyor n iniliyor...karşıdan biri gelse hem inişte hm çıkışta ölüm resmen valla orada yaşayana da motor kullanana da helal olsun
serkan bey, kayseri'ye bayi & servis acma gibi bi plan var mi yakin zamanda ?
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)